- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Wyjeżdżam Papa ciężaróweczki i brzuszeczki
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja wczoraj byłam na zakupach musiałam zapas wkładek laktacyjnych kupić ,bo leje mi się z cycuszków strasznie. I antyperspirant ,bo tak się ostatnio pocę ,że szok.Nigdy nie miałam z tym problemów.I oczywiście worek jabłek,mandarynek i ciastek
Potem byliśmy moją babcię odwiedzić ,bo leży w szpitalu .Rok czekała na rehabilitacje na kręgosłup i nogi i się w końcu doczekała .Ale ma luzik ,bo od 8do 12 rehabilitacje ,a potem może wychodzić na miasto itd.Ale niestety musi spać w szpitalu.I jeść te niedobre obiady Fuuujjj!
Spotkałam też znajomą i strasznie mnie nastraszyła ,bo urodziła dziecko naturalnie i wszystko było ok.I już 7tygodni w domu była super się czuła .A tu nagle taki krwotok dostała więc pojechała do swojej gin., do której całą ciążę chodziła prywatnie.Ona zrobiła jej usg i powiedziała ,że macica jest pełna skrzepów.Żeby jutro przyjechała do szpitala jak ona będzie miała dyżur.Jak wróciła do domu i wysiadła z auta dostała tak silny krwotok ,że całe podwórko,schody do domu i w domu korytarz były we krwi.Rodzice jej zadzwonili na pogotowie.A ona zemdlała i leżała nieprzytomna 20min.Jak pogotowie przyjechało dostała serię zastrzyków.I powoli otworzyła oczy.Natychmiast wzięli ją do szpitala i ją czyścili.Okazało się ,że został jej kawałek łożyska w środku i już to zaczęło się rozkładać .No jedna wielka masakra.I miej tu teraz wszędzie znajomości ,żeby nawet położną sobie przy porodzie załatwić.
Ja dziś za dużo ciastek się najadłam i leże taka pełna jak balon
Nic mi się nie chce.
Wczoraj znowu z facetem podjęliśmy dyskusję na temat imion dla naszego dziecka chociaż dalej nie znamy płci I tak ,że dla dziewczynki Maja a dla chłopczyka jednak nie Wiktor tylko Fabian albo Florian w sumie mi się też Alan podoba Ale coś czuje ,że jeszcze z dziesięć razy zmienimy zdanie
A ja na wizytę jestem umówiona do nowego lekarza na 4grudnia na 12.40
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Depecha przesłałabyś mi przepis na to canelloni ze szpinakiem? Już potrafię sobie wyobrazić sobie jak smakuje. Ja dziś na obiad robię mintaja, ziemniaki i brokuła
przy okazji zabrałam się za siebie, maseczkę już nałożyłam, zaraz zajmę się włosami, może wieczorem uda nam się wyjść posiedzieć gdzieś, na"mini randkę" właśnie męża zaprosiłam
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
I gdzie podziewa się Ela?
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Trzymajcie kciuki, dopada mnie stres radości... Ciśnienie mi pewnie u niego skoczy Odezwę się po, albo jutro rano, jak dzisiaj mi się już nie uda przysiąść do kompa.
Gosia udanej randki najlepiej "ze śniadaniem"
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Depeche też lubię oglądać to a Kacper to mnie rozwala nieraz
Lubię oglądać też Ja to mam szczęście wcześniej nie przepadałam za tym ale to już taki nasz rytuał że schodzę do rodziców na dół i oglądam z nimi bo Lucyna ma boski śmiech uwielbiam z nią oglądać komedie Wciągnęłam się też Julie bo zaczęła lecieć jak w szpitalu byłam
Mamcia nie tylko wczoraj od początku tygodnia mi tak szaleją jakieś głupie wizje mnie nachodzą że mąż na pewno ma kogoś i takie tam nie wiem co jest
Ela straszna historia
Agnieszka zaciskam za wizytę
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Patrycja nasza prawniczko mam pytanko czy jak moja umowa konczy sie z dniem porodu to czy macieżynski mi sie należy. ??
Andzia pewnie juz pojechałaś ale szerokiej drogi i zapraszam na kawe bo bedziesz pewnie przejezdzac przez moją mieścinę.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
polityka i prawo-moje ulubione dziedziny:)))
po pierwsze te dodatkowe 4 tyg to nadal macierzynski więc się liczą
po drugie jeśli to wejdzie to obstawiam że wcześniej niż od 1 września. najpierw miało być że od 1 lipca a wczoraj że od września. śledzę politykę i wiem że oni zawsze mówią że wejdzie póżniej żeby potem jak wejdzie wcześniej to zrobić wyborcom miłą niespodziankę. ja mam termin na 9 marca i jak urodzę w terminie to mi zabraknie trochę dlatego lepiej dla tuska (a jestem jego wierną fanką żeby weszło wcześniej.
po trzecie - Agnieszka-umowa terminowa jest automatycznie przedłużona do końca macierzyńskiego o ile dobrze pamiętam-jak chcesz mogę sprawdzić.
pozostaje nam trzymać kciuki żeby to jednak weszło od lipca:)
i koniecznie namówcie facetów na korzystanie z tego 2tygodniowego ojcowskiego!!! wczoraj mówili że tylko 10% z tego korzysta:)
mój mąż już od dawna mówi że skorzysta z tych 2 tygodni i zostanie z nami w domu:)
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mamcia ale maly ufoludek z twojego synka śliczny
ela straszna historia z tą koleżanką, a z tym poceniem to mam to samo, poce się jak bórb w ciągu dnia a nawet w nocy masakra totalna
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam dziewczyny.
Patrycja nasza prawniczko mam pytanko czy jak moja umowa konczy sie z dniem porodu to czy macieżynski mi sie należy. ??
Andzia pewnie juz pojechałaś ale szerokiej drogi i zapraszam na kawe bo bedziesz pewnie przejezdzac przez moją mieścinę.
tak tylko wtedy platny jest z ZUS-u
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
miałam dziś w pracy zapierdziel i prace przed kompem przez 6 godzin, na oczy nie widziałam ,plecy bolały ze szok, w domu od razu wskoczyłam do wanny z ciepłą wodą i poleżałam 20 minut potem zjadłam obiad i leżałam do teraz
ogólnie padam na pysk
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kika podziwiam cie za chodzenie do pracy ale pomysl o was i odpoczywaj ile sie da.
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
beata-ja tez dziś obejrzę ten 5 odcinek:) ale już troche naciągają z tymi katastrofami nie?
a wiecie co mi się dziś stało? popłakałam się bez powodu i nie mogłam się uspokoić. pierwszy raz tak:) zajęłam się pracą to mi przeszło:)
miłego wieczoru
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania