BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #469976 przez kika1985
ja też się budzę codziennie koło 3-4 na siku i potm sie kręcę, dziś to wstałam przed 3 i zasnąć potem nie mogłam , a jak już zasnęłam to rano nie m,ogłam wstać do pracy

a mojemu Dominikowi wypadł wczoraj pierwszy mleczny ząb :p co prawda trochę mu w tym pomogłam :) ale dumny jest jak paw , w nocy była u niego zębowa wróżka i mały cieszył się strasznie rano i nie mógł uwierzyć w to ze ona naprawdę istnieje

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #469978 przez Gosia27
Cześć dziewczyny ja też tak wcześnie biegam,i w nocy też się często przebudzam, ale czuję się wyspana. Dziś to muszę ogarnąć mieszkanie.... :dry:

Kikaa mojemu Dominikowi wypadł wczoraj pierwszy mleczny ząb co prawda trochę mu w tym pomogłam ale dumny jest jak paw , w nocy była u niego zębowa wróżka i mały cieszył się strasznie rano i nie mógł uwierzyć w to ze ona naprawdę istnieje
Ale to sołodkie :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #469981 przez lusiaczek82
kika gratulacje dla synka :laugh: mój już nie może się doczekć bo już 2 tygodnie mu się kiwa a nie chce wypaść :laugh:
jutro usg już nie mogę się doczekać znów zobaczyć brzdąca :laugh: :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #469986 przez kika1985
lusiaczek Dominikowi chyba z miesiac się ruszał hehehe

super że jutro masz usg:P ale ci zazdroszczę :P

12 lata 1 miesiąc temu #469987 przez katarzyna1702
kika1985 napisał:

katarzyna jedziesz na te warsztaty dziś do Łomży?????

Hej Kika kurde właśnie nie... mąż mi się rozchorował i kaszle jakby szczekał ;D i nie chce ze mną jechać a samej tez nie chce mnie puścić trudno muszą mnie ominąć a szkoda bo to fajna sprawa . Czuje że wrócisz zadowolona i z fotelikiem dla Małej ;)

12 lata 1 miesiąc temu #470004 przez kika1985
oj szkoda bo bysmy się poznały :

a biorę ze soba jeszcze koleżankę z mężem będą robić sztuczny tłum i jak wygrają fotelik mają mi oddać :P heheh

12 lata 1 miesiąc temu #470016 przez patrycja85
dzień dobry:)
kika-gratulacje dla synka. to doszła ci nowa funkcja-wróżka zębuszka:) mam nadzieję że spodobają sie wam warsztaty. my byliśmy bardzo zadowoleni.

dziewczyny a może kładzcie się później spać. bo wszędzie piszą że dzieciaczki już sobie układają rytm dnia i takie wstawanie ranne marnie wróży:) ja się kładę ok 24 i wstaję po 8 wyspana. w nocy jeśli wstaję to tylko raz ale staram się nie pić przed snem:) a jak już się budzę w nocy to sprawdzam tylko która godz i myślę zeby tylko nie 3-oglądałam lata temu egzorcyzmy emily rose i boję sie tej godziny:)

miłego dnia drogie panie:)

12 lata 1 miesiąc temu #470020 przez lenusia7
To prawda 3 to godzina duchów brrr tez nie lubie zawsze mi cos strzela po domu o tej porze a to w zlewie a to w szafce :D takie juz mam urojenia

12 lata 1 miesiąc temu #470021 przez vernix
Cześć Dziewczyny!

Widzę, że nie jestem sama z tym, że nie mogę spać nad ranem. Obudziłam się o 4.30 i przekręcałam z boku na bok, wstałam, poczytałam to, co wczoraj naskrobałyście :) a potem ok. 6.udało mi się zasnąć.

Patrycja super, że u Ignasia jest wszystko w porządku. Uśmiechnęłam się samą myśl, że pokazał pisiorka, a zasłonił twarzyczkę :P zawstydził się :)

Mamcia nie zazdroszczę sytuacji z bieganiem do wc i tymi obstrukcjami ;) ale jak pisały laski, Dorianek może sobie swobodnie dzięki temu brykać.

Agnieszka kolejny raz witaj w klubie nocnych marków :)

Kikagratuluję Dominikowi przejścia na stronę dorosłych maluszków :cheer: Wypadające zęby mleczne to już nie przelewki, rośnie Ci mały mężczyzna :)

Lusiaczek zazdroszczę wizyty za 2 tygodnie, chciałabym też podglądać mojego szkraba przez cały czas. Postawiłam sobie zdjęcie usg z jego buźką na stole i oglądam syneczka, gdy jem lub robię coś innego przy blacie :silly: ba! gadam wtedy więcej do brzuchola :laugh:

Dobrego dzionka dla Was i brzusiów-córeczek i synusiów :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #470031 przez kika1985
patrycja ja staram się chodzić spać w tygodniu koło 21-22 czasami bywa że nie wytrzymam:P ale moja niunia zaczyna codziennie wiercenie się koło 19 i tak się wierci z godzinkę czy dwie, potem w nocy koło 3-4 właśnie jak wstaję siku, a ja z kolei wstaję codziennie do pracy o 6:40 i nic na to nie poradze, nie mogę wstać o 8 bo mam na 8 do pracy:P

no ale jeszcze z miesiąc i idę na L4

12 lata 1 miesiąc temu #470032 przez Gosia27
dziewczyny nie wiem, czy któraś z was były teraz w Rossmannie, ale wczoraj były smoczki, smoczki do butelek i inne przybory dla maluszków z firmy Avent i Babydream (termometry...itd)

12 lata 1 miesiąc temu #470033 przez kika1985
właśnie widziałam dizś gazetkę z Rossmana i byla butelka Avent za chyba 29,99 B)

12 lata 1 miesiąc temu #470036 przez andzia_zg
Dzień doberek :-)

Ja jak zwykle sobie pospałam :-) Naprawdę współczuje Wam, że macie takie problemy ze snem.Mnie na szczęście to omija. Jak się kładę o 22:00 to troche jeszcze lezę bo Wojtuś fika,a potem szybciutko zasypiam. Budze sie dopiero o 3 na siusiu bo Wojtus znów sobie bryka,ale szybko zasypiam i pobudka Wojtusia o 6 jak mąż wstaje do pracy.A jak pójdzie to wpadam w najlepszy sen do czasu aż mnie synuś w brzuchu nie obudzi ok 8:30 :silly:

U mnie dzis mrozik.Jeszcze są -2 stopnie brr...

kika Twój Dominik to już duży mężczyzna :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #470041 przez lusiaczek82
co do butelek to właśni listonosz przyniósł mi taki zestaw
allegro.pl/avent-zestaw-startowy-butelki...cja-i2760551639.html
mała rzecz a cieszy od rana :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470048 przez andzia_zg
lusiaczek też się własnie zastanawiam nad kupnem tego zestawu. Co prawda chciałabym karmic piersią ale jakas butelka w domu musi być.Zastanawiałam sie nad kupnem jakiejś jednej butelki antykolkowej na początek np Tommee Tippee 150ml allegro.pl/tommee-tippee-butelka-antykol...nik-i2726380621.html ,a dopiero potem kupic jakis zestaw jak bede zaczynała wprowadzać mleko modyfikowane ale z drugiej strony nie mam pewności czy bede miec pokarm i ile bede miec tego pokarmu i nie wiem czy 1 butelka mi przez to wystaczy na start :dry:

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka