- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Ja własnie zjadłam kolację-tarta marchewkę z jabłkiem i sokiem z cytryny...pyyyyyycha, a mąż własnie przetyka zlew
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lenusia7
- Gość
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez dzis bylam na galerii, tez kupilam rurki w HM za 79 zl, ale chyba kupie jeszcze jedne dlugie, bo nie oblece w tym co mam. Boje sie tylko, ze dalej mi tak tylek bedzie rosl. Mowie wam dziewczyny, ciaza ciazy nierowna, z Laura to ja bylam laska w ciazy, a teraz bambaryla i baleron!
Mąż sie spisal, szybko kupil 2 szt spodni i buciory, bylam w szoku. Obeszlam z 4 sklepy i w przymierzalni w HM normalnie sapalam i dyszalam, nie mialam juz nawet sily aby jakies ciuszki dla Kuby poogladac.
A wlasnie od samego poczatku chodzi mi po glowie takie nietypowe imie dla chlopca - Lars.
Co o nim myslicie. MI sie nadal gdzies tam bardzo podoba, a potrzebuje obiektywnych opinii.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alez mi narobilas smaka, nie wiem czy moj da sie wrobic w tarcie o tej porze.
- lenusia7
- Gość
Depeche zaraz sprawdze rozmiarki ja kupilam rurki 40 mam nadzieje ze do konca mi starcza skusilam sie tez na leginsy z ocieplaczem. A tu przod plaszcza .ps przepraszam za glupia mine brat mnie rozbawil
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A niech bedzie moja strata!
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja siedzę przed tv,byliśmy dziś na uro drugiej chrześnicy mojego mężola,standardowo poza mną i dziećmi wszyscy pili alko więc,mąż już śpi
Kupiliśmy dziś tapety do pokoiku dziecięcego,w takie duże różowe kwiaty
Ja też planuję kupić tą sukienkę w biedronie,tylko chyba tą granatową,bo kupiłam na ten rok granatowe botki na płaskiej podeszwie,bo w obcasach nie daję już rady
Ja też mam problem z przystosowaniem się do rozmiarów brzusia,zawsze jak jestem w toalecie w galerii handlowej to jak idę umyć ręce to walę brzuchem o umywalki,a ostatnio "przysmażyłam" brzuchola przy robieniu obiadu,stanęłam w takiej odległości od garnka jak zwykle,tylko brzuszek już jest taki duży,że pod sam palnik sięgnął nooo nic nauczę się tej odległości.
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Lenusia - podoba mi ten plaszczyk, sama zaraz nie bede miala w czym chodzic. Zwrocila. Dwa plaszczyki od happymum bo nie okazaly sie fajne ( czerwony i siwy ) !! I teraz jestem tylko ze starymi kurtkami, problem bedzie jak ktoregos dnia sie nie zapne;)
Nie uwierzycie, niedziela przed 7 rano - a my nie spimy - bo Julek glodny, znowu chce nalesniki. <zwariujemy> dzien dobry
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Agnieszka super ze wszystko dobrze i że małą tak rośnie:)
Ela w zeszłym roku koleżanka kupiła kiecke za sferą 1, chyba w tym salonie sukień, za parkingiem,ale była śliczna.
Ale mnei wczoraj mój m wkurzył, ktoś go olał to zaczał sie drzeć ppo nas bez powodu, nie odzywam się. jeszcze jestem wkurzona, akurat tego to porzałuje!
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Depeche o to mąż zapunktował
Mamy awarie w rurach i nie mogę myć naczyń jak na razie, zaczyna mi się robić syf w kuchni A muszę wytrzymać do jutra...
Dobra kochane ja się zmywam... będę zaglądać do Was, komp zostawiam włączony...
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Beata26 niby niedziela ale myśmy też już o 7 biegali a zwłaszcza ja bo byłam mega głodna i Zosia nie dała mi dłużej poleżeć. Zrobiliśmy sobie tosty z powidłami
Wczoraj od niepamiętnych czasów wypiłam z mężem kawę i myślałam, że po niej umrę. Było mi strasznie niedobrze... ale pograliśmy w warcaby i srabble i tak nam minął wieczór. Wczoraj pierwszy raz przeglądałam ciuszki dla córeczki na Allegro. I aż miałam chęć już wylicytować śpiochy i kaftaniki,ale zaczekam jeszcze...jutro jedziemy do kardiologa...boje się
Lenusia ślicznie wyglądasz kochana
Depeche czyli zakupy udane,super
No nic zabieram się za niedzielny obiad, rosół już się gotuje,a do tego kluski śląskie i kurczak w ziołach
Buźka babeczki
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie dzisiaj na obiad barszcz z uszkami, kotlety "oszukane" i zapiekane ziemniaki z ziołami... Ale ja obiad dopiero na 15 będę szykować, bo mąż na meczu...
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lenusia zajebisty ten płaszczyk!!ja na razie po przesunięciu guzików mieszzę się w swój ale pewnie i tak czegoś będę szukać,a ten krój bardzo mi się podoba!
Depeche ojj ten Twój małż na jakąś nagrodę chyba zasłużył
Lafi jak u Ciebie?? jak nastrój??mam nadzieję,że lepiej..
Gosia ja tak raz w tygodniu pozwalam sobie na słabą kawkę i uwielbiam te chwile!!
któraś pisała,że fajke zapaliła i ją pokarało, mi natomiast nagminnie śni się,że jestem w ciąży tak jak teraz i pale sobie fajkę nadal mam te chwile,że chętnie bym sobie zapaliła rany kiedy to minie????
u nas wczoraj mini impreza się udała:) ale stresa mam teraz bo kolega się przyznał,że jego tata ma właśnie jelitówkę,on twierdzi,że jest zdrowy ale...no właśnie ile to świństwo się rozwija?i czy on mógł mnie zarazić??
właśnie wcinam sobie krówki, te co napisy mają na papierkach i na jednym mam ''wcinaj!na co czekasz!" ach
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Denerwuje się jutrzejszym dniem, ale rozmawiam z tatą jak najwięcej i wiem że czuwa. To mój Anioł Stróż