BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #557007 przez Paulina 77
hehe :lol: mamcia ja SOBIE WKLADAM TAKĄ WIĘKSZĄ PODUCHĘ Z KOMPLETU WYPOCZYNKOWEGO MIEDZY NOGI, JAK LEZE NA BOKU, TA PODUCHA JEST SZTYWNA I SIE NIE ODKSZTAŁCA PRAWIE POD WPŁYWEM NACISKU, wydaje mi sie, ze pomaga na biodra.
sory za wielkie litery, ale nie chce mi sie juz tego przepisywac

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #557011 przez Lenucha217
Moj jakis leniwy ostatnio malo sie rusza... moze ma malo miejsca ... jezzzu ale sie najdlam smiej zelkow kwasnych alez mam po nich zgage ... pooooooooooooomocy:DDDDDDddddddd

11 lata 10 miesiąc temu #557015 przez 25malinka
mamcia jakbym mojego S słyszała z ta nogą,a ja się czasami na łóżku przekręcic nie mogę tak mi ciężko

11 lata 10 miesiąc temu #557017 przez koticz
Ja zawsze chciałam syna Cypriana i córkę Lilkę...Nie wyobrażam sobie,żebym mogła po porodzie zmienić imię Młodej,od tak dawna jest Jagódką więc tak już zostanie,chyba,że się urodzi chłopcem...

Ja zawsze kupuję truskawki w biedro jak się pojawiają i tylko raz były bez smaku...ogólnie dobre są,choć nie aż tak jak te z ogródka...
Paulina ja myślę,ze zanim się truskawki pojawią to juz będziemy mogły sobie normalnie na nie pozwolić...Przecież dieta nie trwa cały okres karmienia piersią :laugh:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #557022 przez 25malinka
koticz to czemu w końcu Jagoda,jak Lilkę chciałas?

A wogóle to ja miałam mieć na imię Jagoda...

11 lata 10 miesiąc temu #557024 przez Unbreakable
Hej ;)
Ja tylko na chwilkę. Wybraliśmy się do domku w górach bo babcia sobie wymyśliła, że tam zrobi swoje urodziny, więc wszyscy mieli się pozbierać i jechać 90 km bo jej się tak podoba i nie może zrobić ich normalnie w domu wrrrr.Nie wiem już czy ja jestem taka drażliwa, czy to ich durne pomysły.
Noooo niezłe przejście, wczoraj na tapecie poród Wiewiórki a dziś truskawki z Biedronki ;) nawet mój mąż się z tego śmieje ;)
Bardzo pobieżnie Was nadrobiłam, bo nie mam siły po tej wyprawie.
Dobranoc Dziewczyny ;)

11 lata 10 miesiąc temu #557025 przez mamcia2013
Paulina ja mam poduszkę między syrami ale najlepsze jest to że ostatnio się obudziłam w nocy i szukam poduszki a ona leży sobie między mojego T nogami :D więc kto tu jest w ciąży? :D :D

Malinka bo te chłopy to jakieś takie nierozumne :D

Lenusia nie żryj tyle :D

11 lata 10 miesiąc temu #557027 przez koticz
Matko jak można się obżerać frytami na noc???

Spadam już dziołszki do usłyszenia jutro
Całuski dla Waszych brzusiów :kiss:

Aaaa napiszę jutro sms do Lafi to może się czegoś dowiem i dam Wam znać,bo dziś już troszkę za późno żeby pisać.

Dobrej nocy i kolorowych snów <3

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #557031 przez Paulina 77
koticz napisał:

Ja zawsze chciałam syna Cypriana i córkę Lilkę...Nie wyobrażam sobie,żebym mogła po porodzie zmienić imię Młodej,od tak dawna jest Jagódką więc tak już zostanie,chyba,że się urodzi chłopcem...

Ja zawsze kupuję truskawki w biedro jak się pojawiają i tylko raz były bez smaku...ogólnie dobre są,choć nie aż tak jak te z ogródka...
Paulina ja myślę,ze zanim się truskawki pojawią to juz będziemy mogły sobie normalnie na nie pozwolić...Przecież dieta nie trwa cały okres karmienia piersią :laugh:

koticz tylko, ze niestety w wiekszosci przypadków dziecko obsypuje jak mama zje truskawki... ale zamierzam przetestowac jedząc 1 truskawke ;)

11 lata 10 miesiąc temu #557032 przez mamcia2013
Koticz a ja zeżarłam sałatkę gyrosa. Mamusia zrobiła i aż żal było się nie najeść :)

11 lata 10 miesiąc temu #557040 przez Paulina 77
mamcia2013 napisał:

Paulina ja mam poduszkę między syrami ale najlepsze jest to że ostatnio się obudziłam w nocy i szukam poduszki a ona leży sobie między mojego T nogami :D więc kto tu jest w ciąży? :D :D

hehehe, dobry jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #557046 przez 25malinka
Ja tez się dzisiaj najadłam,że az ruszac się nie mogę,wiecie co nie moge sie doczekac porodu z tego też względu,że w końcu przejdę na diete i nie będe tyle żarła bo to już jest przesada,a mój mąż to przytył razem ze mna,jest jakieś 9+ no to tak jak ja,heheh

11 lata 10 miesiąc temu #557048 przez Lenucha217
hahah mamcia zapozno 2 paczki wpierniczyłam ... pasibrzuch i tyle :DDDDDdd

11 lata 10 miesiąc temu #557076 przez xxElaElaEeexx
My byliśmy z mężem na 18 w kościele ,a jak wróciliśmy do domu to była u nas ciotka z kuzynką zaprosić nas i moich rodziców na komunię.A najlepsze jest to,że mojego męża kuzynka ma w ten sam dzień i o tej samej godzinie komunię tylko w innej miejscowości :S
Mam nadzieję,że wymigamy się małym dzieckiem i nigdzie nie pójdziemy :lol:

Co do wykładania nogi na męża to ja już przed ciąża na niego wykładałam :woohoo:
I tak,że jest przyzwyczajony i mu to nie przeszkadza :)
Również od kiedy jestem w ciąży a śpię na drugim boku to wkładam dużego miśka między nogi ,bo inaczej nie zasnę. :laugh:

Ja jakoś na truskawki nie mam ochoty za to pomarańczę mogę jeść kilogramami . :)

11 lata 10 miesiąc temu #557078 przez Beata 26
kika1985 napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Impreza na calego, mniamo torcik malego mezczyzny ;) a Ty przepiekna :*

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka