BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 9 miesiąc temu #582182 przez wiewiorka
jak zwykle nie chce sie zdjecie doddac

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #582185 przez Depeche
wiewiorka napisał:

jak zwykle nie chce sie zdjecie doddac

moze za duze, zmniejsz

11 lata 9 miesiąc temu #582188 przez wiewiorka
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #582191 przez wiewiorka
wstawie na fb bo tu oszalec można

11 lata 9 miesiąc temu #582195 przez Gosia27
Patrycja możesz brać mały jałowy gazik nawinąć na wskazujący palec i wyczyścić mu buźkę, kładź na boku. tylko tyle.

11 lata 9 miesiąc temu #582197 przez Depeche
wiewiorka napisał:

.

UDALO SIE!

Słodziak, ja juz za moim teskie, wparwdzie boje sie powrotu nieprzespanych nocek, kolek itp. ale mam juz serrrdecznie dosyc stanu blogoslawionego!

11 lata 9 miesiąc temu #582203 przez wiewiorka
Agnieszka ja wiem co przechodzić bo mam to samo. Mleko zastepcze stoi i herbatka koperkowa też. Miałam już takie chwile że Szymon mi wrzeszczał wiec poleciałam kupic mleko. Otworzyłam je i znów obraz wyrodnej matki. Skończyło się na tym, że herbatke mu dałam. Uspokoił się i jeszcze bączki ładnie odchodziły. No ale wyrzuty sumienia miałam bo wszedzie mówią , żeby nic innego nie dawać prócz mleka matki. Nawał mleka już przechodziłam, zapalenie cycków też. Pozniej już chyba z nerwów i ze strachu, że znów moge mieć taka gorączke i obolałe piersi pokarm mi się zmiejszył. Wiec maly krzyczał bo głodny a ja próbowałam za wziecie sciągnać coś laktatorem. A tu kolejny problem. Blokada psychiczna i nic nie leci. Dopiero jak się wyluzowałam, pomyślałam o czymś inny a dokładnie Mama mnie zgadała tematem zakupów zaczeło lecieć jak z kranu. Od tamtej pory pije codziennie herbatki na lakatcje, meliskę i staram się relaksować ile można. Jak mały śpi wychodze na spacer albo jade po sklepie połazić. Takie wyjścia choć krótkie mi pomogły i mleko wróciło. Dziś mam w planach spacerek z małym bo śliczna pogoda :)

11 lata 9 miesiąc temu #582205 przez Lafi
Wiewiórka no śliczny jestem :)
Ufolka Seweryn w lipcu kończy 7.

Wziełam sie za sprzatanie, okna, dwa razy juz odkurzałam, i jeszcze poprasuje, jak mnie nie ruszy to sie poddaje

11 lata 9 miesiąc temu #582210 przez sylwia2
Witam dziewczyny.
tu macie link do stronki ze zdjeciem Wojtusia Andzi, mam nadzieje ze sie nie obrazi ze wam pokazałam, bo moze chciała sama ale nie moge sie powstrzymac, Sliczności

www.gazetaregionalna.pl/index.php/galeri...bobasy-marzec?page=2

11 lata 9 miesiąc temu #582213 przez Gosia27
Ale śmieszek ;)

11 lata 9 miesiąc temu #582220 przez mamcia2013
Hej hej.

Trzymam kciuki za wizyty i za szybkie akcje porodowe :) :)

Andzia Wojtuś super chłopaczek ;)

Wiewiorka Szymonek też uroczy :)

Wysypka mnie jakaś dopadła na rękach i z tyłu na biodrach!! Swędzi jak cholera! Co ja mam z tym zrobić?? Pomocy!! Do tego mam katar i zimno na ustach mi wyskakuje! :( :(

11 lata 9 miesiąc temu #582221 przez Panika992

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #582229 przez Agnieszka86
wiewiorka napisał:

Agnieszka ja wiem co przechodzić bo mam to samo. Mleko zastepcze stoi i herbatka koperkowa też. Miałam już takie chwile że Szymon mi wrzeszczał wiec poleciałam kupic mleko. Otworzyłam je i znów obraz wyrodnej matki. Skończyło się na tym, że herbatke mu dałam. Uspokoił się i jeszcze bączki ładnie odchodziły. No ale wyrzuty sumienia miałam bo wszedzie mówią , żeby nic innego nie dawać prócz mleka matki. Nawał mleka już przechodziłam, zapalenie cycków też. Pozniej już chyba z nerwów i ze strachu, że znów moge mieć taka gorączke i obolałe piersi pokarm mi się zmiejszył. Wiec maly krzyczał bo głodny a ja próbowałam za wziecie sciągnać coś laktatorem. A tu kolejny problem. Blokada psychiczna i nic nie leci. Dopiero jak się wyluzowałam, pomyślałam o czymś inny a dokładnie Mama mnie zgadała tematem zakupów zaczeło lecieć jak z kranu. Od tamtej pory pije codziennie herbatki na lakatcje, meliskę i staram się relaksować ile można. Jak mały śpi wychodze na spacer albo jade po sklepie połazić. Takie wyjścia choć krótkie mi pomogły i mleko wróciło. Dziś mam w planach spacerek z małym bo śliczna pogoda :)

ja własnie nie miałam w ogóle nawału mleka. Mam go mało i tyle. Pije ziółka na gazy i laktacje, herbatę z mlekiem-jakis stary przepis na laktacje... ale Zosi to nie wystarcza :(
mam jeszcze głupie pytanie czy w kupce Waszych maluchów tez sa takie jakby "serki"? połozna przychodzi do mnie w piatek.

11 lata 9 miesiąc temu #582235 przez Waszka87
Jak ja uwielbiam paczkowe dni :) jeszcze czekam na lóżeczko i 1 pościel :)))
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #582246 przez Agnieszka86
Waszka87 napisał:

Jak ja uwielbiam paczkowe dni :) jeszcze czekam na lóżeczko i 1 pościel :)))

ale cudnie...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka