- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Depeche szkoda słów co za ludzie, jak im nie jest wstyd takich rzeczy sprzedwać
Ela fajnie że z małą wszystko dobrze! a z ciśnieniem to jak Aga pisze, zobaczysz w domu bo może faktycznie w gabinecie to masz tak z nerwów
Waszka ja na ostatniej wizycie też usłyszałam, że młody za mało waży itd, po tygodniu miałam się na kontrolę zgłosić do szpitala i okazało się po dokładnym badaniu, że wszystko jest dobrze!! ale swoje stresy też przeszłam wiadomo jakie mysli chodzą po głowie, bądz pozytywnie nastawiona! będzie dobrze!
a ja rano byłam w rossmanie i dobrze że byłam z koleżanką zostawiłam jej kase i wyszłam jak pijana ze sklepu na zewnątrz i musiałam usiąść na murku bo bym zemdlała! masakra już do niczego się nie nadaje i cały dzień mam taki zjebany, pomyłam podłogi i tyle na nic więcej nie mam siły
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
xxElaElaEeexx napisał:
Ja już po wizycie
Moja Maja dalej jest dziewczynka
Waży 2.08kg,ułożona główkowo.Termin z usg wychodzi mi na 24marca.
A teraz gorsza sprawa mam wysokie ciśnienie dziś 135/90 na ostatniej wizycie 145/75 itp. więc muszę codziennie mierzyć i jak strasznie podskoczy to w poniedziałek mam się zgłosić do szpitala ,bo lekarz w poniedziałki ma dyżury . I nie wiem czy się tym przejmować czy nie,,,,muszę coś o tym poszukać i poczytać.
A następna wizyta za miesiąc lub wcześniej w szpitalu zależy od ciśnienia.
Ty już lepiej nic nie czytaj, bo niepotrzebnie się nakręcisz. Może ciśnienie wyskakuje Ci na wizytach z nerwów. Pomierzysz w domu i zobaczysz czy jest się czym martwić.
Lekarz się pytał czy w rodzinie mają wysokie ciśnienie a mój tata i moja babcia mają i mówił ,że temu mogę mieć wysokie.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Agnieszka86 napisał:
xxElaElaEeexx napisał:
Ja już po wizycie
Moja Maja dalej jest dziewczynka
Waży 2.08kg,ułożona główkowo.Termin z usg wychodzi mi na 24marca.
A teraz gorsza sprawa mam wysokie ciśnienie dziś 135/90 na ostatniej wizycie 145/75 itp. więc muszę codziennie mierzyć i jak strasznie podskoczy to w poniedziałek mam się zgłosić do szpitala ,bo lekarz w poniedziałki ma dyżury . I nie wiem czy się tym przejmować czy nie,,,,muszę coś o tym poszukać i poczytać.
A następna wizyta za miesiąc lub wcześniej w szpitalu zależy od ciśnienia.
Ty już lepiej nic nie czytaj, bo niepotrzebnie się nakręcisz. Może ciśnienie wyskakuje Ci na wizytach z nerwów. Pomierzysz w domu i zobaczysz czy jest się czym martwić.
Lekarz się pytał czy w rodzinie mają wysokie ciśnienie a mój tata i moja babcia mają i mówił ,że temu mogę mieć wysokie.
Ela możesz, ale nie musisz! Wiesz jak jest w gabinecie, człowiek myśli tylko, żeby o dzidziusiu nie usłyszeć czegoś złego, więc nerwy są. Na spokojnie skontrolujesz się w domu i zobaczysz jak wyjdzie. Na razie się nie martw. Maja ładnie rośnie to najważniejsze
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
xxElaElaEexx fajnie,że Maja jest nadaj Mają, a o tym ciśnieniu zbytnio nie czytaj w necie bo się tylko zeschizujesz i tym bardziej ci skoczy do góry. Pomierz przez pare dni i zobaczysz jakie będziesz miała w domu (tylko bez stresów)
Gosia współczuję takiej ilości osób łącznie ze świrką w domu... masakra co jak co ale nie mają tupetu i się zwalają w tyle osób...
Ps. mogłaś wrzucic torebkę do wózka...mąż się nie domyśli, że cos chcesz....
kika teraz należy Ci sie wieczór leniuchowania po całym dniu łażenia i robienia...
Jacie kręcę jak mnie bolą plecy... już nie wiem czy siedzieć, leżec czy zawisnąć na ścianie... żeby to jeszcze mnie bolało podwozie czy cos... a to nawalają plecy...
Ja niedawno zarobiłam ciasto na pączki ale coś kiepsko mi rośnie Pewnie jak zwykle nic mi nie wyjdzie z mojego pieczenia... masakra jak można być takim antytalenciem jakim ja jestem
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Ja niedawno zarobiłam ciasto na pączki ale coś kiepsko mi rośnie Pewnie jak zwykle nic mi nie wyjdzie z mojego pieczenia... masakra jak można być takim antytalenciem jakim ja jestem
może któryś ze składników był zimny lub za gorący??
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
jeszcze dobry miesiąc i będzie po wszystkim-zaciskajmy zęby i nogi:) wytrzymałyśmy tyle to wytrzymamy jeszcze trochę-w moim przypadku 3 tyg:)
czytam Was codziennie ale nie pamiętam co która pisała:)
Ela- nie martw się, pomierz w domu - tylko o jakiś stałych porach. ja dostałam leki bo mi te dolne ciśnienie nie schodziło ponizej 90. biorę od tygodnia i jest lepiej. na tym etapie ciąży zdarzają się takie skoki ciśnienia. może to tzw. syndrom białego fartucha:) a jak nie to najwyzej dostaniesz leki i się unormuje.
vernix-jak wyniki na paciorkowca?
jutro mam wizytę-chyba ostatnią
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
andzia_zg napisał:
Kurcze nie wiem... robiłam z przepisu mamy... mleko było ciepłe... jajka też wcześniej wyciągnęłam z lodówki... no nic... poczekam jeszcze trochę... najwyżej wyjda mi gnieciuchy...
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
cześć Marudy:)
jeszcze dobry miesiąc i będzie po wszystkim-zaciskajmy zęby i nogi:) wytrzymałyśmy tyle to wytrzymamy jeszcze trochę-w moim przypadku 3 tyg:)
czytam Was codziennie ale nie pamiętam co która pisała:)
Ela- nie martw się, pomierz w domu - tylko o jakiś stałych porach. ja dostałam leki bo mi te dolne ciśnienie nie schodziło ponizej 90. biorę od tygodnia i jest lepiej. na tym etapie ciąży zdarzają się takie skoki ciśnienia. może to tzw. syndrom białego fartucha:) a jak nie to najwyzej dostaniesz leki i się unormuje.
vernix-jak wyniki na paciorkowca?
jutro mam wizytę-chyba ostatnią
Patrycja, normalnie się za Tobą stęskniłam.jak tam nerki? Co to jest syndrom białego fartucha?
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
wiewiorka napisał:
andzia_zg napisał:
Kurcze nie wiem... robiłam z przepisu mamy... mleko było ciepłe... jajka też wcześniej wyciągnęłam z lodówki... no nic... poczekam jeszcze trochę... najwyżej wyjda mi gnieciuchy...
a nadzienie? włożyłaś już czy dopiero w misce Ci wyrasta?
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
cześć Marudy:)
wstaw suwaczek z odliczaniem do cesarki
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]