- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
Ta piosenka nastraja mnie świątecznie i wszystkie zmartwienia idą na dalszy tor.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
AniaCzajka uwielbiam ta starą piosnekę za mną od wczoraj chodzi to
- katarzyna1702
- Wylogowany
- budujemy zdania
ale się nawyprawiało Depeche Offca Lenusia leżcie i nic nie róbcie odpoczywać. A musi być dobrze.
Patrycja mądrze powiedziane musimy teraz tak na siebie uważać nie przemęczać się nie biegać po mieście itp a czas sprzyja do pracy mnie aż korci sprzątać na wysokościach w szafkach ale daruję sobie trudno niech będzie bałagan wytrzymam. Maluszki najważniejsze.
Metamorfoza przebyta brwi zrobione troszkę mogłyby być ciemniejsze ale to poprawię jeszcze sobie przed samymi świętami. A fryz troszkę nadałam jej kształtu nie mam pomysłu już na siebie chyba było już wszystko więc teraz od nowa przechodzę do asymetrii. W długich włoskach mi okropnie więc muszą być takie średnie
Andzia trzymam kciuki a Twoją fryz.
Ach te brzuszki mnie wczoraj wieczorem dosłownie brakowało skóry na brzuchu tak się nadęłam i stwardniałam chyba z przejedzenia i przepicia wszystko się we mnie zatrzymało Ale jak położyłam się na boczek Mały brykał przyłożyłam rękę i czułam Go jak się przesuwa kopie coś wypycha. Ciekawe co to było będziemy miały jeszcze taki etap że będziemy wiedziało o tu jest główka a tu rączka? A tu dupkę wypycha?
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja mam fryza dop 19.12, czyli na świeżo będę.
Wczoraj o 20 siostra mojego R urodziła drugiego synka. O 15 odeszły jej wody. O 17 była w szpitalu. Za nim ją przyjęli itd.Podłączyli oxytocnę i w 15 min urodziła.
Depeche, Offica, Lenusia jak tam kochane? Zameldujcie się
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
wczorajszy dzień to jakieś fatum... zadzwoniła do mnie pewna osoba i też mnie brzuch rozbolał, a w nocy nie mogłam spać... to jest człowiek , który bardzo emocjonalnie reaguje, a je mocno te emocje odbieram... ehhh. Znam parę takich osób, które mają nieuporządkowane życie wewnętrzne i potem inni się muszą z nimi cackać. Tylko dlaczego muszę za to płacić bólem brzucha, nie pierwszy zresztą raz.
Mam nadzieję, że Depeche, Lenusia i Offca leżą i lepiej się czują, odezwijcie się, Babeczki.
Gosia super pierniczki, przepis oczywiście skopiowałam
Unbreakable życzę Ci, żeby wreszcie ta wypłata przyszła
Ładne, zgrabne macie brzuszki, Dziewczyny
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
wiadomosci.wp.tv/i,Anglia-Rodzi-sie-cora...icaid=5fa8b#m1143082
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Nie wiem co to za dziwna przypadłość w ciąży, ale cholernie boli mnie prawy posladek od paru dni.A dokładnie kość pośladkowa na której siedzę
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Ale świątecznie na forum się zrobiło:)
Depeche Offca Lenusia dajcie znać jak tam u Was biedulki
Gosia może ten ból to od rwy kulszowej, bo mówiłaś, że miewasz z nią problemy. U mnie też się pojawia podobny ból, ale trwa dzień a potem mija. Za to koszmarnie boli mnie krocze! Najgorzej wstać z łóżka rano, albo przewrócić się z boku na bok w nocy!
Prześmigałam już z mopem i miotłą i od razu mi lepiej, już nie mogę się doczekać aż posprzątam wszytko jak należy... A tak w ogóle jakie macie propozycje kolorystyczne do sypialni, która będzie dosyć ciemna, bo ma okna na zachód. Podobają mi się brązy, ale chyba za ciemno by było...:/
Dzisiaj kończymy 28 tydzień i nieśmiało wkraczamy w 29!
Lafi Czesław wymiata
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ale naprodukowałyście od wczoraj. A wieczorem nie miałam siły wchodzić na forum, bo znów źle się czułam. Zaczęło sie w sumie po obiedzie, bo trochę za dużo sobie nałozyłam i miałam brzuch jak bania. Więc się połozyłam. Leżałam z godzinę i nagle Wojtek zaczął się rozpychać. Normalnie zrobił mi taką twardą gulę na brzuchu, że szok.A bolało jak cholera. Mąż położył rękę i czuł, że on się tam pcha...ale jak poczuł rękę męża to zaczął się trochę przesuwać. Reagował tylko na ręce męża, na moje nie Ale balało... a co dopiero będzie potem... Ja mam dość mały brzuch, on się tam nie mieści i mocno boli.A po tej akcji wypychania brzucha skoczył mi puls i już drugi dzień z rzędu puściła mi sie krew z nosa (a dopiero co o krwi z nosa mówiła Gosia27) Mąż mi robił zimne okłady na karku, bo aż byłam cała czerwona. Dość długo leciała mi ta krew.A jak się połozyłam to znów zaczął mnie boleć brzuch,próba przerzucenia się z pleców na bok to był ból, więc mąż nawet mnie nie pytał tylko przyniósł mi nospę i magnez i przeszło.
Dziś tez czuję sie nieswojo więc zamierzam duzo odpoczywać.
Miałam dzis wizyte u fryzjera ale dzwonił do mnie i mówił,że jest chory i przełozylismy to na poniedziałek.
A tak w ogóle to mąz wczoraj popołudniu jechał po drzewo do kominka (bo mamy u świrki w piwnicy) a tam na stole leżała ładnie zapakowana galaretka z napisem "dla grzecznej Anusi i rozbrykanego Wojtusia) Mąż nie pamiętał, a świrka pamiętała To miłe
Lafi ale superowy ten Czesław
Agnieszka ja mam brązowe ściany w pokoju gdzie mam kominek i powiem ci, ze jest bardzo ciemno, a mam okna od wschodu. Dziwne bo w sypialni okno jest z 3 metry dalej a zawsze jest jasniutko i przyjemnie, a w salonie z kominkiem ciemno jak w d... Ja w sypialni mam delikatny fiolet więc może być. Ale przyznam, ze najchętniej przemalowałabym ten braz w salonie, bo mi za ciemno (no ale nie moje mieszkanie)
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
Gosia-mnie dziś boli prawa kostka u nogi:) coraz ciekawsze mamy objawy:)
unbreakable-przyszła mi właśnie paczka od tej kobitki z pelpina. tylko nie pamiętam co miałam sprawdzić zapakowana spoko, list polecony. bluza śliczna tylko dziwnie pachnie:)
kika-ja też uwielbiam tę piosenkę mariah carey:) co roku włączam ją od razu po święcie zmarłych;)
a ja jeszcze dziś mam dużo pracy i chyba koniec:) jupiiii:) potem już tylko nauka:)
miłego dnia i żebyście miały taaaaki dobry humor jak ja;)
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
andzia_zg Dzień doberek
Ale naprodukowałyście od wczoraj. A wieczorem nie miałam siły wchodzić na forum, bo znów źle się czułam. Zaczęło sie w sumie po obiedzie, bo trochę za dużo sobie nałozyłam i miałam brzuch jak bania. Więc się połozyłam. Leżałam z godzinę i nagle Wojtek zaczął się rozpychać. Normalnie zrobił mi taką twardą gulę na brzuchu, że szok.A bolało jak cholera. Mąż położył rękę i czuł, że on się tam pcha...ale jak poczuł rękę męża to zaczął się trochę przesuwać. Reagował tylko na ręce męża, na moje nie Ale balało... a co dopiero będzie potem... Ja mam dość mały brzuch, on się tam nie mieści i mocno boli.A po tej akcji wypychania brzucha skoczył mi puls i już drugi dzień z rzędu puściła mi sie krew z nosa (a dopiero co o krwi z nosa mówiła Gosia27) Mąż mi robił zimne okłady na karku, bo aż byłam cała czerwona. Dość długo leciała mi ta krew.A jak się połozyłam to znów zaczął mnie boleć brzuch,próba przerzucenia się z pleców na bok to był ból, więc mąż nawet mnie nie pytał tylko przyniósł mi nospę i magnez i przeszło.
Dziś tez czuję sie nieswojo więc zamierzam duzo odpoczywać.
Miałam dzis wizyte u fryzjera ale dzwonił do mnie i mówił,że jest chory i przełozylismy to na poniedziałek.
A tak w ogóle to mąz wczoraj popołudniu jechał po drzewo do kominka (bo mamy u świrki w piwnicy) a tam na stole leżała ładnie zapakowana galaretka z napisem "dla grzecznej Anusi i rozbrykanego Wojtusia) Mąż nie pamiętał, a świrka pamiętała To miłe
Lafi ale superowy ten Czesław
Agnieszka ja mam brązowe ściany w pokoju gdzie mam kominek i powiem ci, ze jest bardzo ciemno, a mam okna od wschodu. Dziwne bo w sypialni okno jest z 3 metry dalej a zawsze jest jasniutko i przyjemnie, a w salonie z kominkiem ciemno jak w d... Ja w sypialni mam delikatny fiolet więc może być. Ale przyznam, ze najchętniej przemalowałabym ten braz w salonie, bo mi za ciemno (no ale nie moje mieszkanie)
U mnie uspokoiło się z krwotokami z nosa. Póki co i niech tak zostanie. Puls też mi często nagle skoczy i momentalnie robię się czerwona
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Kobieta od wózka, napisała mi mail, że wózeczek wysłany:) Będzie pewno w poniedziałek:)