BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #556831 przez Depeche
koticz napisał:

zgaga :(

zjadłabym coś dobrego....może frytek zrobię :S

Mała jaka dziś ruchliwa,tancereczka moja :kiss:

Mój brzuch też zmienił kształt,ale nie tak jak opisuje Aga.U mnie widać wyraźnie,że się Jagoda już nie mieści :silly: widać ją z boku pępka i cały brzuch mam krzywy z jednej strony wypchnięty a z drugiej wklęsły.Uśmialiśmy się z J wczoraj z tego.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #556833 przez Depeche
mamcia2013 napisał:

Koticz mój mały Dorian też dzisiaj ruchliwy. Ja wstaje to On też :) masakra, aż boli mnie momentami. A co do zgagi to od dwóch dni nie miałam...

Brzuchy sie nam powoli obnizaja, zgaga odpuszcza. Bedzie lzej oddychac, lepiej bedzie.

11 lata 10 miesiąc temu #556834 przez koticz
Depeche napisał:

koticz napisał:

zgaga :(

zjadłabym coś dobrego....może frytek zrobię :S

Mała jaka dziś ruchliwa,tancereczka moja :kiss:

Mój brzuch też zmienił kształt,ale nie tak jak opisuje Aga.U mnie widać wyraźnie,że się Jagoda już nie mieści :silly: widać ją z boku pępka i cały brzuch mam krzywy z jednej strony wypchnięty a z drugiej wklęsły.Uśmialiśmy się z J wczoraj z tego.

!!!!!!!!!!!!!Depeche ani się waż!!!!!!!!!!!!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #556836 przez vernix
Depeche napisał:

Znaczy sie, jak ci hemoroidy opisze to bedziesz miala wrazanie , ze masz je w d.?[/hide][/quote]

hahhaha, dobre :P ;) :lol: Oby te słowa nie były prorocze :blush:

11 lata 10 miesiąc temu #556837 przez Depeche
vernix napisał:

Depeche napisał:

Znaczy sie, jak ci hemoroidy opisze to bedziesz miala wrazanie , ze masz je w d.?[/hide]

[/i]

hahhaha, dobre :P ;) :lol: Oby te słowa nie były prorocze :blush:[/quote]

11 lata 10 miesiąc temu #556839 przez mamcia2013
Depeche Ty jesteś nie do podrobienia hahhahaha :D :D

A według mojej siostry i ciotki to brzuch już od jakiegoś tygodnia mam niżej... ciakawe.

11 lata 10 miesiąc temu #556848 przez vernix
mamcia2013 napisał:

Depeche Ty jesteś nie do podrobienia hahhahaha :D :D

A według mojej siostry i ciotki to brzuch już od jakiegoś tygodnia mam niżej... ciakawe.

[/i]

Ja też mam go niżej. Lżej mi się oddycha i nie mam tak dobijającej zgagi jak 2 tygodnie temu.

11 lata 10 miesiąc temu #556855 przez patrycja85
Vernix- termin cc mam na 26.02 więc 16 dni:) co prawda mam uważać zeby wcześniej nie urodzić wiec mam nadzieję ze zobaczymy się z małym DOPIERO za 16 dni:) boję się jak to będzie ale nie ma przecież wyjścia, nie? muszą go jakoś wydostać:) do mnie dotarło że to już blisko w pt jak się dowiedziałam ze wiewiórka urodziła, a do B w sob jak wiewiórka przysłała zdjęcie Szymonka:))
ja się fizycznie dobrze czuję. plecy bolą rzadziej bo B się nauczył super masować:) nerki dokuczają ale badam ciągle mocz więc jakby coś się działo to będziemy reagować.
Vernix a Wy już gotowi? bo mam dziwne przeczucie że niebawem urodzisz:)

koticz-Ignac też ma ciasno. dupkę ma pod moimi żebrami i jak się wypnie to wygląda to komicznie;)

gdzie dziś unbreakable? Lafi też się nie odzywała chyba...

11 lata 10 miesiąc temu #556862 przez Agnieszka86
Koticz ja rano mam zawsze powykrzywiany brzuch :) Zależy na którym boku spałam, śmieszne to jest. Czuję, że będzie mi tego brakować...

Patrycja jak to jest wiedzieć kiedy spotkasz się z syneczkiem? Jakoś nie mogę tego pojąć. Trochę Ci tego zazdroszczę.

11 lata 10 miesiąc temu #556866 przez patrycja85
Aga-myślałam że super będzie wiedzieć, zwłaszcza ze ja jestem z takich co to wszystko muszą mieć zaplanowane. a teraz to sama nie wiem-nie wyobrażam sobie dnia przed i tego stresu. ale w sumie nic mnie nie zaskoczy. no widzisz-sama nie wiem:) na szczęście nie ode mnie to zależało tylko od lekarzy i nie mam nic do gadania...

11 lata 10 miesiąc temu #556868 przez Waszka87
Dziewczyny a to kolko albo poduszkę do siedzenia bierzecie? Bo ja sobie nie wyobrażam jak mamsie na to wygramolic jak łóżka są tAkie wysokie

11 lata 10 miesiąc temu #556871 przez andzia_zg
Kurcze Wam już się obniżają brzuchy i lżej oddychacie a u mnie niestety ani widu ani słychu o lekkim oddychaniu, braku zgagi itp.Dziś tak mnie męczy zgaga, że mam wrażenie, że mi wypali rurę :huh: A jak się kładę wieczorem do łóżka to sapie jak stara baba i ciężko mi sie oddycha... Więc coś czuję, że Wojtek jeszcze sobie posiedzi w brzuchu... :dry:

Paulina ale masz fajnie, że mama Ci pomogła... super :-)

patrycja będziesz miała super pamiątke po sesji :-)

Depeche i koticz co Wy dziś brałyście? :P

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #556872 przez Depeche
Waszka87 napisał:

Dziewczyny a to kolko albo poduszkę do siedzenia bierzecie? Bo ja sobie nie wyobrażam jak mamsie na to wygramolic jak łóżka są tAkie wysokie

a co ty, ja bylam mega pozszywana , mialam te no hemo... i sie bez tego obylam

11 lata 10 miesiąc temu #556873 przez Agnieszka86
patrycja85 napisał:

Aga-myślałam że super będzie wiedzieć, zwłaszcza ze ja jestem z takich co to wszystko muszą mieć zaplanowane. a teraz to sama nie wiem-nie wyobrażam sobie dnia przed i tego stresu. ale w sumie nic mnie nie zaskoczy. no widzisz-sama nie wiem:) na szczęście nie ode mnie to zależało tylko od lekarzy i nie mam nic do gadania...

Widzisz, ja też jestem z tych osób, które lubią mieć wszystko zaplanowane i dlatego trochę Ci zazdroszczę. Dzień przed będzie na pewno ciężki, ale z drugiej strony jak pomyślisz, że za kilkanaście godzin przytulisz swojego maluszka no to chyba stres osłabnie... :)

11 lata 10 miesiąc temu #556875 przez Waszka87
Depeche to uważasz ze się obejdzie bez? Chyba trzeba sobie znaleźć wygodna pizycje i się przemeczyc i juz

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka