- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
25malinka napisał:
mamcia no najgorszy bo czas się dłuży i wogóle nie możemy sie już doczekac bo wiemy,że już tak bliko...
Kurde dziewczyny czy uważacie,że w wyborze imienia pierwszy wybór jest najlepszy,ja jakaś nie normalna chyba jestem,cały czas się zastanawiam nad tym imieniem,bo raz mi pasuje Natalia a raz nie...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Depeche - mala jest uparta po Tobie
Kube mam kuzyna, nie sugeruj sie tym. -ale nie znam wiekszego lobuza, a jakie zna przeklenstwa! Masakra
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominiczzkka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Koticz - i myslisz ze moj maly moze miec juz takiego duzego i twardego?! hahaha, miejmy nadzieje w takim razie
Malinka - tez wychodze z zalozenia, ze chlop powinien gotowac! ja na cale szczescie kucharka jestem poczatkujaca jeszcze, wiec jak tylko sie da biore faceta i uczymy sie razem
mnie zeby byc w 100% gotowa zostalo wyparzenie wszystkiego (bo chce karmic malego moim mlekiem, ale z butelki) i zrobienie listy dla Matiego co ma zabrac oprocz torby (i gdzie to sie ewentualnie znajduje) ale na to jeszcze mam duzo czasu mam nadzieje, ze w tym tygodniu sie przeprowadzimy, to dopiero wtedy to zrobie
a imiona nie dobrze, ze sie tak kojarza. ja np nigdy bym nie dala synkowi na imie Kubus bo mialam psa ktory mial tak na imie i mial chore jadro albo corce Amelka bo to osiolek z szopki na jasnej gorze i chociazby skaly sraly nikt by mnie nie namowil
ja dzisiaj dzien spedzilam aktywnie, najpierw 3h spaceru, a pozniej nawet uwaga uwaga ja antychryst dominika wybralam sie do kosciola! a na koniec zrobilam zajebista salatke ktora sie wlasnie obzeram no piekny dzien !
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Padam. Padam. Padam. To w wielkim skrocie. Dzien byl piekny, pelen wrazen, prezentow i niespodzianek. Dziewczyny przeszly same siebie szykujac wszystko samiuskie, jutro Wam pokaze kilka zdjec. Mam nadzieje, ze nie rozczarowy sie moimi niskimi zasobami energii, ale nie bylo az tak zle. Bylo kilka konkursow: quiz dotyczacy mnie (np. Za czym najbardziej tesknie, kiedy Julian zostal dokladnie poczety, etc.), probowalysmy roznych sloiczkow gerbera i musialysmy odgadnac smaki, dziewczyny ucinaly wstazke takiej dlugosci jakiej ich zdaniem jest obwod mojego brzucha (112cm nawiasem mowiac), w pampersach rozlamaly rozne batoniki i trzeba bylo te "kupki" probowac i zgadywac jaki to baton, na odlewie brzuszka odbijalysmy nasze dlonie farbami, etc. Sporo tego bylo. Bardzo mi sie podob-alo, ale nie jestem juz do imprezowania.. Ledwo dzialcze.
Caluje Was kochane moje
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
no dziewczyny, jak zobaczylam ile mam postow do nadrobienia od poludnia, to myslalam, ze ktoras urodzila
Koticz - i myslisz ze moj maly moze miec juz takiego duzego i twardego?! hahaha, miejmy nadzieje w takim razie
Malinka - tez wychodze z zalozenia, ze chlop powinien gotowac! ja na cale szczescie kucharka jestem poczatkujaca jeszcze, wiec jak tylko sie da biore faceta i uczymy sie razem
mnie zeby byc w 100% gotowa zostalo wyparzenie wszystkiego (bo chce karmic malego moim mlekiem, ale z butelki) i zrobienie listy dla Matiego co ma zabrac oprocz torby (i gdzie to sie ewentualnie znajduje) ale na to jeszcze mam duzo czasu mam nadzieje, ze w tym tygodniu sie przeprowadzimy, to dopiero wtedy to zrobie
a imiona nie dobrze, ze sie tak kojarza. ja np nigdy bym nie dala synkowi na imie Kubus bo mialam psa ktory mial tak na imie i mial chore jadro albo corce Amelka bo to osiolek z szopki na jasnej gorze i chociazby skaly sraly nikt by mnie nie namowil
ja dzisiaj dzien spedzilam aktywnie, najpierw 3h spaceru, a pozniej nawet uwaga uwaga ja antychryst dominika wybralam sie do kosciola! a na koniec zrobilam zajebista salatke ktora sie wlasnie obzeram no piekny dzien ! [/quote
Wielkie nawrocenie?
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
- dominiczzkka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dominiczzkka napisał:
no dziewczyny, jak zobaczylam ile mam postow do nadrobienia od poludnia, to myslalam, ze ktoras urodzila
ja dzisiaj dzien spedzilam aktywnie, najpierw 3h spaceru, a pozniej nawet uwaga uwaga ja antychryst dominika wybralam sie do kosciola! a na koniec zrobilam zajebista salatke ktora sie wlasnie obzeram no piekny dzien ! [/quote
Wielkie nawrocenie?
no wlasnie chyba cos w tym stylu mialam ochote isc do kosciola a jak sprawdzalam gdzie sa polskie msze to nawet znalazlam taka w kosciele obok mnie wiec cos musialo byc na rzeczy, bo do centrum by mi sie nie chcialo jechac
- dominiczzkka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Beata super że imprezka udana, będzie co wspominać
Lenusia w sumie to żryj ile wlezie bo później już nie będzie tak słodko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Miłego poniedziałku Brzuszki
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzien dobry brzunie... melduje ze u nas sie nic nie wydarzylo w nocy ...biegne do szkoly....milegoo dnia
powodzenia w szkole z czortami małymi
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
My też w stanie niezmienionym.
Beata zazdroszczę baby shower, chociaż wyobrażam sobie, że musiało być Ci cieżko wysupłać z siebie tyle energii.
Mamcia masz misję specjalną
Zaczynam łapać streska... dzisiaj pierwsze KTG!!! Pogoda u mnie cudna, słoneczko świeci może roztopi trochę śniegu... ale chciałabym już wiosnę!!!!
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Aga no misje to mam niezłą daj znac jak tam po KTG
No misja-to bardzo dobre słowo
Dam znać po KTG, ale dopiero na 15 mam.