- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia ja juz tego tez nie moge śłuchac, mój tata z bratanica dzis byli umnie (dobrze ze troche posprzątałam) i tez go to wkurza, stwierdził że wszyscy jestesmy z jedenej gliny, opowiedziałnawet jakomś przypowiesc o garnuszkach linianych ale nie pamietam.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
- katarzyna1702
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
AniaCzajka trudno, Twój mąż musi Cię zrozumieć. Próbowałaś z nią mieszkać pod jednym dachem, ale to się nie sprawdza, więc najlepsze wyjście to teraz zamieszkać u rodziców. Twojego męża też próbuję zrozumieć, bo to w końcu jego mama i jemu też na pewno ciężko patrzeć na te jej wyskoki
Gosia mnie też książęca ciąża już nudzi... A przed nami jeszcze ok.6 miesięcy ciąży plus Kate plus newsy po urodzeniu itd
Kurcze, boli mnie ząb:( Ale tak dziwnie jakby zdrętwiał... Umówiłam się do dentysty ale dopiero na 12 grudnia, mam nadzieję, że wytrzymam...
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ania CZajka, zabieraj przyslowiowe manele i do rodzicow. Meza nie bron, ze sobie nie radzi, bo jak rodzine swoja wlasna zalozyl to sobie radzic powinien. I pisze to z wlasnego dosw. , bo jak ja mieszkalam u tesciow, to maz nas spakowal. Nalog nalogiem, ale Ty sie spodziewasz dziecka i masz wazniejsze rzeczy na glowie niz empatia dla nalogowca, niech sie kobieta otrzasnie, albo niech spada. Jedz do mamy dziewczyno. Co jej te anioly zawinily, je.nieta jakas, przepraszam za wyrazenie.
A my po wiycie z mloda, nic nie wiadomo. Baba powiedziala, ze nie wie co jej dolega, bo nic na taka goraczke nie wskazuje. Jutro mamy robic szereg badan, biedna, ale bedzie plakac.
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Ela gratuluję córci, słodka jest
Ostatnio pisałyśmy o tym nieszczęsnym zusie że się długo czeka itp. A tu proszę , niespodzianka listonoszka przyniosła mi dzisiaj rencinę
W ogóle to się najadłam, mój T zrobił kopytka na kolację, pycha ciekawe ile mi się cukier podbije
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Zajrzałam na forum grudniowych mam... tam już pierwsze rozpakowania trwają A nas dzieli od tego momentu jeszcze tylko grudzień, styczeń i luty... To już bardzo blisko Może nawet któraś wypakuje się w lutym (u mnie jest prawdopodobieństwo). A tak swoją drogą, ciekawe, która z nas pierwsza przytuli do siebie swój skarb...
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
offcajeśli brzuszek się kurczy bezboleśnie i za parę sekund rozkurcza, to z tego co wiem tak może być. Ale nie może by tych skurczów dużo i nie mogą trwać długo.
andzia i offca mnie jak się napiął brzuch to potrafił nie odpuszczać przez kilka godzin. Potem skurcze były silniejsze i natychmiast dostałam na to fenoterol. Ogromna dawka magnezu nie pomagała.
Ela gratuluję córeczki!! ja już chyba jestem jedyną osobą, która nie zna płci dzieciątka...
AniaCzajka przykro mi z powodu zachowania Twojej teściowej, ale nie pozwólcie z mężem, żeby ktokolwiek stanął między Wami. Jego mama zawsze będzie dla niego ważna i myślę, że on teraz cierpi z powodu tej całej sytuacji, w końcu ona go w brzuszku nosiła i dbała o niego na tyle, na ile mogła. Ale teraz Ty i Dzieciątko jesteście dla niego najważniejsi. On ma oparcie w Tobie, bo jego mama go zawiodła. Alkoholizm jest chorobą, u mojej koleżanki oboje rodzice piją i nie akceptują jej męża (nawiasem mówiąc - cudownego męża i ojca). Koleżanki z rodziną nie stać na wyprowadzkę i muszą z nimi jakoś żyć... Wiadomo, że Wy nie musicie żyć z teściową, ale najważniejsze, żeby nikt Was nie rozdzielił. Nie wiem czy dobrze się wyraziłam i czy Cię nie uraziłam, ale z całego serca życzę Wam jak najlepiej.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
offca mnie też tak brzuch twardnieje,powoduje to dyskomfort ale nie boli i za chwilę puszcza,moja gin mówiła mi wczoraj,że jeśli zauważyłam po czym się tak dzieje(stres,zmęczenie itp)to żeby ratować się nospą i starać się unikać takich sytuacji,jeśli zauważysz,że twardnieje Ci brzuch bez konkretnej przyczyny to wtedy lepiej iść do szpitala.Mnie twardniał ze dwa dni po remoncie pokoiku,i ostatnio w weekend po andrzejkach a siedziało u nas paru znajomych i choć się nie męczyłam to jednak byłam wypruta później strasznie.
AniaCzajka pakój się i uciekaj do rodziców,a jeszcze lepiej wynajmijcie lub kupcie coś jeśli możecie sobie na to pozwolić,wyobraź sobie,że Ci tak "niechcący"wpadnie do łóżeczka w którym będzie spał Franek
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px