- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- Otrzymane podziękowania: 0
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Andzia ha dzięki za uświadomienie nieogarniętej ciężarówy a ja myślałam że to młody bo to na chwilę się tak wypycha i zaraz znika...
To jest właśnie skurcz. Pewnie ten Braxtona Hicksa wiele kobiet tak go własnie odczuwa jak robienie się nad pępkiem takiej guli, spięcie brzucha i po chwili ustaje.
Malinka a jeśli chodzi o zaswiadczenie z US to chodziało o becikowe, że jeśli złożymy wniosek do pażdziernika to potrzebujemy zaswiadczenie o dochodach za 2011 rok a jesli złozymy wniosek o becikowe w pazdzierniku lub pozniej to wtedy potrzebujemy zaswiadczenie za 2012 rok. Pisała o tym Waszka.
kika to widzę, że zakupy udane
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ciezko Was nadrobic.
Panika witaj ( hehe niezly nick). Co do tych objawow to wiesz kazdy inaczej doczuwa skurcze, moze dziecko ci sie wstawia, ja odczuwalam na odbycie, ale nie sugeruj sie, nie jest tak latwo urodzic dziecko.
Vernix, a Twoja dzidzia to juz ulozona glowkowo. Nie wiem czy dobrze pamietam, ze TWoja tez pupkowo ustawiona byla ( moglo mi sie cos popier. przyznaje). A co do tej wiary naiwnosci to trzeba wierzyc, ale prawda jest taka, ze ja pomimo koszmarnych wspomnien porodowych bolu juz nie pamietam, tak dziala nas mozg i tyle. Da sie przezyc.
Waszka spoko szycie pipki to juz naprawde bedziesz miala gdzies, bo bedziesz wiedziec ,ze to po wszystkim. A szwy sciagaja jakos dwa dni potem, albo nawet sie rozpuszcza ( ja mialam i takie i takie ) i nawet blizny nie mam. To tylko tak brzmi. Wazne zeby wypchnac glowe, reszta to juz tylko popierdółki.
Andzia , skad ja toz nam... placisz i sie dodzwonic nie mozna. Mam tak i z ginem i z usg.
Gosia myslalam wczoraj wieczorkiem o WAs, dzis rano tez. Trzymam mocno kciuki zeby sie udalo wepchnac do tego doktora w lutym!
Kika, no wlasnie co z tym imieniem. CZy moge liczyc na malego diabelka LAurke?
Unbreakable, Lenusia zdrowiejcie!
Wstalam o 11 ( niezle nie ). Nic nie zrobilam, zupe mam z soboty, z wczoraj mam schabowe. Zrobie do tego jakies pieczone ziemniaczki i znalazlam przepis na surowke z selera konserwowego i ananasa.
Acha zgagulce, mam patent na zgagr. Trzeba pic ten plyn GaViscon, ale nie jak was piecze tylko trzy razy dziennie po posilku, doslownie dziala. Mam malutlka zgage tylko wieczorem, jak na fakt, ze zjadlam pol kg tortu to chyba powinnam sie cieszyc.
Spadam zaraz z psem na maly spacer i robic te surowke. Pewnie zajrze wieczorem, chociaz nie wiem, bo wyjelam juz deske do prasowania ( wprawdzie nic poza tym ) i chyba czas i pora odprasowac mezowi podkoszulki i cala reszte.
Buziaki dla Was.
Aaaa Malinka, tak tak pokaz mezowi kto tu rzadzi. Popieram!
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mamcia2013 napisał:
Andzia ha dzięki za uświadomienie nieogarniętej ciężarówy a ja myślałam że to młody bo to na chwilę się tak wypycha i zaraz znika...
To jest właśnie skurcz. Pewnie ten Braxtona Hicksa wiele kobiet tak go własnie odczuwa jak robienie się nad pępkiem takiej guli, spięcie brzucha i po chwili ustaje.
ale ze mnie tępak no ciekawe, z takim skurczem to pewnie można łazić a łazić i przenosić
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
mówiłam już mojemu J,że jak następna też taka będzie to trzeciego dziecka napewno nie będziemy robić
A teraz od 2-3 dni doszły mi te bóle pachwin o których pisałyście jakiś czas temu i ta kość łonowa mnie boli jakby mnie ktoś w nią kopnął,a pachwiny bolą jakby mi coś ze stawu wypadło,czuję taki "opór" jak chodzę a dziś w nocy dwa razy chwycił mnie taki ból jakby mnie ktoś za jajniki ciągnął
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
koticz to co opisujesz z tymi pachwinami itp to mialam w zeszłym tygodniu przez 3 dni przed wizytą, a teraz jakos przeszło... czasem tylko lekko zaboli...
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Andziadobry pomysł, ze stawieniem się osobiście i zapisaniem na KTG, bo inaczej to chyba do porodu się tam nie dodzwonisz!
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Powiem Wam,że bardzo się cieszę,że przygotowaliśmy pokój i wszystko pokupowaliśmy wcześniej bo jakby ni przyszło teraz się tym zająć to chyba bym padła!!!!
Depeche a jak tam u Was,już pełna harmonia???
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja coś pialam a co chcesz wiedzieć? O podwójnym becikowym nic nie wiemEj dziewczyny kiedyś pisałyście coś o dochodach ze skarbowego,czy to chodziło o składanie wniosków o to podwójne becikowe,bo jakoś przeoczyłam chyba??