- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Idę zabrać się za obiad... zupka z wczoraj, mięsko dla męża też. Tylko ziemniaki obrać i dla siebie coś upichcić.
Koticz wczoraj pisałaś, że robiłaś frytki? Smażyłaś je normalnie w głębokim oleju, czy robiłaś wersję light w piekarniku? Jak po tym cukier u Ciebie?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Beata zdjęcia super, ależ Ty będziesz miała mega dużo pamiątek z ciąży szkoda że ja nie mam takich pomysłowych koleżanek
Malinka poczekaj aż się urodzi mała, wtedy będziesz musiała wybrać jakieś
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Beti normalnie człowiek patrzy i nie wierzy!Jak w restauracji jakiejś.Odlew faktycznie super i zgadzam się z dziewczynami-otaczają Cię fajni ludzie
U nas nie ma tradycji na tego typu imprezy bo przecież u nas nic się nie kupuje przed żeby nie zapeszyć...Cóż 100lat za murzynami jesteśmy...
Aga ja robie normalne frytki z zemniaków i we frytkownicy,cukier mam poniżej 100.Wcale nie tak łatwo ten cukier przekroczyć(przynajmniej u mnie) ja już praktycznie nie stosuję diety.Wróciłam do pszennego pieczywa i jem słodycze,grunt to się nie opychać jak prosie a jeść często i mało i cukier w normie...no i chociaż starać się po posiłku trochę poruszać
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Normalnie jeszcze tak ch... się nie czułam
Wiedziałam,że czym bliżej końca tym gorzejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Zrobiłam kluski śląskie i jestem taka zmęczona ,głowa mnie boli,brzuch mnie boli, w pipce mnie kłuje ,plecy mnie bolą,sapie i dysze
Oszalejeeeeeeee
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aga,Koticz ja odkąd robiłam 2 raz krzywą i wyszła w normie to w ogóle już nie stosuję diety. Gin też nic nie mówił, był zadowolony że drugi wynik był w normie. Kiedyś nie robili takich badań i dzieci zdrowe były więc nie dajmy się zwariować
Ja też jestem tego zdania,tym bardziej,że w wielu krajach nie robi się badań na cukier w ciąży!Ale z drugiej strony,skoro lekarz każe uważać to trzeba się słuchać,bo jakby tfu tfu coś się stałao Małej to nie chciałabym mieć pretensji do siebie...że chciałam być mądrzejsza o lekarza albo,że nie mogłam sobie odpuścić słodyczy.Gdyby cukier po próbach rozszeżenia diety był za wysoki to napewno bym wróciła do diety.Naszczęście jest w normie więc się tym tematem nie zadręczam
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ela wysraj się na wszystko, leż i odpoczywaj kobieto
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
W ogóle od soboty czuję się mega dobrze, śpię w nocy,w dzień też czuję się ok. Szkoda tylko,że czasem łapię przez hormony mega doły, że sobie nie dam rady...
xxElaElaEexx współczujeCi tego samopoczucia w końcu dopadło i Ciebie... więc kładź się i odpoczywaj.Teraz musisz dużo leniuchowac...
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Jeju jak to zrobic zeby sie nie denerwowac, jutro jest dla mnie mega stresujący dzień, najpierw ta rozprawa a potem usg ktore ma wskazac czy z malym jest wszystko ok i czy przybral na wadze.
czytam ten pozew i ukladam sobie w glowie co mam mowic a jak pomysle ze ta pinda tam bedzie to yhhhh... to cyba nie na moje nerwy
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej laseczki.
Jeju jak to zrobic zeby sie nie denerwowac, jutro jest dla mnie mega stresujący dzień, najpierw ta rozprawa a potem usg ktore ma wskazac czy z malym jest wszystko ok i czy przybral na wadze.
czytam ten pozew i ukladam sobie w glowie co mam mowic a jak pomysle ze ta pinda tam bedzie to yhhhh... to cyba nie na moje nerwy
współczuje Ci tej rozprawy... bądź silna i nie stresuj sie za mocno!
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Hej laseczki.
A nie ma możliwości żebyś zapytała czy w związku z tym, że jesteś w ciąży i jest to dla Ciebie mega stresujące to czy nie możesz mówić pod jej nieobecność? Możesz powiedzieć, że bardzo stresuje Cię jej osoba... może akurat by się zgodzili... a To bie by łatwiej było zeznawać...
Poza tym mów wszystko i nic nie ukrywaj, bo nie dość że zniszczyłą życie Twojego brata to jeszcze pewnie nie ma skrupułów...
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pisałam do Lafi wszystko u niej ok.Padł jej komp i jakieś problemy ma z netem.Pozdrawia Was waszystkie i przesyła całuski!!!!
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Waszka współczuję tego stresu Na USG będzie na pewno wszystko dobrze, nie martw się kochana. O której macie badanie?