BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #557199 przez Waszka87
Melduje sie;-)
Plan na dzisiaj: NICNIEROBIENIE! ;-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #557225 przez ufolka
Dzień Dobry :)
My nadal w dwupaku, ale w nocy tak się mała wierciła że dzisiaj ledwo chodzę !! no szok :) myślałam już że coś jest nie tak ..

Beata widziałam jedno zdjęcie na fb, super imprezka, szkoda że u nas nie ma takiej tradycji z jednej strony, bo to naprawdę bardzo miłe :) no i pomaga w pewnym sensie osłodzić te ostatnie tygodnie :)

Aga fajnie Ci, ja jutro mam ktg :)

Chyba dziś Wiewiórka wychodzi ze szpitala?? nie mogę doczekać się zdjęcia synka :) Panika też dzisiaj jak wszystko okej :)

Wiecie, wczoraj się mężowi popłakałam, że ja już chce urodzić.. no już miałam dość, bo byli goście u nas a ja jak ta słonica, ciężko cokolwiek zrobić, jak chodzę to kiwam się na boki itd w sumie to szwagierka ze szwagrem i dzieckiem no ale i tak zmachałam się tym samym chodzeniem że szok. Bo i obiad, i kawa, i do kawy coś.. no i wieczorem nie wytrzymałam i się popłakałam, powiedziałam już tak szczerze i troszkę mi lżej :) biedak do 24 ze mną gadał, a o 5 musiał wstać :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #557228 przez 25malinka
Hej piłeczkim
Melduję się w 2paku
Dzisiaj ma przyjechac siostra z chrześnicą,ale jeszcze nie wiem o ktorej

Aga daj znac po ktg

11 lata 10 miesiąc temu #557229 przez kika1985

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #557231 przez kika1985
Depeche napisał:

vernix napisał:

Depeche napisał:

Znaczy sie, jak ci hemoroidy opisze to bedziesz miala wrazanie , ze masz je w d.?[/hide]

[/i]

hahhaha, dobre :P ;) :lol: Oby te słowa nie były prorocze :blush:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #557232 przez kika1985
25malinka napisał:

mamcia no najgorszy bo czas się dłuży i wogóle nie możemy sie już doczekac bo wiemy,że już tak bliko...

Kurde dziewczyny czy uważacie,że w wyborze imienia pierwszy wybór jest najlepszy,ja jakaś nie normalna chyba jestem,cały czas się zastanawiam nad tym imieniem,bo raz mi pasuje Natalia a raz nie...

11 lata 10 miesiąc temu #557237 przez 25malinka
kika u mnie to samo ani ja,ani mąż nie jestesmy zdecydowani w 100%

11 lata 10 miesiąc temu #557238 przez kika1985

11 lata 10 miesiąc temu #557240 przez kika1985
25malinka napisał:

kika u mnie to samo ani ja,ani mąż nie jestesmy zdecydowani w 100%

ja włanśie z mężem jesteśmy tego zdania ze jak się mała urodzi to się wtedy przekonamy na 100 % :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #557241 przez kika1985
wymyśliłam sobie że idę umyć głowę i może skoczę z ciocią do miasta trochę

11 lata 10 miesiąc temu #557247 przez Gosia27
Hej kochane moje, ale mam do nadrobienia.
Wróciliśmy wczoraj wieczorem do Jeleniej. Sobotnie popołudnie spędziliśmy z moją przyjaciółką i jej narzeczonym spacerując po krakowskim rynku i Wawelu. Na pogaduchach i robieniu pizzy-bo przecież był światowy dzień pizzy. Wczoraj jak wracaliśmy to nadjechaliśmy do mamy na obiad i kawę.
Od dziś za 4 tygodnie idę do szpitala. I to chyba mam głównie w głowie. A mój Rafał tym bardziej. Bo jednak przed rozwiązaniem się nie przeniesiemy do Bielska a stąd jest 300km do Katowic, nie potrafimy sobie tego wyobrazić. Ale wierzymy że z całego serca wszytsko dobrze nam się poukłada.
Tak piszecie o waszych dolegliwościach. Szczerze, odpukać w niemalowane ale nie mam jakiś bóli, zgagi, problemu z oddychaniem i spaniem. Czuję się rewelacyjnie. I niech tak zostanie. Obw brzucha 96cm. Dołu już nie widzę ;)
Beata śniło mi się że uczestniczyłam w Twoim baby shower. Był mega upał i leżałyśmy jak oklapłe nie wiem co i każda z nas miała baniak wody 5l i ciągnełyśmy ze słomek bo już nawet szklanek nie chciało nam się trzymać w rękach. Impreza musiała byc przednia.Dobrze że się rozerwałaś.
Agnieszka86 sliczny brzusio. Powodzenia na KTG
Kika pięknie wyglądasz. Faktycznie miłe zaskoczenie, że masz już takiego kawalera w domu. Nie jedna dziewczyna będzie zazdrościła twojej córce że ma takiego brata!
Patrycja to jeszcze 15 dni i przytulisz Ignasia.
Paulina jak to dobrze, że mam Ci we wszystkim pomogła. Ja też swojej zostawiłam resztę ubranek do uprania itd. A wiem, że mama chętnie mi pomoże.
Depeche Ty nasz krejzolu wirtualny. Powiem szczerze, że zdecydowanie Jakub niz Lars dla małego bym wybrała.

