- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
Doba jest już dla mnie za krótka coś kosztem czegoś...
Chcę pooglądać serial (sex w wielkim miescie ) glodna jestem i pazury mi schną nie ma to jak zgłodnieć na noc,objeść się i do spania a tłuszcz się tworzy...
Paulina się coś nie odzywa...mówiła coś,że wyjażdża na weekend?
Bo vernix to już chyba o nas zapomniała...
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Gosiu jak juz bedziesz w bb, to wpadaj po sznycla na zupke do Zosi:)
A ja złozyłam moje hula, wczoraj pokreciłam pare razy, ale musze zajsć po ten pas żeby były mniejsze siniaki:)
Mamcia takie bedzie super, moje jest za ciężkie, ale musze wpasc w rytm, choc po troszku codziennie. a wszystko zalezy od małej.
Depeche pisałas o dukanie, ja na nim schudłam ponad 20kg! ale trzeba cholernie uwazac, jak ktos ma problemy z nerkami czy watrobą to odpada, mi pod koniec diety słabo sie zaczynało robić, schudnie sie owszem ale zdrowie podupada.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Śpicie jeszcze?Dla mnie dzień zaczął się o 7...teraz Mała śpi a ja piję kawkę.Wstawiłam pranie i chyba zaraz zabiorę się za obiad...dziś zapiekanka makaronowa z kiełbasą i pieczarkami.
U nas znowu pada więc kisimy się w domu
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jagoda olała smoka,już ze 3dni nie ssała...jak jej wkładam to go językiem wypycha...
Dobra weźcie mi powiedzcie na jakim etapie jest u Was trzymanie główki kiedy maluchy leżą na brzuchu...bo u nas trochę lepiej ale nadal nie tak super jak u Laurki...przyczaiłam,że styczniówki podkładają maluchom takie poduszeczki rogale małe też taki mam więc wepchnę ją Młodej żeby wyżej miała...zaczyna mnie to martwić że nie chce tej głowy dźwigać...naszczęście w czwartek idziemy na szczepienie więc powiem o tym pediatrze...
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kika1985 napisał:
hejka
u nas była pobudka o 2 i przed 4 mala zasnęła ni wiem o co jej chodziło, niespokojna byla przy cycu , rano też wstala w złym humorze i afera od rana bo niewyspana ,teraz spi
krosty znikaja , ja odstawiłam kawe , pije inke bez mleka (fuj) nabial tez odstawilam i kurwa co ja mam jesc same marchewki , buraki salate i mieso?
dziś pada , mąż idzie do pracy na 14 do 22 a ja sama z dwójką dzieci , nawet na spacer nie wyjdziemy bo ma padac caly dzien
Kika Mi małą jak obsypało położna kazała odstawić nabiał do zniknięcia krostek.A teraz znowu jem ser,jajka,pije inkę z mlekiem 0,5%.Tylko staram się ograniczać nabiał żeby w ciągu jednego dnia go za dużo nie zjeść.I teraz krostek już nie ma
ja odstawiłam, kroski znikają ale jeszcze sporo ich jest po prawej stronie buzi i we włosach
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kika1985 napisał:
hehehhe kika to skoro ty nie jesz nabialu to i ja sprubuje moze moja martyna tez od nabialu taka wysypana jest skoro nasze pociechy tak samo nam daja w kosc to moze i wysypane od tego samego a ja wlasnie cal\y czas inke popijam tylko ze nieraz wlasnie z mlekiem sprobuje wyeliminoeac ten nabial iufolka napisał:
hej
u nas pobudka o 6 a potem jeszcze 1,5 godz pospałyśmy sobie bo mąż zajął się Amelką bo wstali po 6 teraz śpi w bujaczku Oliwka a ja chyba pojadę do sklepu bo nic w domu nie ma ! ;/
Kika a czemu kawę odstawiłaś? ja piję z mlekiem, serek pod wieczór jem i na razie nic już nie wyskakuje. Ja jem prawie wszystko, tylko malutko jak smażone. Wzdymających nie jem jedynie.
Lenucha żurawinowego nigdy nie piłam :> ananasowo-grejfrutowego też nie :O chyba dziś se kupie, ochota mnie naszła
Koticz u mnie też jak zostawiam Oliwkę na dłużej to potem jest mea wrzask, właśnie też to zauważyłam, jest okej jak zacznę gadać do niej czy coś to się śmieje a za chwilę straszny płacz
ufolka wczoraj lekarz powiedziała żebym nie piła kawy, tylko zbożówkę bez mleka , nabiał tak samo
zobaczę jak zejdą jej te krosty zacznę pomalutku wprowadzać nabiał i zobaczę czy to bylo od pomidorów czy za dużo nabiału jadłam
smaruje tez tym oiklatum soft a ty co kupilas w aptece,to jakies lekarstwo??
nie ka kupilam krem oillan
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
na dukanie kiedys byłam, nawet "chlebek" sobie piekłam z tych otrębów schudłam wtedy jakies 6kg i zaczęłam zle się czuć,słaba byłam a włosy to mi wypadały garściami a za wiele i tak ich nie miałam więc przerwałam - za słaba jestem nie dla mnie taka ostra dieta, moje kumpela ma fajną dietę jeden cykl trwa chyba 9dni pózniej jest 2 dni przerwy i od początku w jednym cyklu może spaść do 3kg wkleję tą dietę jak się spotkam z tą koleżanką
jeśli chodzi o trzymanie główki to mój jest mega siłacz aż jestem w szoku, jak go mam na rękach to się prostuje i trzyma główkę sam, rozgląda się kręci główką, jak leży na brzyszku to też długo trzyma
ja dziś robię grilla z okazji urodzin małego dla znajomych trzeba odbębnić
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my wstalysmy 7:30 w nocy tylko 3 pobudki
Ania gratuluje pierwszego ząbka szybko
Koticz laura trzyma główkę jak chce wysoko i długo a jak ma lenia to zaraz marudzi i leży z głową na boku
Aga zdrowka dla was i szybkiego powrotu do domu
wczoraj bylam z mala u siostry od 13 do 18 i mala byla bardzo grzeczna jak nigdy
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
- alebazi1986
- Wylogowany
- gaworzenie
- kocham cię córeczko
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
smoczka mój nie chce i koniec wypluwa a rózne mu kupiłam..
no i utwierdzam się w fakcie że młodemu hipp ha nie smakuje, zje bo głodny ale się krzywi strasznie, ze 40min w nocy walczyłam żeby zjadł ;/ nie wiem przyzwyczai się do tego smaku??? czy nie ma szans????
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my od 8 na nogach tzn ja i Amka na nogach a Ola na plecach dziś mam w planach sprzątanie, właśnie zjadłam śniadanie, dopiję herbatę i ruszam, pranie się kończy, muszę dywanik z łazienki wyprać bo mi mała obsrała. Wczoraj i przedwczoraj kupiłam parę rzeczy na allegro, sobie jeszcze muszę zamówić spodnie dresowe 3/4, znalazłam już jakieś za 13 zł i wsio jak na razie
Waszka nie wiem czy wiesz ale dla dzieci najlepiej wodę mineralną niskozmineralizowaną o niskiej zawartości sodu i siarczanów. No i uważajcie na cukier, glukozę, zwłaszcza jeśli ząbki wychodzą
Napiszę jeszcze że witaminy trzeba podawać między posiłkiem albo przed, bo one rozpuszczają się w tłuszczu
Koticz absolutnie nie podkładaj niczego, krzywdę możesz w en sposób zrobić, wszystko w swoim czasie, moja też nie jest jakaś super w tym, dzieci muszą mięśnie wzmocnić same. Jeśli się martwisz o napięcie mięśniowe to zrób tak, wsuń palce w dłonie małej, niech Cię złapie i zobacz czy próbuje się podnosić. Jeśli tak to okej wszystko, jeśli zwisa bezwładnie, spróbuj jeszcze raz za jakiś czas i wtedy możesz "zacząć" się martwić tylko z tym też ostrożnie, nie wolno tego robić, u mnie pediatra tak sprawdzała ją
Panika moja mama też ciągle przesiaduje u nas, ona mieszka na górze, no ale trzeba się z tym pogodzić ;/ potem będzie dobrze, bo dziecka Ci przypilnuje, będziesz mogła się wyrwać z domu, coś załatwić, gdzieś wyjść, teraz potrzeba cierpliwości po prostu. Chociaż ja nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, bo z mamą można ocipieć a co dopiero ze świrką
Alabazi mleko może stać otwarte tylko określony czas, u nas np NaN 3 tyg, poczytaj na etykiecie powinno pisać