- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
patrycja rzeczywiście Ignaś już spory
andzia ja też chce się dopisać do listy z tel
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
unbreakable-mnie kopniaki nie budzą póki co. nie wiem czy jestem taka zmęczona że nie czuję czy mały też wtedy śpi:) ale zanim zasnę to ma ostry trening:) a jak plecy? no i najważniejsze pytanie-BYŁA DOSTAWA KINDER BUENO?))
i jeszcze moje spostrzeżenie do naszych zakupów na allegro-naprawdę ceny w sklepach są kosmiczne. pojedyńcze body w smyku czy h&m kosztuje ok 30 zł. w pakietach po kila sztuk taniej ale na serio najdroższe są te małe rzeczy które są potrzebne każdemu maluchowi. tak więc polujcie na tym allegro:)
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Patrycja mój Dorian na przedostatniej wizycie ważył ponad 500 gr i też był spory (według lekarza był w normie). Więc ja sama nie wiem. Każde dziecię rośnie swoim tempem, więc jedno będzie większe inne mniejsze
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
W weekend zrobiłam zapas Bueno:) a Pani w osiedlowym sklepie musi uważniej obserwować popyt na konkretne towary Kręgosłup ostatnio - odpukać nie boli. Rodzice kupili w prezencie urodzinowym dla dziadka matę masującą kręgosłup- poezja. Skorzystałam przez 2 dni, więc może to dlatego nie bolą
A co do zakupów na allegro, ja zrobiłam sobie ostatnio szlaban... ale za to przechodząc koło smyka nie umiałam się powstrzymać i kupiłam 3 pary bodziaków z Disneya za 30 zł. Jakaś promocja była. Słooooodkie są )
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Koticz jeżeli czujesz, że możesz mieć wyższy cukier po posiłku to zjedz kapusty kiszonej spowalnia wchłanianie cukru
dzięki za rade.Jutro się w kapuchę zaopatrzę.
Ja jestem cały czas głodna masakra jeśli teraz zjem kolację to przed snem będę jeszcze dwa razy jeść wcześniej zajadałam głody cukierami i owockami a teraz wiecznie mnie ssie.
dominia "siedzisz" w temacie diety trochę dłużej niż ja,mogłabyś polecić mi jakieś zdrowe potrawy,ale żeby sycące były.Bo normalnie ciężko mi wytrzymać z głodu i mąż też jęczy,że szybko się głodny robi
Bilety na Edzia zarezerwowane na środę,jak im coś znowu wypadnie to idę sama i mam w dupie
Nawiasem mówiąc zastanawiam się czy gdybym nie była w ciąży też bym tak przeżywała,że im coś wypadło i czy czułabym się jakby mnie wystawiły...heheh przecież nie ich wina a jednak czuję się podle i wydaje mi się,że to ciąża przezemnie przemawia
Jagoda w 20t1d ważyła 285g więc myślę,że teraz waży koło 500g no i ma dopiero 15cm plus nóżki łącznie max 20-21 tak,że bykiem nie jest,ale nauczyłam się już tym tak nie spinać,mam pełne zaufanie do mojej ginki i jakby się coś działo i nie rosła zdrowo napewno by mnie o tym poinformowała.Zresztą lepiej dla Jagódki jeśli nie będzie kawałem baby w przyszłości.Ja mam ledwo 160cm (jak się wyprężę na maxa ) więc pewnie się we mnie wrodzi
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
sprawdzasz ciała ketonowe w moczu ? masz je ?
a i rybkę możesz też jeść ugotowaną albo z piekarnika w folii brokuła tylko bez bułki tartej, zupy nie zabielane śmietaną (ją też trzeba wyeliminować), jogurcik z otrębami hmm jak będziesz miała jakieś pytania to wal prosto nas jest troche na lutówkach
co do owoców to możesz grejpfruta, pomelo, pół pomarańczy, troszkę jabłka
popróbuj po troszkę sprawdź cukier i możesz jeść
Dziewczyny ostatnio jedza 3/4 szklanki truskawek z kefirem podobno też cukier niski, ja jeszcze nie próbowałam
- lenusia7
- Gość
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lenusia7
- Gość
Do siebie zrobilam 3 Krem -braz i dwie fiolet- srebro jeszcze tylko namówic jakiegos chloptasia zeby mi zespawal stojaczek i stroik gotowy . A malemu zaczne w weeknd do pokoju . Matko jak sie wpadnie w trans to szok patrze a tu juz 21 . Ale dobrze przynajmniej jaies zajecie . Ile mam was do nadrobienia oo mamuniu
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja kupilam pare bluzeczke dla mpjej malej z endo.pl Pierwszy raz cos kupowalam w tym sklepie, nie wiem jeszcze jaka jakosc, wiec wzielam na probe, tym bardziej, ze trzecia wychodzila po 1 zl w promocji. Jak bedzie ok to Kubusiowo tez cos kupie bo tam sa takie zawadiackie rzeczy.
Moja na szczescie pocisnela klocka, a juz wyclalam meza po czopki i rano mialam jej aplikowac. Ale udalo sie, ufff!
Dobrej nocy KOCHANE, trza sie wysypiac poki sie da, chociaz ja to juz sie dwa lata nie wysypiam, z tymze teraz to tak mam pierwsza pobudke ok 5 rano.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- katarzyna1702
- Wylogowany
- budujemy zdania