BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #557525 przez Lenucha217
chyba ze i sosik podprawi koncentratem.. jakbym mojego tatuska widziała

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #557526 przez 25malinka
Na Walentynki jeszcze nic nie mam dla męża,muszę się zastanowic co mu sie przyda :)

mamcia dobra ta Twoja świrka

11 lata 10 miesiąc temu #557529 przez koticz
mamcia2013 napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Świrka zrobiła zupkę 2w1 :) jarzynowo-pomidorowa

Ja tam dziś nie gotuję.Mam krem z kalafiora z wczoraj i trochę bigosu w słoiku to trzeba dojeść a juto albo jajko sadzone albo mielone

Choć zjadłabym jakiegoś sosiku,gulaszu....hmmmm

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #557531 przez andzia_zg
A ja chyba w tym roku odpuszczę sobie Walentynki, bo po pierwsze nigdzie nie wychodzę z domu, bo mąż zabiera auto więc nawet nie mam jak czegos kupić,a po drugie w ogóle nie mam pomysłu na prezent... :dry:
no chyba, że urodzę w Walentynki choć to raczej niemożliwe :P

Ja mam dziś na obiad zupke pieczarkową

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #557534 przez mamcia2013

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ale mam chęć dzisiaj komuś nawciskać :D :D :D

11 lata 10 miesiąc temu #557538 przez mamcia2013
Koticz masz chęć na sosik? Zapraszam do świrki :D dobre określenia z tą "fajną zupką". hahah

11 lata 10 miesiąc temu #557546 przez koticz
Mamcia :laugh: :laugh: dobre to o miedzi-nie słyszałam tego.Mam nadzieję,że mi nie nawciskasz :S

Ja pytałam ostatnio mojego o plany na Walentynki to powiedział,że pewno na porodówce spędzimy.
W zeszłym roku byliśmy z jego bratem i szwagierką na kolacji i w Fantazy Parku na bilardzie.A 15-16.02 poroniłam....
Pewno pójdziemy do sfinxa,choć przede wszystkim musimy w weekend kupić te nieszczęsne meble do kuchni i wykładzine do pokoju,tak,że czasu nam nie starczy na jakieś Walentynkowe wojaże :)

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #557547 przez 25malinka
A ja miałam rosół z wczoraj i mąż zjadł,bo pomidorowej nie lubi,nic więcej nie gotuje bo nie mam dla kogo a sobie to jakas kanapkę zrobie czy cos

Zjadłabym frytki ale nie chce mi sie robic

11 lata 10 miesiąc temu #557548 przez kika1985

11 lata 10 miesiąc temu #557550 przez xxElaElaEeexx
Ja na walentynki kupię praktyczny prezent dla nas obojga ,czyli gofrownicę,bo mój mąż uwielbia gofry :lol: I zrobię nam pyszne gofry z bitą śmietaną i owocami :)
Na pewno będzie się cieszył :)

11 lata 10 miesiąc temu #557552 przez kika1985

11 lata 10 miesiąc temu #557559 przez AniaCzajka
Hej dziewczyny, ja nadal w dwupaku chociaż w nocy myślałam że już nie wytrzymam ;/ tak mnie wszystko boli dosłownie wszystko:/ mam dość bycia ciężarówką a Franek dostanie klapsa ode mnie jak się urdodzi bo jestem tak wewnetrzenie skopana że szok:/ żartuje z tym klapsem oczywiście;)

A co do walentynek to ja kupiłam mężowi koszulkę z Gargamelem:) bo widziałam jak mu się podoba jak kiedyś byliśmy w sklepie:)

a dziś dzień mija ekspresowo byłam z mężem w mieście na małych zakupach kupiłam parę drobiazgów, byliśmy w lumpku trochę pogrzebać i tak jakoś zleciało, na obiad dziś kotlety z wczoraj i surówka z pekinki, a teraz zrobię sobie kawę i pranie wstawię bo wyłazi z kosza i prosi żeby je wyprać a potem muszę się pogimnastykować i wydepilować bo jutro wizyta i podglądanie Franka:)

11 lata 10 miesiąc temu #557560 przez kika1985

11 lata 10 miesiąc temu #557569 przez koticz

Z resztą to JA jestem jego najlepszym prezentem :side: :S

11 lata 10 miesiąc temu #557571 przez Depeche
Musicie tyle pisac, jak ja prasuje!

Kika marchewkowe kopytka... a co to jest?

Mamcia no ku.wa wspolczuje, widzisz ja mam swojego swira, Ty masz swirke. Rownowaga w przyrodzie byc musi.

Lenucha, bo nie wiem czy mam swojego gonic po te truskwy, ale jak piszesz, ze sa twarde, to moze jednak bede litosciwa.

Dziewczyny wyjdzcie na Walentynki, bo ppotem to juz ciezko bedzie.

Uprasowalam Laure i Kube, na nasze nie mam sily. Jak popralam te rzeczy z tej paki to sa nawet ladne, ale wiekszosc 56, niektore 50. Nie wiem co to z wczesniaka czy co. Nie bede miala z nich wielkiego pożytku, oj nie.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka