- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ceny sa zawrotne, dziewczyny moja mala ma dwa latka, a ceny poszly w goer ok. 50-70%. Za piekne body polskiej firmy Dany ( sa rewelacyjne ) placilam jak byla malutka ok.12-14 zl, a teraz kosztuje 25-27 zl. Kosmos! Tak samo jest z reszta. Ja jutro tez chyba skocze do Lidla po jedna taka paczke, one moze nie sa super wyjsciowe, ale rosna z dzieckiem, moja mala to chodzila w nich i chodzila . Trzy sztuki sie przydadza.
A ja do plackow ziemniaczanych dodaje troche smietany, nie ciemnieja tak . To patent mojej tesciowej. No i tak samo nie tre tego na tarce tylko wrzucam do ... maszynki do miesa .
Ale szybko to nie zrobie raczej nastepnych.
Moje portki ciazowe sie znowu nie sprzedaly. ;-(
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
W domu nic nie zrobione,anioły czekają na dokończenie, bombki tak samo, kartki świąteczne czas robić, obiadu nie ma, sterta prasowania czeka a ja jak zwłoki dosłownie:(
A teściowa stwierdziła że chyba znów udaję płakać się tylko chce:(
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej dziewczyny czy Wy też macie takie bóle głowy ja nie daje rady;/ rano było ok a teraz znowu się zaczęło tak boli że nie mogę wytrzymać, chyba wezmę tabletkę apapu zimny kompres na głowę i się położę bo już nie wiem ;/ a jak nie przejdzie to pójdę to przychodni po południu:(
W domu nic nie zrobione,anioły czekają na dokończenie, bombki tak samo, kartki świąteczne czas robić, obiadu nie ma, sterta prasowania czeka a ja jak zwłoki dosłownie:(
Ania, powiedz jej,zeby sie pocalowala w d.pe
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
AniaCzajka napisał:
Hej dziewczyny czy Wy też macie takie bóle głowy ja nie daje rady;/ rano było ok a teraz znowu się zaczęło tak boli że nie mogę wytrzymać, chyba wezmę tabletkę apapu zimny kompres na głowę i się położę bo już nie wiem ;/ a jak nie przejdzie to pójdę to przychodni po południu:(
Ania, powiedz jej,zeby sie pocalowala w d.pe
Powiedziałam jej " niech Pani da mi już święty spokój i zajmie się swoimi problemami" to się baba obraziła, a "mamo" do niej nigdy nie powiem o nie, ja mamę mam jedną tą co mnie urodziła, a ta baba czyli ma teściowa nie zasługuje na takie miano.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
Wspolczuje, czy musicie mieszkac pod jednym dachem?
na razie musimy niestety ale powiedziałam Michałowi ze jak tak dalej będzie to przenosimy się do moich rodziców, mogę mieszkać nawet pod namiotem ale w spokoju.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
To jest własnie powód dla którego uważam, że młode małżeństwa nie powinny żyć z rodzicami szkoda że tak niewiele z nich ma takie możliwości.
Może powinniście rozważyć wyprowadzkę? Tobie potrzebny jest ktoś, kto zapyta czy Ci czegoś nie trzeba,kto zrobi Ci herbatę a nie będzie bez przerwy dołował...
Strasznie Ci współczuję
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja przed chwilą zjadłam dwa kawałki tortu kolega z pracy ma imieniny a ja nie moglam się oprzeć taki pyszny
ania ale głupia baba z tej twojej teściowej
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wiecie co? jakiś czas temu w padłam na pomysł, żeby puszczać małej przed snem kołysankę. Głaszczę wtedy brzuszek, ja sobie coś czytam a na brzuszku kładę telefon z którego leci kołysanka... i mam wrażenie, że działa Mała zwykle ok 24 - czyli wtedy gdy ja się kładę zaczyna szaleć a dzięki temu po ok 15 minutach jest spokój myślicie że takie wyciszenie jest możliwe czy sobie to ubzdurałam?
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Gosiu, ja mówiłam zawsze, że nie będę nic kupowała zbyt wcześnie. Choroba mojego brata nauczyła wszystkich, żeby nie cieszyć się zawczasu. Z drugiej strony nie wytrzymałam i nie żałuję to jest taka straszna radość oglądać te małe ciuszki Szczególnie,że dziś naprawdę nie trzeba być milionerem tylko uważnie przeglądać licytacje i można mieć super ciuszki. Mnie niestety ogranicza ten cholerny ZUS, który spóźnia mi się z wyłatą już baaaardzo długo
Jak to jest z ta wypłatą? Jesteś zatrudniona do dnia porodu czy jak? Bo ja dostanę pierwszą wypłatę teraz w grudniu właśnie z zusu i zastanawiam się kiedy mogę na nią liczyć.. Czy najpierw ona idzie do pracodawcy czy od razu do Ciebie?
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
super. Naprawde pieknie wygladaja Twoje paznokcie.A sluchaj co myslisz o lakierach zelowych opi? Co prawda slyszalam, ze dosc drogie, ale zastanawiam sie czy sobie jakiegos nie kupic na mikolajki.. Na ladny wyglad i wzmocnienie plytki. Ja bez zadnych kursow, ale akurat zele, to zadna sztuka. Akryli bym sie juz nie tknela) a lampe sobie kupilam na robienie wlasnie zeli u stop, francuskich. Nie radze sobie tylko ze skorkami u rak, zawsze sie pokalecze;) tu juz by sie jakas szkola przydala)
Becia szczerze to nie słyszałam o takich lakierach. Wiem że jest tylko takie coś w formie lakieru bezbarwnego które daje sie na koniec na płytkę i utwardza w lampie tzw szkiełko (żeby nie było widac zadnych rys na płytce). A za akryl ja też się nie biorę bo jakoś żel mi bardziej odpowiada.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa