BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #468040 przez patrycja85
mój mąż czasem czyta, ale też nieregularnie. zastanawiam się własnie żeby czytać codziennie:) to chyba nie muszą być koniecznie bajki dla dzieci, czytałam w dzieciowej gazecie że dziewczyna czytała małej w brzuchu przegląd sportowy i mała teraz uwielbia jak jej czytają właśnie przegląd:))) chyba chodzi wlasnie o rozpoznawanie głosu rodziców. mało jeszcze o tym wiem ale chyba zacznę czytać regularnie. przecież nie zaszkodzi:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #468059 przez koticz
Wyczytałam,że dzieci w brzuszkach odróżniają głos rodziców od innych i już się do niego przyzwyczajają więc chyba faktycznie to nie o rodzaj książki chodzi,ale ja czytam kryminały głównie i chyba nie chcę,żeby Mała tego słuchała ;)
Pati fajnie masz,że mąż czyta dzidziusiowi w brzuszku,mój ogranicza się do "rozmowy" całusków i przytulań.Zawsze zaczyna od słów:"halo,haloooo,halo mnie tam..."i mówi do pępka,kiedyś żartowaliśmy,że przez pępek właśnie Jagoda widzi,słyszy,czuje i oddycha i tak nam już zostało.
Zazdroszczę naszym mężom/facetom ,że mogą całować nas w brzusie, w zasadzie pierwsze buziaki dzieci dostają od tatusiów... :kiss:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 2 miesiąc temu #468071 przez Agnieszka86
Ja też czasami czytam Zosi te książki, które aktualnie pochłaniam... ale jakoś nieswojo się wtedy czuję i przestaję za jakąś chwilę... może jakbym czytała coś dziecięcego to jakoś raźniej by mi to szło... muszę spróbować :)
Mąż do brzuszka nie mówi, całuje rano na dzień dobry i kładzie rękę jak sobie leżymy... Mój mąż jest osobą, która nie okazuje uczuć, to pewno dlatego...

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i czekam na relację:)
No i Gosia myślę o Was jutro!!!

Dobranoc brzuszki, niech Was rano obudzą kopniaczki :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #468078 przez koticz
Jagoda kopie codziennie o 10 i koło 23-23:30 plus o róznych innych porach jak się obuzi,ale te dwie pory są stałe tak,że posiedzę jeszcze chwilkę i poczekam :woohoo:

Aga skoro całuje to jakieś uczucia okazuje,trzeba się cieszyć tym co się ma,mój mąż jest na szczęście strasznie całuśny i uwielbia się przytulać tak,że mam nadzieję,że będzie Małą wręcz zamęczał jak się urodzi :kiss:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 2 miesiąc temu #468092 przez kika1985
hej ja już nie śpię ;)
pije kawkę w łóżku chłopaki już poszli do pracy i do przedszkola

Leniusia ty modelko nasza

ja też myślę nad sesja brzuszkowa bo sesje noworodkową teściowa chce mam zprezentować po urodzeniu

nie wiem jak to jest z wypłata z zus :/ może zadzwoń do zus i zapytaj o to unbrekable

12 lata 2 miesiąc temu #468093 przez kika1985
no to chyba zaczęłam 6 miesiąc ;)

12 lata 2 miesiąc temu #468102 przez Beata 26
patrycja85 napisał:

ale fajne brzuszki:)

koticz-ja się wybieram na sesję-mój mąż wygrał na tych warsztatach bezpieczny maluch- ale po nowym roku dopiero bo teraz to bym mogła co najwyzej robić zdjęcia do reklamy espumisan na wzdęcia:)

andzia-witaj po powrocie;)

Haha :) sorrki ale rozsmieszylas mnie;)

12 lata 2 miesiąc temu #468103 przez Beata 26
Lenusia fajne zdjecie, kto Ci je robi? Ja coe pomysle o sesji jak brzusio wieksze bedzie

Kika chcialam cos do Ciebie napisa ale wlasnie zapomnialam co;) no nic najwyzej potrm napisze haah

12 lata 2 miesiąc temu #468106 przez Gosia27
dzień dobry dziewczyny, ja juz od 6 na nogach. Noc miałam niespokojną, na dodatek obudziłam się z opryszczką na ustach, ale już ją czosnkiem i Octeniseptem potraktowałam :angry: byłam już po świeże pieczywo i objadam się kanapkami, dogryzając parówkę. O 9 wyjeżdżamy, jestem bardzo zestresowana.
Kika powodzenia na wizycie.
Patrycja obie mamy brzuszki jak po Espumisanie :blink:

Miłego dnia dziewczyny. 3majcie kciuki. Buziaki :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #468107 przez Agnieszka86
Dzień dobry brzusie :kiss:

Kika gratuluje 22 tygodnia :) leci ten czas...

Lenusia sesja to fajna sprawa, fajna pamiątka, muszę pomyśleć i namówić męża, żeby się w fotografa zmienił...

Dzisiaj ja miałam sen z kategorii erotyków :lol: Śniła mi się orgia z lekarzami z "Lekarzy", masakra co się to w głowie człowiekowi może "przytrafić" :lol: :lol: :lol:

Zaraz zmykam, chcę iść na bazarek i kupić sobie firanki-makarony, bo tam dużo taniej, a to samo co z sklepach...

Udanego poniedziałku

12 lata 2 miesiąc temu #468108 przez kika1985
no i pieknie właśnie przepalila mi się suszarka :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: za pół godziny wychodze do lekarza, sasiadka nie posiada suszarki :cheer: a ja wyglądam jak mop B)

12 lata 2 miesiąc temu #468109 przez Agnieszka86
Gosia trzymam kciuki jak najmocniej mogę :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #468110 przez Agnieszka86
kika1985 napisał:

wyglądam jak mop B)

Ha, ha rozbawiłaś mnie z rana :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #468122 przez lenusia7
dzien dobry mamunie i brzusie :)jej jaki mialam cudny sen wygralam 35 tys ale buszowalam po sklepach , szastałam na prawo i lewo . :D Wczoraj dorwalam z siostra lustrzanke caly dzien odbywala sie sesja od zdjec na tle jesieni po zdjecia w domu . Ile smiechu przy tym . Fajna sprawa zeby jeszcze model byl w miare to i fotki bylyby rewelacyjne ale gdzie ja z tym ryjem wrrrr Co dzis gotujecie mamuchy???

12 lata 2 miesiąc temu #468132 przez Unbreakable
Cześć Mamuśki;)

Mała robiła dziś całonocną imprezę, skończyła ok 5 więc zupełnie się nie wyspałam. Mam nadzieję, że to nie jest zapowiedź tego, jak będzie gdy już przyjdzie na świat.

Hmmm mój mąż jakoś w ogóle nie rozmawia z brzuszkiem. Jak wraca pyta tylko jak się czuje brzuszek i czasami jak Mała mocno kopie to kładzie rękę na brzuchu i mówi "daj, uspokoję nasze dziecko" i o dziwo wtedy się uspokaja ;) On miłość pokazuje inaczej... w Lenkowie (bo tak nazywa Jej pokój) jest już jakaś kosmiczna instalacja elektryczna bo będzie na nim niebo... ciekawe jak wyjdzie. Czasami jednak brakuje mi tego żeby przyszedł i pogłaskał brzusia...

Dziewczyny zastanawiam się, Wy macie jakieś zwierzaki? ja mam kota, który był w centrum uwagi i zastanawiam się jak go przygotować na pojawienie się nowego członka rodziny. Narazie z pokoju Małej wynieśliśmy wszystkie rzeczy kota, co niespecjalnie mu się podoba, ale boję się że nawet niechcący zrobi Jej krzywdę :(

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka