BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #556951 przez Depeche
25malinka napisał:

mamcia no najgorszy bo czas się dłuży i wogóle nie możemy sie już doczekac bo wiemy,że już tak bliko...

Kurde dziewczyny czy uważacie,że w wyborze imienia pierwszy wybór jest najlepszy,ja jakaś nie normalna chyba jestem,cały czas się zastanawiam nad tym imieniem,bo raz mi pasuje Natalia a raz nie...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #556953 przez Agnieszka86
Malinka ja też mam wątpliwości, tzn ja nie mam ale K. od czasu do czasu coś się wykrzywia na Zosię. Myślę, że się ze mną drażni. Jeszcze, żadnego imienia nie zaproponował.
Macie jeszcze trochę czasu na zastanowienie. Ja liczę na to, że jak zobaczę małą, to będę wiedziała, czy to jest Zosia, czy nie:)

11 lata 10 miesiąc temu #556958 przez 25malinka
Ale niby mamy już wybrane,tzn w sumie to mąz je wybrał to cały czas zastanawiam sie jeszcze nad innymi

11 lata 10 miesiąc temu #556959 przez mamcia2013
Depeche imię Kubuś samo w sobie jest fajne :) ale ja już bym nie dała np dlatego że kuzyna syn tak ma na imię, ma 11 lat, jest brzydki, nabity i się jąka. Ale za to jest grzeczny chłopak :D
I tak sobie można co chwile z kimś kojarzyć imiona...

11 lata 10 miesiąc temu #556962 przez Agnieszka86
Depeche Kuba to fajne imię, mały Kuba duży Jakub. Może i pospolite, ale przyjemne imię.

11 lata 10 miesiąc temu #556965 przez Depeche
mamcia2013 napisał:

Depeche imię Kubuś samo w sobie jest fajne :) ale ja już bym nie dała np dlatego że kuzyna syn tak ma na imię, ma 11 lat, jest brzydki, nabity i się jąka. Ale za to jest grzeczny chłopak :D

To jakis ewenement, to są ponoć wrodzone łobuzy. Na szczescie nie mam w rodzinie, ale kilka kolezanek ma - masakra!

11 lata 10 miesiąc temu #556967 przez mamcia2013
Depeche napisał:

mamcia2013 napisał:

To jakis ewenement, to są ponoć wrodzone łobuzy. Na szczescie nie mam w rodzinie, ale kilka kolezanek ma - masakra!

Kuzyna syn na prawdę grzeczny chłopak. Decyzja należy do Was :D Albo zapytaj świrów może mają jakąś propozycję tak jak moja świrka!

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #556968 przez 25malinka
A i jeszcze mnie ciotka kiedys wkurzyła,bo jak jej powiedziałam jakie imie wybraliśmy to powiedziała,żebym tak nie dawała bo jej sąsiadki której nie lubi, córka tak ma na imię

mamcia no i w sumie tez na to się patrzy bo jak ktos zle Ci sie kojarzy a nosi to imię to juz nie dasz
A i w rodzinie sporo imion sie powtarza,mi np podoba sie też Gabrysia i Maja ale siostry cioteczne dały tak córeczka na imię

11 lata 10 miesiąc temu #556972 przez Agnieszka86
Zmykam. K. powinien zaraz wrócić. Idę mu robić obiad-kolację.
Będę jutro rano w mojej porze śniadaniowej :)

Dobrej nocki, wyśpijcie się brzusiątka :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #556977 przez Depeche
mamcia2013 napisał:

Depeche napisał:

mamcia2013 napisał:

Kuzyna syn na prawdę grzeczny chłopak. Decyzja należy do Was :D Albo zapytaj świrów może mają jakąś propozycję tak jak moja świrka!

Kolezanka doje.ała tekst roku, normalnie!!!! Już pędze :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #556979 przez Lenucha217
Malinka zobaczysz mała i momentalnie bedziesz wiedziała czy to Natalia czy inna ;p kiedy maly był dziewczynka to tez mialam problem miedzy tatiana a elizka , a chlopiec to olaf albo dawid no i bez dwoch zdan zostal dawid po ojcu .. nie zaprzataj sobie glowki samo sie rozwiaze

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #556981 przez 25malinka
Własnie się boję,że jak zobaczę mała to nie będe wiedziała...

11 lata 10 miesiąc temu #556982 przez mamcia2013
Depeche pędź pędź :D :D :D bo Ci świr spie.doli :D hehhe ale głupawke mam przez Ciebie.

11 lata 10 miesiąc temu #556988 przez Paulina 77

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #556999 przez mamcia2013
Paulina ja już się tak czasami czuję. A jeszcze jak zarzucę na mojego T nogę bo mnie biodra bolą to on stęka że mu ciężko, a co ja mam powiedzieć? Mówię mu : Chłopie toż to ja mam 15 kg nadwagi i nie stękam tak jak Ty (a on chudy jest). I w sumie od tego się zaczął mój wariacki dzień :D

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka