- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Andzia nie dość, że płacisz za KTG,to jeszcze nikt nie chce podnieść łaskawie słuchawki. Qrwicy można dostać!
Paulina jakie robisz dokładnie wyniki? mnie 2 raz skierowali na zrobienie odczynu Coombsa. Też tak masz/macie?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- katarzyna1702
- Wylogowany
- budujemy zdania
Melduję się po weekendzie całą i zdrowa Mamy się dobrze choć ciężko. Te 20kg daje o sobie znać już nikt nie odważy się powiedzieć że wcale nie widać że przytyłam bo kurde widać do tego jakaś napuchnięta się czuję na twarzy zwłaszcza Może poprawi się moja samoocena po wizycie u fryzjera i kosmetyczki która planuję w czwartek cóź trzeba się zrobić na bóstwo na salę porodową ;p
Ale co tu się dziwić jak zajadam jak głupia wczoraj byliśmy na urodzinach chrześniaka mojego P. i aż mi głupio było ale musiałam poprosić 2 razy o dokładkę (porządną dokładkę )tortu czekoladowego ale nie mogłam się powstrzymać
Jeszcze kilkanaście dni i będziemy zrzucać kg i walczyć z obżarstwem Choć czuję że Wiktor nie spieszy się jakoś do wyjścia za tydz mam wizytę więc się okaże czy może coś zapowiada poród
Andzia może sprawdź godziny otwarcia tego gabinetu czy tam ktoś w ogóle urzęduje
Obiad gotowy więc co pozostaje moje ulubione zajęcie nie robienia nic sofa herbatka i książka i tak dzień za dniem ale Nigdy już nie będzie Nam tak beztrosko jak teraz czyż nie?
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- katarzyna1702
- Wylogowany
- budujemy zdania
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
katarzyna1702 no właśnie dzwoniłam w godzinach otwarcia... dzis np czynne od rana do 12 a potem popołudniu więc jak mąż przyjedzie z pracy to wezme auto i podjade tam osobiście, bo załapałam niezłego nerwa...
Katarzyna dobrze, że u Was wszystko ok. A tymi torcikami sie nie przejmuj bo ja tez ciągle podjadam. co prawda słodkiego na codzien jem mało ale jak gdzies ide i jest ciacho to ciągle prosze o dokladki... dobrze, że mało wychodze hihi
I też mam juz sporo dodatkowych kg, bo jestem juz 18kg na plusie.
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Panika witaj w naszym jakże zacnym gronie
Lafi duszek wymiata!!
andzia czasem te pindy z rejestracji specjalnie nie odbierają żeby przyjść osobiście się umawiać
dziewczyny kurcze ale wy macie z tymi skurczami!! ja czegoś takiego na razie nie mam,ale jakby mnie tak w nocy przyatakowało to bym chyba spanikowałą...
a dzisiejsza noc to koszmar!! budziłam się przez zgagę!!
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Proszki dzisiaj wysłali i pewnie we środę wypiore pieluchy i to co na 60 stopni i reszta na weekendzie. Ł zaoferował ze będzie prasowal
Aksa wspilczuje zgagi mi o dziwo przeszła nawet po sajgonkach z głębokiego oleju nie miałam
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Podobno jak sie obnizy brzuch pod koniec ciąży to zgaga sie zmniejsza lub znika... ale cos mi sie w to nie chce wierzyc...
A ja jak patrze na swoj brzuch to mam wrazenie ze nadal jest na swoim miejscu...
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Teraz bede miała mocz, morfologie, crp, tsh i to co sobie sama zaplacilam - ft3, ft4.
Andzia tez bym sie wkurzyla. Nie odbierają, bo pewnie maja kolejke pacjentów przy biurku.
A ja nadal nie wiem, co to jest zgaga... nie wiem, jak sie to czuje.
Kocury sa PRZECUDOWNE Andzia, a wrzucilabys linka na fb? zebym mogła udostepnic na swoim profilu.
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Andzia filmik zarabisty ja bym sie tez wkurzyła jakbym dzwoniła a tu nikt nie odbiera. mój gin ma u siebie ktg i on to robi ale jeszcze nie miałam,
Waszka ja tez trzymam zeby nie było.
spodobał mi sie rozek na allegro a skoro nie mam to kupiłam
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
Andzia ja własnie dzis oglądałam się w lustrze i stwierdzilismy z mężem,że jeszcze brzuszek się nie obniżyl,ale myslę,że powinien lada dzień bo gin powiedział,że obniża się tak miesiąć przed porodem...
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Paulina no ja też sama płacę za wszystkie wyniki. Teraz mam zrobić mocz, morfologię, HIV i Odczyn.A jutro odbieram wynik ze szpitala na paciorkowca, ciekawa jestem czy coś się wylęgło...Oby nie.Nawet z tego powodu, że nie będzie mi się chciało pędzić w sobotę z rana do gina po antybiotyk, bo w tygodniu go nie ma, gdzieś tam wyjeżdża.Zobaczymy co będzie.
Po porodzie też przydałoby się przed wizytą kontrolną u gina zrobić mocz i morfologię, jak myślicie?
Waszka daj trochę rosołu, narobiłaś mi apetytu. Mój mężol pomimo choroby w weekend poprasował trochę ciuszków. Ostatnich do ułożenia w szafie. Zrobiłam nawet fotki, bo to nie jest codzienny widok
Andzia wciągam właśnie 6 wafla ryżowego. Paczka miała być do szpitala, ale nie mogłam się powstrzymać
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzisiaj mój tata przyniósł mi paczkę michałków! powiedziałam żeby to zabrał bo ja nie moge mieć takich rzeczy w domu bo wszystkie na raz zjem!! a on mnie 'skrzyczał' że mam nie cudować i sobie jeść jak mam ochote, a wiosną będziemy razem z wózkiem biegać hehehe już sobie wyobrażam mojego Ricarda (mój tata - Rysiek )biegającego z wózkiem
eeee chyba musze dupe ruszyć pozmwyać bo gary na mnie się gapią ze zlewu..
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]