- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Właśnie wracam od lekarza, jest wszytko ok, jedynie termin o tydzień jsest inny, teraz musze Seweryna wykapać, potem poczytam was:) jak tylko dostane się do kompa:) buziaki dla was
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
xxElaElaEeexx fajnie,że mąż pomyślał o spodniach. to miłe A jak jeszcze trafił z rozmiarem to już całkiem fajnie
Lafi w końcu do nas wróciłaś Super, ze u lekarza wszystko ok Masz dużo do nadrobienia w czytaniu
AniaCzajka fajny domek
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ania piekny domek
Ela ale fajny mąż, mój nie bardzo się zna na modzie na rozmiarach i tym co mi się podoba:P
Beata może za duże zdjęcie dałas??
no to dziewczyny oby do 8 listopada
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
TO CHYBA JA NAJWCZEŚNIEJ BĘDE MIEĆ WIZYTE BO 7 LISTOPADA BARDZO BYM CHCIAŁA JUŻ WIEDZIEĆ CO W BRZUSZKU MI SIEDZI SYN MODLI SIĘ O BRACISZKA A MI PO CICHU MARZY SIĘ CÓRECZKA
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Aksa wszitkiego naj choć spóźnione:)
Agnieszka dobrze ze z wami wszystko ok:)
Sen z gin w jednej z głównych ról mnie roził na łopatki:), mi sięto maż jedynie snił w tej roli a tak to głównie koszmary.
Ela z tymy psami to ciepło miałaś, dobrze że nic poważniejszego się nie stało.
Badania wyszły mi w miare, hemoglobina na granicy, ale lekarz stwierdził ze jest ok, koloeżąnka piguła kazała mi pic herbatke z pokrzywy, nie polecam działa przeczyszczająco. obciążenie glukozą wyszło dobrze. wczoraj miałam usg, dzidzia ziewała, mrugała, gin stwierdził, że pasuje mu to teraz na 20 tydzień a nie 21, ale mam się tym nie przejmować, się to może zmienić. I mam coraz większą zgage, gawiscon mi polecił. a dzidzia nie chciała ukazać czy jest dziewczynką czy chłopczykiem.
Ale u mnie dziś paskudnie w wczoraj było tak slicznie. co do tych biedronek to na szczęscie widziałam tylko pare, pamietam w zeszłym roku całą ściane obsiadły, masakra, przygladałyście się im może one są takie inne niż nasze(to znaczy te normalne) mają więcej kropek, podobno przyleciały z(nie pamiętam) i wykończają nasze rodowice biedronki, ale ile w tym prawdy to nie wiem bo nie psrawdziłam tych info.
A co do mojego chopa, to ten zaś nigdzie nie wychodzi z kolegami, może na palcach bym policzyła jego wypady, ale ma inne wady, jak się wkurzy to bez kija nie podchodz. ostatnio dużo pracuje, jak wraca do domu to jest padnięty jak kawka.
Nie kupuje za duzo do dzidzi w sumie to jeszcze nie mam nic, ale moje ciuszki po Sewerynie są w obiegu więc myśle że koło stycznia wróci część. Resztą zajmnie się Jarek, jak byłam w szpitalu z Sewerynwem to on wszytko co potrzebne pokupił ja miałam tylko podstawowe rzeczy.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
WITAM ALE PASKUDY DZIEŃ DZISIAJ POGODA DP BANI ALE WŁAŚNIE OGLĄDAM DZIEŃ DOBRY TVN I MÓWIĄ O AGRESYWNYCH BIEDRONKACH A U NAS NA FORUM TEŻ OSTATNIO O TYM BYŁA ROZMOWA PEWNIE NAS PODSŁUCHALI
TO CHYBA JA NAJWCZEŚNIEJ BĘDE MIEĆ WIZYTE BO 7 LISTOPADA BARDZO BYM CHCIAŁA JUŻ WIEDZIEĆ CO W BRZUSZKU MI SIEDZI SYN MODLI SIĘ O BRACISZKA A MI PO CICHU MARZY SIĘ CÓRECZKA
Witajcie
Tak sie wlasnie od kliku dni zastanawiam, co Wy z tymi biedronkami, ja ich nie spotkalam. Widac, jest problem.
U nas USG tez 8 listopada , ale sie zlozylo, corka chce brata , albo w sumie nic nie chce, mala jest,ma dopiero 2 lata wiec chyba nie do konca rozumie, a ja ze wzgledow m.in. ekonomicznych chyba wolalabym corke, chociaz wazne aby zdrowe bylo.
Jestem mega podekscytowana, wczoraj moj ukochany zespol oglosil trase koncertowa i wszystko wskazuje na to, ze w lipcu zawitam w stolicy na koncercie ( laktator zapakuje do torby i jestem). Od rana sie katuje koncertami i czuje sie cudownie.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Lafi fajnie, że już jesteś
Pospałam dzisiaj ładnie, śniadanie jadłam dopiero o 9, a na ogół wstaję razem z mężem czyli przed 7.
Też oglądam DDTVN, ale atak biedronek przespałam Pogoda u mnie prawdziwie jesienna, mgły, mgły, mgły.... może potem słońce się pokaże.
dobrego dnia dla Was i dla Maluszków
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Przespałam atak biedronek w DDTVN. Powiem Wam, że jak zbierałam te trupy z parapetu to rzeczywiście sa one jakies inne niż te nasze biedronki. Maja mniejsze kropki niż te nasze,kropek jest więcej i mają przeróżne kolory. Odcieni od pomaranczowego do czerwonego jest full. Kiedyś były tylko czerwone i zółte biedronki. Może to jakies mutanty. Wcale bym sie nie dziwiła. Ja też na studiach musiałam robic mutanty muszek, które potem kazali wyrzucac na dwór.
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
dziendobry.tvn.pl/video/biedronki-atakuja,1,newest,63915.html
Kurczę sorry, jeszcze go nie wstawili, ale na pewno będzie, zobacz forum, ponoć to jakieś azjatyckie odmiany biedronek:)
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pewnie te biedrony też skądś przywędrowały. Pamiętacie , kiedyś było tak dużo pszczół, od kilku lat wcale ich już nie spotykam.
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
a mi się dziś śniła jakaś strzelanina i ROBERT LEWANDOWSKI w stroju reprezentacji który zasłonił mnie własnym ciałem:))))
w weekend ma spaść śnieg:( nie cierpię zimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miłego dnia dziewczyny
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lewandowski, włąsnym ciałem, heheh a to dobre. Ja jakoś nie pamietam swoich snów ;-(