- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Funkcjonuje w miarę normalnie. Stan Zosi się pogorszył,odstawili dokarmianie,wdala się infekcja,podają jej antybiotyk,ma problem z oddychaniem i serce jednak po prawej stronie...nie mam siły,nie widziałam jej jeszcze...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
'Hej dziewczyny,czekam na wieści od rodzacych
Funkcjonuje w miarę normalnie. Stan Zosi się pogorszył,odstawili dokarmianie,wdala się infekcja,podają jej antybiotyk,ma problem z oddychaniem i serce jednak po prawej stronie...nie mam siły,nie widziałam jej jeszcze...
Goś bądź silna!Dla Zosi.Bardzo smutne to wiadomości,ale Mała mimo wszystko nadal walczy,musisz w nią wierzyć.
Myślę,że mogę w imieniu wszystkich forumowiczek powiedzieć,że modlimy się za Was i jesteśmy dobrej myśli.Przesyłamy pozytywne wibracje
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiu, dobrze, ze sie w miare dobrze czujesz. Zobaczysz Zosienke, wiem, ze Ci ciezko. Napisz jak cos lekarze powiedza.
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
Koticz to bardzo duzo sciagasz pokarmu. A jak go przechowujesz?
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam juz lekkie skurcze, ale to takie tam, czuje , ze mam i tyle. Generalnie dziwne, bardzo bola mnie uda po wewn. stronie.
Maz wrocil, robi drugie danie, jakies bitki wolowe, bo powiedzialam, ze nie dam rady. Siedze w lozku, juz nie moge lezec. Co za pajac te date wymyslil. Boje sie, ze nasz trud i tak na marne, no jak urodze przed pn to sie wku.wie, doslownie pod Sejm pojade.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
A co do karmienia piersią...inaczej to sobie wyobrażałam,nie spodziewałam się aż takiego bólu,wybroczyny i "pozrywana"skóra masakra...
Spadam bo mąż musi wejść na swoją farmę...
Podobno do 12h może stać na wierzchu,ale jak mam więcej to chowam w zatkanej butelce do lodówki(potem podgrzewam w garnku z wrzątkiem) a takie co stoi w temperaturze pokojowej juz nie podgrzewam i podaję jej takie
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
A jesli chodzi o sutki to ja tez miałam wklęsłe. W szpitalu nikt mi ni potrafił pomóc dostawić małego bo poprostu nie łapał. W koncu zaczęłam uzywac kapturków. Wymeczylam sie strasznie, az mi krew leciala z sytków. Dopiero jak przyszla do mnie babka od laktacji prywatnie to mnie nauczyla karmic . I terz juz karmie bez kapturków, suty sie wyciągnęły. duzo mnie to kosztowało ale myślę, że było warto.
Waszka trzymamy kciuki żeby sie zaczeło...
Ciekawe jak tam lenucha...
A jesli chodzi o moderatora to to ja tak niezbyt bym chciala. Nie wiem co sie tam robi, poza tym przy maluszku nie ma tyle czasu...
koticz mnie tez bola sutki... i to nawet bardzo... nagorszy jest moment jak młody zasysa go... ojoj... mam wrażenie, że mi mózg wyssa... ale po jakimś czasie ból przechodzi i młody może już spokojnie ciągnąć z cyca...
Gosia musisz być silna dla Zosieńki. Malutka walczy i to najwazniejsze. Jesteśmy z Wami
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny a jak to jest z tymi sutkami,jeśli teraz nie mam wklęsłych to nie mam się czym martwić czy to po porodzie może się zmienić??
Waszka ale skurczy jako takich nie masz??
Depche jak to masz skurcze mam nadzieję, że do tego nieszczęsnego poniedziałku dotrwasz..
ja mam tak, że kilkanaście razy w ciągu dnia spina mi się mega brzuch ale nie jest to 'ból' tylko średnio przyjmene uczucie..niektóre połączone z takim bólem okresowym ale też lajtowym.. (miałam miesiączki tak bolesne że zdarzało mi się wymiotować z bólu)
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej dziewczyny,czekam na wieści od rodzacych
Gosiu musisz być silna !!!
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosiu dołączam się do dziewczyn..myślami i modlitwą jesteśmy z wami!
dziewczyny a jak to jest z tymi sutkami,jeśli teraz nie mam wklęsłych to nie mam się czym martwić czy to po porodzie może się zmienić??
Waszka ale skurczy jako takich nie masz??
Depche jak to masz skurcze mam nadzieję, że do tego nieszczęsnego poniedziałku dotrwasz..
ja mam tak, że kilkanaście razy w ciągu dnia spina mi się mega brzuch ale nie jest to 'ból' tylko średnio przyjmene uczucie..niektóre połączone z takim bólem okresowym ale też lajtowym.. (miałam miesiączki tak bolesne że zdarzało mi się wymiotować z bólu)
No nie ja wogole niewiem jakie to maja być te skurcze yhhh jakie to uczucie, mnie ciągnie tak od dołu brzucha ze chodzę zgięta
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja mam duuuuuużo śluzu bardzo dużo i bólu brzuch dołem siedzę na piłce i krece biodrami
a bralaś no-spe? liczysz w końcu odstępy między skurczami?
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa