- Otrzymane podziękowania: 50
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
Laski, ostatni dzwonek, lecę!!!!!
Boję się tak, że na przepian mam ataki paniki i śmiechu. W. usiadł i kompletnie nie kontaktował, po czym się w końcu odezwał: "k.wa, będę ojcem..."
Piszecie, że indukcja=koszmar, więc uciekam stąd migiem, żeby mieć szansę się nastawić pozytywnie. Bądźcie z nami
Będziemy trzymać kciuki:) Powodzenia!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Po 13 godz urodziłam Dawid 55cm 3300 wagi
Yupi to mamy króla Dawida
offca trzymam kciuki
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Depeche życzę Ci takiego szybkiego z całego serca !
Ku.wa nie wezme zzo, juz nigdy, zrazilam sie. Musze liczyc na inny rozwoj akcji.
A ja wpierdzielam ciastka czekoladowe, mlody spi i nic go nie rusza, a ja mam rucy liczyc.
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
Lenusia mega gratulacje!!
My juz po kompieli. Olek dzis nie najada sie moim mlekiem. Dokarmilam go mm, zjadl troche i w koncu zasnal, bo od 15 nie spal.
Byli u nas dzis wujkowie K i znajomi. Ale ludzie to nie maja wyczucia, siedza i siedza a mi sie juz oczy zamykaly.
Ja przed lewatywa mialam 1 cm rozwarcia, po lew juz 5!! Podali mi zzo i juz 6. Po 1,5 godz bylo 8. Polizna dala mi pilke, posiedzialam 15 min i juz bylo 10;))
Mam dzisiaj potworne ruchy jelit, chyba wracaja na swoje miejsce bo az brzuch sie rusza.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ufolka wow ale super poród, też tak chcę
depeche mnie też boli pi..a jak dlugo poleżę lub posiedzę
waszka jak sytuacja u ciebie?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Offca trzymamy kciuki.
Lenusia mega gratulacje!!
My juz po kompieli. Olek dzis nie najada sie moim mlekiem. Dokarmilam go mm, zjadl troche i w koncu zasnal, bo od 15 nie spal.
Byli u nas dzis wujkowie K i znajomi. Ale ludzie to nie maja wyczucia, siedza i siedza a mi sie juz oczy zamykaly.
Ja przed lewatywa mialam 1 cm rozwarcia, po lew juz 5!! Podali mi zzo i juz 6. Po 1,5 godz bylo 8. Polizna dala mi pilke, posiedzialam 15 min i juz bylo 10;))
Mam dzisiaj potworne ruchy jelit, chyba wracaja na swoje miejsce bo az brzuch sie rusza.
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
Lenusia Ogromne Gratki!!!!!!!!!!
Dzisiaj była pierwsza kąpiel,bo tak w szpitalu kapali mała codziennie rano,Natalia byla grzeczna więc poszło szybko i sprawnie,teraz już sobie smacznie spi,mój aniołeczek mały
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z mojego karmienia chyba nic nie bedzie,dzis podstawilam mala i wyssala mi caly pokarm,ssala chyba ze 2,5h,jak przyszła pora na następne karmienie to nic nie było i zanosiła się płaczem,mam go za malo a juz 8 doba od porodu,nie bede chyba jej i siebie meczyla...
Dzisiaj była pierwsza kąpiel,bo tak w szpitalu kapali mała codziennie rano,Natalia byla grzeczna więc poszło szybko i sprawnie,teraz już sobie smacznie spi,mój aniołeczek mały
odbij ją i daj drugiego cyca, albo mm, jak nie dojada. Nie poddawaj sie, za wczesnie.Musisz pic ok 3,5 litra dziennie wody, erbatki laktacyjne pij, bawarka podobno dobra ( ale z mlekiem nie wolno przesadzac) i piwo bezalkoolowe carmi. I njwazniejsze : laktacja jest w glowie!
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
25malinka napisał:
Z mojego karmienia chyba nic nie bedzie,dzis podstawilam mala i wyssala mi caly pokarm,ssala chyba ze 2,5h,jak przyszła pora na następne karmienie to nic nie było i zanosiła się płaczem,mam go za malo a juz 8 doba od porodu,nie bede chyba jej i siebie meczyla...
odbij ją i daj drugiego cyca, albo mm, jak nie dojada. Nie poddawaj sie, za wczesnie.Musisz pic ok 3,5 litra dziennie wody, erbatki laktacyjne pij, bawarka podobno dobra ( ale z mlekiem nie wolno przesadzac) i piwo bezalkoolowe carmi. I njwazniejsze : laktacja jest w glowie!
o to święta racja, że laktacja jest głowie. Przystawiłam laktator do cyca ten dobry z Madela i ze dwie krople poleciały. 5 minut pozniej przystawiam Szymona i połykać nie zadąza
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ufolka napisał:
kika1985 napisał:
ufolka wow ale super poród, też tak chcę
depeche mnie też boli pi..a jak dlugo poleżę lub posiedzę
waszka jak sytuacja u ciebie?
Kika ja pierwszy miałam pod indukcją, było strasznie, rodziłam 16 godz pod pompą, więc ten był dla mnie mega szokiem.. urodziłam o 11.45 i nie mogłam wyjść z szoku że to już po wszystkim.. doszło do mnie dopiero jak zobaczyłam małą
czas na kąpiel
no to oby !!
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Depeche ma rację, za wcześnie ! daj mm, przystaw potem do cycka niech ciumka na pusto, pij herbatki, karmi, wody ! dużo. Ja na początku 3 butle mineralnej wlewałam dosłownie w siebie, herbatki laktacyjne swoją drogą. No i podstawa, nie denerwuj się, wszystkie przez to przechodziłyśmy :*
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
Malinka odpocznij. Jak bedziesz sie spinac, to nic z tego nie bedzie. To swieta prawda. Tu tak wiele zalezy od naszego samopoczucia.
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny, kąpiecie maluchy codziennie??? Bo są różne opinie na ten temat..