BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #567960 przez kika1985

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #567967 przez koticz
Witam!!!

kika widzę,że pałasz miłością do świrki... :laugh:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #567972 przez kika1985

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #567975 przez Agnieszka86
Witam,
Po nocy jesteśmy nadal zapakowane.

Gosiu, samopoczucie jako tako. Może nie tryskam entuzjazmem, ale jak na razie lepiej niż wczoraj.

Waszka powiedziałabym mężowi, że źle się czuję i poszła się położyć. Niech sam się zajmie sałatką. Głupio z tymi pieniędzmi wyszło :dry:

Kika żeby Cię tylko jakaś grypa żołądkowa nie dopadła :/

O 10 mam kolejne KTG, jak mi się nie chce z domu wychodzić :/ No, ale przy okazji zwolnienie do pracy zaniosę. Trzymajcie kciuki, żeby było ok:)

11 lata 10 miesiąc temu #567977 przez Beata 26
Czesc, noc tragiczna za nami. Razem moze ze trzy godziny snu, padnieta a spac nie moglam, to dopiero jazdy. Skurcze sie pojawialy, ale sobie poszly. I mnie wkurzal ze swoim chrapaniem i wyladowal w pokoju goscinnym.

Kika ja wczoraj mialam bol brzucha i chec wymiotowania.

Tak sie boje wstac z lozka,.. Ze strachu, ze dzis nie bedzie lepiej.. No ale musi i juz..

Poza tym pies juz czeka :////

11 lata 10 miesiąc temu #567978 przez Lenucha217
DZien dobry brzuszki... ja juz po pobieraniu krwi ..musze leciec na zakupy bo w lodowce światło.
Waszka jak sie dzis czujesz kochana??? Buziaki dla Ciebie nie przejmuj sie faceci to dupki .Milego dnia

11 lata 10 miesiąc temu #567982 przez Panika992
Agnieszka daj znać co tam na KTG wyjdzie :)

Ja już wstawiłam sobie pranie. Zapowiada się nudny dzień, ale trzeba dać radę. Jestem już zmęczona czekaniem na poród, już się wypiękniłam nawet, żeby w razie czego synuś się nie wystraszył, maseczki i inne cuda.
Napiję się kakao, może humor się poprawi. Najgorsze, że nie ma co w domu robić, bo wszystko posprzątane...

11 lata 10 miesiąc temu #567985 przez Panika992

Może komuś poprawi humor :)

11 lata 10 miesiąc temu #567987 przez hoborr
Dobry:)

Aga daj znać jak po KTG:)
Paika992 zapraszam do mnie! Mam jeszcze sporo rzeczy do ogarnięcia , ale przy córci i z brzucholem nie mam sił. A mąż wraca wieczorem i wtedy to już całkiem padam. On ogarnia dom - ale co z tego jak na drugi dzień od nowa to samo!

Waszka jak tam dziś?

Ciekawe czy któaś się dziś rozpakowała??

A ja dzis podejście nr 2 do gna:) :S

11 lata 10 miesiąc temu #567994 przez Agnieszka86
Harrbor powodzenia w dobijaniu się do lekarza

Odezwę się jak wrócę, ale czuję, że żadnych rewelacji skurczowych nie będzie...

Idę się ogarnąć.

11 lata 10 miesiąc temu #567995 przez koticz

Myślę,że wszystkie jesteśmy poddenerwowane tym czekaniem i dlatego mężowie nas tak łatwo wyprowadzają z równowagi.Ja to nawet nie byłam wczoraj zła tylko zawiedziona tą lekkomyślnościa...no ale wyszło na jego,bo nie urodziłam...

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #568003 przez Unbreakable
Dzień Dobry ;)

Melduję się wyspana, wypoczęta i meeega naładowana energią ;)
Nawet nie będę próbowała Was nadrabiać, bo mam 50 stron - naprodukowałyście ;)

Oczywiście gratuluję srebrnego medalu Paulinie77 ;) wracaj do nas szybciutko i opowiadaj, bo my mamusie "skazane" odgórnie na CC czekamy z niecierpliwością...

Czytałam troszkę i powiem Wam, że chyba muszę mojego męża zacząć na rękach nosić, bo On piwa nie lubi, w generalnie alkoholu nie pił od prawie 3 miesięcy, a jak Go ktoś namawia mówi, że przecież ma żonę w ciąży ;)

Jutro wizyta... już się zaczynam denerwować

11 lata 10 miesiąc temu #568004 przez Lafi
Witam mamuśki;

My tez jeszcze 2in1 :)

Kika przerąbane, szkoda młodego i ciebie, kurujcie sie:)

Waszka ja bym sie wkurzyła i to nieźle, jakbym miała taka kase, to by była jedynie na czarna godzine! faceci, wrrr

Agnieszka faceci są czesto smieszni z tym co robią,

Harbor do 3 razy sztuka :)

11 lata 10 miesiąc temu #568013 przez Waszka87
Hej, dzisiaj mam wywalone na wszystko, zamawiam sobie obaid z restauracji a dla niego nie robie, nie sprzatam, nic nie robie, ide do siostry i mam go w dupie. niech sobie robi co chce. jeszcze mnie wqrwil rano pol dywanu zafajdał kremem i drzwiczki od kredensu wrr ale ja tego sprzatac nie bede, predzej odpadnie to niz ja to dotkne

11 lata 10 miesiąc temu #568016 przez Beata 26
1500-setna strona. Chyba idąc przykładem przykładnych mężów też sobie piwo otworzę ;)

Chwilowa poprawa humoru - dostałam ze swojego ubezpieczenia pakiet porodowy - a w nim miś, bardzo ładny miś, książeczka na pierwszy rok dziecka, podkłady, podpaski, waciki, spirytus 70%, gel do dezynfekcji rąk i tego typu bajery, które już w sumie kupiłam - no ale miły gest - tym bardziej, że w tym roku zmieniałam ubezpieczenie na droższe.

Unbreakable - w Twojej wypowiedzi nie rozumiem już tylko słowa "wyspana" ;) haha

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka