BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #481529 przez katarzyna1702
Depeche napisał:

Dziewczynym ja nie pisalam swojego nr tel., bo ja do torby pakuje laptopa i mam zamiar byc z wami on line ;-)

Na porodówce także ;) ??
już widze te posty w dniu porodu " Kur.......ja rodzę";) w moim oczywiście wykonaniu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #481536 przez patrycja85
cieszę się że się podoba:) dla dziewczynek są białe:) ten jest fajny bo ma łapki-rękawiczki które można zdjąc jak jes za ciepło:) kupiłyśmy rozmiar 62 bo stwierdziłyśmy ze 56 to mogłoby być na styk. i tak wymyśliłam że to będzie własnie taki przechodni. najpierw Ignaś a potem będę wypożyczać jak moje rodzeństwo bedzie miało dzieciaczki:)

aksa-też brałam teraz tardyferon ale raz dziennie. trochę się wkurzam bo jem wszytsko co miało podnieść poziom żelaza i dupa:(

idę robić obiado-kolację:) dziś mam łososia:))))

12 lata 1 miesiąc temu #481537 przez Depeche
Kurcze, zdalam sobie sprawe , ze moja mala nie robi kupy juz od dwoch dni, akurat wtedy przyplatala jej sie ta goraczka. Nie pamietam czy robila w piatek, czy w sobote . Troche sie wystraszylam.

12 lata 1 miesiąc temu #481539 przez Depeche
Ktarzyna, uwierz mi zadna z nas nie bedzie myslec o forum na porodowce !

12 lata 1 miesiąc temu #481548 przez Depeche
patrycja85 napisał:

cieszę się że się podoba:) dla dziewczynek są białe:) ten jest fajny bo ma łapki-rękawiczki które można zdjąc jak jes za ciepło:) kupiłyśmy rozmiar 62 bo stwierdziłyśmy ze 56 to mogłoby być na styk. i tak wymyśliłam że to będzie własnie taki przechodni. najpierw Ignaś a potem będę wypożyczać jak moje rodzeństwo bedzie miało dzieciaczki:)

aksa-też brałam teraz tardyferon ale raz dziennie. trochę się wkurzam bo jem wszytsko co miało podnieść poziom żelaza i dupa:(

idę robić obiado-kolację:) dziś mam łososia:))))

A ja biore zelazo trzy razy dziennie i szalu nie ma z wynikami, w pierwszej ciazy tez bralam i tez szalu nie bylo. Podobno picie napasru z lisci pokrzywy podnosi, ale kto by mi kazal isc sobie to kupic, jak to pewnie jest niedobre. AAAA i podobno produkty z amarantusem tez, raz sobie chleb kupilam.

12 lata 1 miesiąc temu #481550 przez Depeche
pl.inviptus.com/fashion-wear-17/c/FBLM_ELMO_25-64_m.1

Zakochalam sie w tym bodziaku z Elmo

12 lata 1 miesiąc temu #481551 przez Gosia27
Patrycja85 jeny Ignaś to kawał chłopa. gdzie Ty go masz w tym brzuszku. A pajacyk zarąbisty.
Idę się położyć, bo znowu zawroty głowy i jakoś mi słabo :S

12 lata 1 miesiąc temu #481553 przez koticz
depeche mnie się te rompersy podobają:)Elmo też sweet

Dziś po podwieczorku znowu mam cukier na nieciekawy,norma jest do 120 i tyle mi wyszło godzine po jedzeniu,tylko o tej porze mam problem z cukrem tak,że jutro nie będę jeść wcale podwieczorku i powinno być git.Znowu cukier wodą zbijam...jeszcze tylko 3miesiace...

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #481567 przez Lafi
Jak moja koleżanka rodziła, to miałam wykłady pamietam, i gadałśmy było tylko czekaj mam skurcza... wiec nie jest źle damy rade:) a mi z wami kontakt zawsze pomaga, a ja miedzy bólami partymi opowiadałam z lekarka i położna:) połozna przy porodzie była świetna na tyle co pamietam:)
Depeche ja mam do Seweryna syrop cos na L.. nie pamietam bo ostatnio zawiozłam go do mamy, teraz juz nie ma takich problemów ale jak był młodszy ehh.

12 lata 1 miesiąc temu #481568 przez Unbreakable
Ja już wysyłam numer i prosze grzecznie o dopisanie do listy ;)))

12 lata 1 miesiąc temu #481572 przez patrycja85
Gosia-bo zapomniałam wam napisac że w ciągu tych kilku dni brzuch mi urósł:))) oczywiscie nadal wszyscy mówią ze to bardziej 3 miesiąc niż 6 ale to już nie wzdęcie:) no i moja zawrotna waga-55 kg:) czyli ruszyło się;) ciekawe jak to pójdzie:) ale tak jak ty (o ile dobrze kojarze) noszę jeszcze spodnie 34:)

wczoraj jak się kładliśmy to mały tak kopał że myslałam że z jajnika sobie zrobił worek treningowy:) aż bolało. a dziś się okazało że on ma tam głowę-czyli nieżle główkuje:)
a teraz znów boli mnie kręgosłup-myślicie że robią w ciąży rezonans???
nie chce was martwic ale czytając że każdej z nas coś dolega wnioskuję że zaczyna się dla nas cięzki okres:)

12 lata 1 miesiąc temu #481573 przez andzia_zg
patrycja85 i Unbreakable numery zapisane :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #481583 przez Unbreakable
Taaa Patrycja skąd ja to znam ;) Mam już ogromne problemy ze spaniem właśnie ze względu na to, że kopniaczki Lenki czasami nie są już tak przyjemne jak kiedyś. Mała terrorystka. Połowę nocy potrafi tak fikać i ostatnio lekarz powiedział mi, że może jest... głodna:) Staram się teraz jeść przed pójściem spać, ale sama nie wiem czy są jakieś powalające efekty.
Heheh, co do rozmiaru to ja mam spodnie ciążowe w rozmiarze XS :D ale tylko Happy Mum ma taką rozmiarówkę. Jakoś tak dobrze się człowiekowi robi jak widzi metkę ;) Za to góra... łooo powiększyło się co nieco ;)

A własnie... włączyłam listę porodów i widzę że "walczymy" w podobnym czasie ;)
Ja w sobotę byłam umówić się z położną i pokazała mi porodówkę. Powiem Wam, że byłam bardzo pozytywnie zaskoczona. Jedno na minus... miejsce gdzie odby7wa się "rytuał lewatywy" jest za zasłonką - kotarką :D:d Depeche chyba o tym pisała. Nie wyobrażam sobie załatwić się zasłonięta kawałkiem szmaty zamiast drzwi :/

12 lata 1 miesiąc temu #481585 przez Lafi
Unbreakable dasz rade, i jeszcze jak cie przepucuje:) kotarka nawet nie przeszkadza:)

12 lata 1 miesiąc temu #481597 przez kika1985
ania zdrowka dla ciebie

patrycja super ten kombinezon ;)

u mnie z seksem też jest tak że mogę zawsze i wszędzie ale mąż już nie :\ ale daje radę :)

unbrekable dzięki za info o butach

koticz wymiatasz

andzia dobrze że już ci lepiej

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka