BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #482224 przez Lafi
Witam kobitki, u mnie jeszcze słońce świeci, ale ja czuje sie paskudnie, nie potrafie zabrac sie do niczego, moze ciśnienei wariuje, a obiad, moze m zrobie frytki:) zobaczymy.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #482226 przez patrycja85
o ja a co tu tak cicho:)

aksa-zazdroszczę tego jutrzejszego usg. my też chcemy jeszcze raz pójść ale jak Ignac będzie większy i może nie będzie się tak wstydził:)

ja mam dziś dzień pod znakiem robbiego williamsa:) poruszajcie trochę bioderkami-od razu lepiej się człowiek czuje:)))

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #482232 przez Paulina 77
Dzień dobry Dziewczynki:) Ale natrzaskałyście stron, ledwie za Wami nadążam! Powiem Wam, że dieta niskocukrowa mi służy - w ciągu tych kilku dni zauważyłam, że w dużym stopniu zeszła mi opuchlizna z ciała! Zobaczymy, co jutro pokaże waga u położnej.
Wczoraj byli u mnie Rodzice umyć okna, cieszę się - i czyste pachnące firanki to duża przyjemność :lol:
Pięknego dzionka Wam życzę. Od przyszłego tygodnia podobno już ma być mróz. Dobrze by było, gdyby spadł śnieg, byłoby jaśniej, bo jesienna deprecha dokucza, oj dokucza.
Znalazłam fajny sklep - tanie bodziaki w różnych rozmiarach i wszystkie inne akcesoria potrzebne mamie i dziecku:
www.maluszek24.pl/
i jeszcze 2 inne przyzwoite sklepy:
www.patryczek.pl/body
boboraj.pl/body-c-7_66.html

Patrycja 85 rzeczywiście fajna ta piosenka :) :)

12 lata 1 miesiąc temu #482238 przez kika1985
a mnie kto dziś zaprosi na obiad? bo ja nie mam nic ugotowanego i kompletnie pomysłu i chęci żeby coś gotować :P

12 lata 1 miesiąc temu #482239 przez Paulina 77
Chcę kupić trochę nowych ubranek, one się jednak mocno zużywają.

12 lata 1 miesiąc temu #482240 przez Paulina 77
kika1985 napisał:

a mnie kto dziś zaprosi na obiad? bo ja nie mam nic ugotowanego i kompletnie pomysłu i chęci żeby coś gotować :P

Ja zapraszam na mój krem z brokułów, ugotowałam wielki garnek i sama muszę go jeść, Mąż się nie tknie :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #482257 przez aksa
piosenka fajowa aż mi nóżka podrygiwała :lol:

patrycja ja na początku też nastawiłam się na takie usg w III trymestrze,ale moj m powiedział,że nie chce tyle czekać bo chce zobaczyć buzię juniora :lol: oby tylko się pokazał :lol:

a takie znalazłam na lato allegro.pl/elmo-komplet-ulica-sezamkowa-...3-6-i2803662958.html

a mnie dziś mama na czerwony barszcz z uszkami zaprosiła :cheer: :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #482259 przez Lafi
kika mi tez nie che sie gotowac:( wiec frytki mam z zamrażarce:) hamburgery też sa:) wiec mój m sam sobie zrobi, ja dzis nie wiem czego mi sie chce:)

Ciekawy tu umnie zwyczaj na wiosce:) jak wystawiam śmieci segregowane to worek gdzie są metale, puszki itp, w bardzo szybkim tempie znika:) raz go zakamuflowałam to panowie śmiecierze nie mogli uwierzyc ze sie obstał:)

12 lata 1 miesiąc temu #482269 przez Beata 26
Gosia27 napisał:

Beata26 przeczytałam teraz na twoim blogu wpis z 22.11. rewelacyjny. Jesteś doskonała w tym jak piszesz :kiss:

Dziękuję, to bardzo miłe.

Rzeczywiście cicho tu.. :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #482272 przez andzia_zg
Lafi nie da sie ukryć ze na puszkach mozna troszkę zarobić a metal dac na złom. Mój tata np nie wyrzuca puszek po piwie tylko zbiera w garażu do worka i co jakis czas sprzedaje i ma pare zł dla siebie.

aksa ale masz dobrze, że nie musisz gotowac i możesz iść zjeść do mamy :-) ja niestety muszę dziś zrobić jeść a masakrycznie mi się nie chce. Odzwyczaiłam się od wstawania o 6 rano i juz 2 dzień chodze jak zombiak. Ale już jutro sobie pośpię, bo wyniki porobione :-)

A mi się zaraz kończy aukcja na allegro koszulka + spodenki jeansowe. Ciekawe czy ktoś zalicytuje... oby nie :silly:

A mi się ostatnio wkręciła ta piosenka. Lubię jej słuchac jak np jeżdże autem lub jak coś robię :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #482292 przez kika1985
Paulina dzięki za zaproszenie uwielbiam brokuły:P

ja chyba też się wkręcę do mamy na obiad :P

12 lata 1 miesiąc temu #482293 przez andzia_zg
a ja sie nie mam do kogo wkręcić na obiadek i musze go zrobić sama :dry:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #482294 przez xxElaElaEeexx
Ja już z miasta wróciłam.Mocz i krew do badania oddałam. :)
Biszkopt w piekarniku na kopiec kreta się pieczę .
A na obiad gołąbki ze sklepu .Ale są pyszne mają tylko kilka dni terminu do spożycia.
Zrobię sos pomidorowy i będzie pyszny obiadek.Kika ,Andzia zapraszam :)
Zjadłam na mieście drożdżówkę i popiłam sokiem i mam teraz taką zgagę ,że szok .Dwie szklanki mleka wypiłam i dalej mi nie pomaga.A zawsze u mnie mleko było złotym lekarstwem na zgagę. :huh: Dzidzia znowu skacze w brzuszku o życie :silly:

Lafi Ja mam takiego biednego sąsiada tylko dostaje jakąś zapomogę ,ale oczywiście wszystko przepija.I zaczepił mojego tatę żeby mu dał 2zł.A tata dał mu 3 worki puszek po piwie .A on do mojego taty z tekstem " To weź mnie autem podrzuć na skup z tymi puszkami " :woohoo: :woohoo: :woohoo: I rzecz jasna :puszek nie wziął,ale 2 zł dalej chciał :blink:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #482319 przez andzia_zg
Właśnie kupiłam na allegro Wojtusiowi komplecik koszulka + spodnie za 5zł :-) (z przesyłka 12zł)

[*] Aniołek 10.2014
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #482321 przez aksa
Ela coś wiem o zgadze;/ wczoraj w nocy mnie męczyla,dziś znowu to samo ;/ nawet rennie mi nie pomaga, jakby ten przesąd się sprawdzał o tym że jak zgaga jest to dziecku włosy rosną to bym chyba małpkę urodziła :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka