- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Agnieszka86 daj znać jak po wizycie. Jak córeczka?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
sylwia2-masz umowę zawartą dokładnie do dnia porodu? należy się macierzyński:)umowa terminowa która wygasłaby po 3 miesiącu ciąży ulega przedłużeniu do dnia porodu właśnie po to żeby był macierzyński:)
beata-ja tez dziś obejrzę ten 5 odcinek:) ale już troche naciągają z tymi katastrofami nie?
a wiecie co mi się dziś stało? popłakałam się bez powodu i nie mogłam się uspokoić. pierwszy raz tak:) zajęłam się pracą to mi przeszło:)
miłego wieczoru
Pati - nie wiem czy już go oglądałaś - ale jak dla mnie to chyba najlepszy w tej serii odcinek, bardzo mi się podobał! i w ogóle mega mi się podoba chata meredith i dereka, o takie lodówce marzę! (muszę pomyśleć, bo zrobić, by taką mieć )
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Pisalyscie cos ostatnio o zaparciach .Wiec moje pytanie brzmi :Co na zaparcia dla ciezarnej?Malo co mi pomaga wiec prosze o konkrety jak mozecie.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ok zegnam sie bo raczej w weekend nie bede zaglądać na forum , to do sklikania
papa
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Justyna na zaparcia mi pomagały jabłka a dziewczyny jeszcze pisały że Activia im pomaga
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Niedawno wróciłam do domu,moja Ania zrobiła mi włoski i od razu lepiej się czuję,powspominałyśmy dzieciństwo i uśmiałyśmy się do łez Zamieszkałyśmy koło siebie jak ja miałam 2lata a ona 3,czyli znamy się już od 24lat OMG aż trudno w to uwierzyć,jest mi bliska jak siostra
Walnęła mi na głowie brąz +bląd pasemka i nie obcięła mnie tak jak miałam w planach ale mega mnie wycieniowała i wygoliła lewy bok,tak,że zmiana ogromna zdjęcie wrzucę przy okazji.
Przyznam skruszona,że zapaliłam fajkę i nie dość,że się zerzygałam to jeszcze mam taką zgagę,że zaraz mi dziurę w gardle wypali ale mnie pokarało
Mnie się umowa skończyła jak byłam w 9tyg w zasadzie potwierdziłam ciążę dzień przed końcem umowy i choć mi nie przedłużyli uwowy bo nie mieli takiego obowiązku,to do dnia porodu płaci mi ZUS,macierzyński mi się nie należy ale jeszcze zasiłak dla bezrobotnych dostanę przez pół roku noo a potem zobaczymy.Teściowa moja mieszka kilka bloków dalej i jest już na emeryturze więc licze na nią,ale mąż mój mówi,że na nas zarobi,a żebym chociaż z rok z dzidzią siedziałabo on nie chce małej nikomu oddawać.
Gosia ale romantic mąż,u mnie by nie przeszło bo nam nie wolnoby było wykorzystać tej romantycznej atmosfery
Mąż mówi,że jak tylko się połóg po porodzie skończy to ktoś będzie musiał Jagódkę na dłuuugi spacer zabrać
sylwka biedulko jakie masz straszne myśli,odgoń je od siebie,mąż napewno nikogo nie ma
aksa Przemek to super imię,kojarzy mi się z fajnym,luźnym chłopakiem
Podobno nasze dzieci od 24tc bardzo mocno przeżywają nasze emocje,dużo bardziej niż wcześniej,więc uważajcie na siebie,zwłaszcza na pogrzebach
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś śniło mi się że miałam córeczkę niedawno ją urodziłam i było ok a jak ją wyciągłam z nosidełka żeby ją przebrać to taka malutka była i okazało się że całą pieluszkę ma we krwi i pod paszkami pojechaliśmy do szpitala i płakałam i mówiłam do niej Adrianek oni kazali nam ochrzcić dziecko bo umiera, straszny sen obudziłam sie i płakałam tak bardzo mi brakuje Adrianka ...
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Koticz lada chwila ktoś zabierze Jagódkę na spacer, a wtedy....
Sylwka kochana. Nic Twojego bólu nie ukoi po stracie dzieci. Jesteś bardzo młodą dziewczyną i bardzo silną.I nawet nie wiesz ile jeszcze masz siły w sobie. A co do męża, eh trudno mi cokolwiek poradzić. Może porozmawiajcie ze sobą swobodnie.Bo takie posądzanie może nie najlepiej wpłynąć na wasze relacje. Tak ja sądzę.Ale już sama będziesz wiedziała co dla Was najlepsze
Miłej soboty
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Dopiero teraz dopadłam komputer...
Już zdaje relację z wizyty. Zosia, nadal jest Zosią Długość ciemieniowo-siedzeniowa 19,6 cm waga, około 720 !!! Lekarz powiedział, że to już duże dziecko jest!!! Pochwalił, rozwój malutkiej, powiedział, że jak na razie to możemy się tylko cieszyć, bo jest bardzo dobrze Mała tak szalała w poczekalni, że jak czytałam książkę, to co chwilę mi brzuchem ruszała, tak, że mi książką trzęsło! W ogóle wczoraj ciągle się wierciła, jak nigdy wcześniej Natomiast moja waga mnie przeraziła, ja już mam 10 na plusie!!!!!!! Masakra, co prawda brzuszek już jest dość spory i też musi ważyć, no ale... jakoś mnie to przybiło, bo wcale nie jem więcej niż przed ciążą... czasem te zachciankowe grzeszki, ale przecież zawsze tak miewałam przed okresem... no nic, ważne, że mała rośnie i rozwija się wzorowo:)
Zabieram się za sprzątanie, obiad, potem ciasto i przygotowanie mięsa na jutro...
dobrego dnia dziewczyny
- lenusia7
- Gość
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Mam zrobić krzywą cukrową teraz, morfologię i mocz i jeszcze jedno badanie, ale zapomniałam jakie, mam napisane tymi lekarskimi skrótami, więc muszę zapytać siostry (służba zdrowia) co to za badanie i Wam napiszę
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Lenusia ja też złapałam infekcję tam na dole ok 9-10 tydz i brałam globulki. Pomogły i przeszło. Do tej pory wszystko ok. I u ciebie też tak będzie. Ale że nogi Ci puchną to nie fajnie...odpoczywaj więcej.