- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
aniaczajkazabki to sprawa indywidualna. Jedne dzieci maja wczesniej, drugie pozniej. Znajomemu urodzil sie synek, ktory mial jeden zabek juz!!! Teraz najwazniejsze, zebys dbala bardzo o higiene buzi;) i gratulujemy zabka!
aha, czyli nie mam się czym martwić?
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Panika dzięki za odpowiedź
Aga WOW fajnie,że się z K zmieniacie w szpitalu,jak my byłyśmy to mi to nawet do głowy nie przyszło,J nas odwiedzał ale to ja tam byłam non stop
Czy Wasze maluchy też dość często mają czkawki???
ja jeszcze w piżamie w ogóle to już nie opłaca mi się ubierać i tak cały dzień w łóżku wieczorem,po kąpieli wymienie piżame na czystą i tyle
Ja nie chcę okresu!!!!!!!
Szymon ma codziennie czkawke tak jak i miał ją w brzuszku.
ja okresu jeszcze nie dostałam...
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Panika992 napisał:
aniaczajkazabki to sprawa indywidualna. Jedne dzieci maja wczesniej, drugie pozniej. Znajomemu urodzil sie synek, ktory mial jeden zabek juz!!! Teraz najwazniejsze, zebys dbala bardzo o higiene buzi;) i gratulujemy zabka!
aha, czyli nie mam się czym martwić?
mojej siostrze wyszedł zabek jak miala 3 miesiace.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Kurde jak zrzucic nadprogramowe kg jak w taka pogode moznaby ciagle jesc!! Masakra. Pochlonelam obiad, loda teraz jem chipsy. Matko boska, chyba bede cwiczyc cala noc
jeśli Cię to pocieszy to ja wsunełam 4 naleśniki i 5 kawałków ciasta drożdzowego z kruszonką
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
- alebazi1986
- Wylogowany
- gaworzenie
- kocham cię córeczko
hehehhe kika to skoro ty nie jesz nabialu to i ja sprubuje moze moja martyna tez od nabialu taka wysypana jest skoro nasze pociechy tak samo nam daja w kosc to moze i wysypane od tego samego a ja wlasnie cal\y czas inke popijam tylko ze nieraz wlasnie z mlekiem sprobuje wyeliminoeac ten nabial i smaruje tez tym oiklatum soft a ty co kupilas w aptece,to jakies lekarstwo??ufolka napisał:
hej
u nas pobudka o 6 a potem jeszcze 1,5 godz pospałyśmy sobie bo mąż zajął się Amelką bo wstali po 6 teraz śpi w bujaczku Oliwka a ja chyba pojadę do sklepu bo nic w domu nie ma ! ;/
Kika a czemu kawę odstawiłaś? ja piję z mlekiem, serek pod wieczór jem i na razie nic już nie wyskakuje. Ja jem prawie wszystko, tylko malutko jak smażone. Wzdymających nie jem jedynie.
Lenucha żurawinowego nigdy nie piłam :> ananasowo-grejfrutowego też nie :O chyba dziś se kupie, ochota mnie naszła
Koticz u mnie też jak zostawiam Oliwkę na dłużej to potem jest mea wrzask, właśnie też to zauważyłam, jest okej jak zacznę gadać do niej czy coś to się śmieje a za chwilę straszny płacz
ufolka wczoraj lekarz powiedziała żebym nie piła kawy, tylko zbożówkę bez mleka , nabiał tak samo
zobaczę jak zejdą jej te krosty zacznę pomalutku wprowadzać nabiał i zobaczę czy to bylo od pomidorów czy za dużo nabiału jadłam
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Agnieszka zdrowka dla Zosi.
AniaCzajka gratulacje pierwszego ryżaka:) kiedys słyszłąm ze mądrym dzieciom wychodzą ząbki wcześcnie:)
A młoda wczoraj była marudna wieczorem nie chciała spac, nawet suszarka ja nie uspała, potem juz zaczeła się smiać, oppowiadac po swojemu i zasneła koło 23, za to dzis prawie cały czas spi:)
- natka1985
- Wylogowany
- gaworzenie
Hej dziewczyny, dopadło mnie przeziębienie ;/ i ledwo żyje ;/ mam tylko nadzieje że nie zarażę małego. A co do małego stała się rzecz której się jeszcze nie spodziewałam, Frankowi wyszedł ząbek, od kilku dni pchał rączki do buzi i się ślinił, a dziś mój mąż mnie woła i mówi żebym zobaczyła jaką piątstkę ma porysowaną Franio i tak myślałam od czego to i mnie tknęło i sprawdziłam palcem a on ma ząbek który się powoli wyżyna i już wiem czemu te marudzenie było, tylko jestem trochę zaniepokojona że tak wcześnie.
aniaczajka a Franio od jakiego czasu tak pchał łapki do buzi, bo nasza Zosia robi to samo, nawet ją nagrałam jak głośno ssała łapkę i ślini się strasznie. Może też coś się tam w buźce tworzy I strasznie marudna się zrobiła...
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
AniaCzajka napisał:
Hej dziewczyny, dopadło mnie przeziębienie ;/ i ledwo żyje ;/ mam tylko nadzieje że nie zarażę małego. A co do małego stała się rzecz której się jeszcze nie spodziewałam, Frankowi wyszedł ząbek, od kilku dni pchał rączki do buzi i się ślinił, a dziś mój mąż mnie woła i mówi żebym zobaczyła jaką piątstkę ma porysowaną Franio i tak myślałam od czego to i mnie tknęło i sprawdziłam palcem a on ma ząbek który się powoli wyżyna i już wiem czemu te marudzenie było, tylko jestem trochę zaniepokojona że tak wcześnie.
aniaczajka a Franio od jakiego czasu tak pchał łapki do buzi, bo nasza Zosia robi to samo, nawet ją nagrałam jak głośno ssała łapkę i ślini się strasznie. Może też coś się tam w buźce tworzy I strasznie marudna się zrobiła...
tak około tygodnia, i też ssał mocno piąstkę a mi nawet do głowy nie przyszło że może mu wyjść zębolek już
- natka1985
- Wylogowany
- gaworzenie
Czy potówki swędzą ? Bo coś jej na szyjce wyskoczyło, takie drobne krostki.
A co do jedzenia, to my poszliśmy dziś na łatwiznę i poszliśmy na chińszczyznę Poparzyłam sobie język, i jakoś mi nie smakowało za bardzo , więc na pocieszenie zjadłam pół paczki wafelków w czekoladzie...A jeszcze rano, kąpiąc się myślałam o tym, że czas się wziąć za siebie. Eh, ciężko będzie chyba
- natka1985
- Wylogowany
- gaworzenie
natka1985 napisał:
AniaCzajka napisał:
tak około tygodnia, i też ssał mocno piąstkę a mi nawet do głowy nie przyszło że może mu wyjść zębolek już
mnie się wczoraj koleżanka zapytała czy jej ząbki wychodzą jak to zobaczyła, wiem, że to się może zdarzyć, ale oczywiście odp., że nie to za wcześnie, no ciekawa jestem...
a jak u innych mamusiek, dzieci ssą łapki ???
ania zdrówka życzę
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14