Czekajcie...bo już zapomniałam co miałam naskrobać...

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #557248 przez vernix
Witam Brzuszki w nowym tygodniu!

Coraz bliżej poród, coraz bliżej poród :P (melodia na coca-colę :cheer: )

Jak tam się czujecie po nocce? ja jestem tradycyjnie skopana i wstałam z bolącym kręgosłupem. Mój D. miał całą noc...biegunkę (mnie nic nie ruszyło), więc wyspać się nie mogłam.Wstawałam zrobiłam mu miętową herbatę, potem, dałam stoperan i trochę się uspokoiło.Zaczęliśmy się śmiać, ze to on się przygotowuje do porodu, nie musiałby mieć lewatywy :lol:

Beata ale miałaś fajnie przygotowany scenariusz baby shower! wow! dużo atrakcji, konkursów, zgadywanek.Nie dziwię się, że nie miałaś pod koniec dnia sił.
Wrzuć fotki:)

Patrycja doczekacie 26.02 -jakoś jestem co do tego spokojna, gdy myślę o pojawieniu się Ignasia na świecie.Chyba też chciałabym wiedzieć kiedy urodzę, bo lubię mieć wszystko wpisane w kalendarz :silly: noo ale bez przesady.Ty mi tu nie kracz, że przeczuwasz szybciej mój poród.Jeszcze jest czas :blink:

Agnieszka trzymam kciuki za Wasze pierwsze KTG. Opisz nam wrażenia już po.

Gosia miałaś fajną i aktywną niedzielę. Pizzę wczoraj też robiła Andzia-wiedziałyście o światowym dniu pizzy?:)
Zobaczysz jak szybko ten miesiąc minie, ani się nie obejrzycie, a będziesz w szpitalu i Zosia będzie przy Tobie i Twoim R. Jeszcze troszkę.

Uśmiechy na cały dzień Wam przesyłam!

11 lata 10 miesiąc temu #557262 przez xxElaElaEeexx
Hej mamuśki :)

Ja się nie wyspałam,bo tak mnie żebra bolały i piekła skóra na brzuchu .
A jak kładłam się na prawym boku to miałam zgagę :cheer:

A teraz to ,albo dzidzia przez noc mega urosła ,albo tak mi się dziwnie ułożyła po lewej stronie,że strasznie mnie brzuch boli jak chodzę normalnie jakbym miała mega kolkę,czuje takie ciągnięcie w dole brzucha :huh: :S

Właśnie jem śniadanie i oglądam dzień dobry tvn :silly:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #557272 przez andzia_zg
Cześć laseczki :-)

Melduje sie wyspana i dalej w dwupaku :-) Normalnie od 2 dni aż jestem w szoku, bo praktycznie przesypiam całą noc, mam tylko problem z zaśnięciem...

Yyy... nawet nie wiedziałam, że wczoraj był światowy dzien pizzy :lol: To juz wiem czemu mąż za mną chodził, żebym mu ją zrobiła... pewnie usłyszał w TV, nabrał chęci i mi dlatego marudził :P

Agnieszka trzymam kciuki za pierwsze KTG.Zdaj relacje jak będziesz już po.

Gosia[/b odległość nie jest wazna... najważniejsze, że Zosię da się leczyć. A 300km autostrada to nie jest az tak strasznie dużo. Parę godz i R bedzie z Tobą.

Beata jestem zachwycona Twoim Baby shower :-) Super zabawa :-)

mamcia ale masz misje hihi :P

xxElaElaEexx to pewnie Maja sie tak ułożyła... faktycznie musi boleć...

Malinka Natalka to sliczne imie... mi się bardzo podoba :-)

Depeche ja jakbym miala wybierac między Kubą a Larsem to bym wybrała Kubę

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #557294 przez Depeche
Helloł

Ja to chyba jednak wystapie, za Wasza rada, z petycja do tescia, w kwestii imienia. Juz jak on mi cos wymysli, to sie przynajmniej poturlacie ze smiechu. Juz to widze!

Mloda nie chce slyszec o zadnej innej wersji. Zostala dzis w domu, bo zal mi jej bylo budzic. W nocy przyszla do lozka z placzem ze w jej lozku siedzi potwor. Pokazala mi jasieczka , ze tam siedzi i musialam go wyganiac, a potem spala taka mala kulka. No i chyba dzis w zw. z tym to tyle porobie, ze szok.

Plan ambitny , poprasowac dwa prania dzieci i jedno nasze, wygotowac butelki. Zostal mi rosolek z wczoraj, wiec machne na tym ogorkowa i jak mi sie zachce to moze nalesniki z serem i ananasem, bo stoi napoczety w lodowce i sie zmarnuje.

Chcialabym isc na spacer, ale za tym malym "smrodkiem" nie nadaze.

Wlasnie zalozylam jej biala bluzke, w ktorej nie chodzila z miesiac, fuck znowu urosla - pepek jej wylazi.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka