- Otrzymane podziękowania: 41
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- martadiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

ewelina szybkiego powrotu do zdrowia !
kasiah straszna sytuacja

maja oby nasze wizyty wyszly pomyslnie

mon.tresor no ! wkoncu myslalam o tobie wczoraj.. to sobie polatasz po tych lekarzach w ciazy jak nigdy

ja wstalam niedawno i jeszcze w lozku leze wstawac mi sie nie chce ze hej ! wczoraj wieczorem mialam dziwny bol tak jakby w podbrzuszu ale tak bolalo ze myslalam ze to moze skurcze ale przeszlo po 20 min dzieki bogu

uciekam narazie pozniej bede
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Stokrotka34
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 58
Z tego co wiem np w UK maja max 3 USG jesli nie ma powiklan i ciaze prowadzi bardziej polozna niz lekarz i jest oki.
- kelis3
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 56

- Monika_1985
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 91

Wczoraj tylko Was doczytałam i tyle było z mojego siedzenia oraz odpoczywania w niby święto

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Na koniec mąż romantycznie chciał ze mną obejrzeć film, na którym oczywiście zasnęłam

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dzięki za wyniki. Muszę zaraz sprawdzić swoje. Temu twojemu lekarzowi na nfz ktoś powinien w pysk za przeproszeniem strzelić.
Mamuśka mieliśmy takiego jednego tatusia w SR co prawił, że poród na pewno tak nie boli, żeby korzystać z różnych opcji zwalczania bólu.

Kelis super, że trafiłaś na takiego przyjemnego lekarza

A to badanie ktg jak ma się akurat moment miękkiego brzuszka to pewnie średnio pokazuje głębokość skurczy? Trzeba trafić na te gorsze momenty?
Elu ja nawet o tym nie pomyślałam i rożek trafił do pralki razem z innymi ciuszkami dla dziecka.. wirowanie też przeżył

Ulka ja poczytałam trochę tych kosmetykowych analiz i póki co zdecydowałam się na kosmetyki babydream. Oczywiście kupię też emolium do kąpieli na wszelki wypadek ale spróbuję najpierw z tańszymi zamiennikami.

Martadiana gdyby nie Ty nie wiedziałabym, że istnieje taki samochód! Piękny jest

Zaraz ponadrabiam dalej :*
- Stokrotka34
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ulka a moze Ty masz nietolerancje glukozy:-) wyczytalam ze cos takiego jest:-)
Ide jutro do gina mam nadzieje ze u dziewczynek i szyjki wszystko dobrze, juz mam nerwa:-\ dziewczyny a czy teraz juz macie wizyty co 2 tyg.?
- Monika_1985
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Chasiami tego twojego odczucia nie jestem wstanie sobie wyobrazić póki co.. pewnie mała ma jakieś ulubione miejsce do wciskania nisko a dla Ciebie nie jest to najprzyjemniejsze.
Ewelina jestem ciekawa co Ci lekarz doradzi i czy to na pewno to. Trzymam kciuki by szybko przeszło.
Kasiah ehh szkoda, że musiałaś się tak denerwować. Przecież wystarczyło po prostu przytulić i nawet nic nie mówić. :*
Maju ja też czekam na kasę. Znowu! Ten ZUS mnie kiedyś wykończy.
Montresor dobrze, że u Ciebie tak spokojnie w końcu!

Kelis i dobrze mąż zrobił. Sama jestem dupą z uszami i pewnie nie pisknęłabym słowem ale nie da się ukryć, że miał chłopak rację.
Mamo muminka tak się ostatnio zastanawiałam, że pewnie przy dziecku to pralka codziennie chodzi. Jejuu i te prasowanie

Stokrotka jak już będzie w pokoju na gotowe to koniecznie się pochwal

- martadiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
monika trzeci trymestr od 27 tygodnia czyli juz w nim jestes

wrzucam zdjecie brzusia tez cie pochwalcie wkoncu !!
Załącznik nie został znaleziony
- Monika_1985
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- martadiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Anna1991
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 18
- ela85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 68
Kasiah nie smutaj się, przecież wiesz i tak że miałaś rację.
Kelis i racja, że mąż się odezwał a co w końcu to nie z waszej winy musielibyście płacić a tak kaska została. No widzę, że twój mąż też ma dobre poczucie humoru

Stokrotka ja też mam jutro wizytę , trzymam kciuki za nasze wieści

Martadina brzuszek nie duży i zgrabniutki .
Montresor no to nachodzisz się po tych badaniach, sama dobrze wiem ile kosztują bo wszystkie robię prywatnie. A co do cesarki to się nie martw, jak piszą dziewczyny maluszek może się jeszcze przekręci. Pomyśl ile kobiet cesarkę ma na życzenie, żeby tylko się nie męczyć

Dziewczynki dziś postanowiłam spać z poduszką rogalem, myślałam że pozwoli mi to przespać całą noc, ,ale gdzie tam poduszka wylądowała na podłodze a ja od 3.30 już nie spałam aż do 6 i tak punktualnie co dzień, zastanawiam się jak będę funkcjonowała po porodzie skoro teraz już nie śpię

Dzisiaj wypuściłam się na zakupy, kupiłam już prawie wszystko co mi potrzebne do wyprawki. Muszę tylko dokupić smoczek do butelki 0+, bo ten co kupiłam z butelką jest 1+, biustonosze do karmienia i majtki poporodowe i to już będzie wsio

- kasiah06
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 77

super że masz ładną hemoglobinę

chasiami noto obie jesteśmy na etapie końcówki prania, chociaż mnie bardziej przeraża prasowanie

stokrotka dziękuję za wsparcie

martadiana dzięki za zrozumienie i dobre słowo

monika zgadzam się że III trymestr= samopoczucie wieloryba

anna dzięki za zrozumienie

ela kciuki za wizytę zaciśnięte

- Stokrotka34
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Wydaje mi sie ze 108 sztuk to nie jest za duzo:-) ja 1zamowilam wczoraj cos kolo 600

Anna blizny po cc to teraz sa piekne nawt nie widac ze je masz:-)
Monika ja na gemini wydalam 250 zl i teraz martwie sie o czym zapomnialam:-) Jak cos ogarne to wysle zdjecie:-)
Nie wiem jeszcze jaki krem do buzi kupic? Mialam Nivea ale ja nie lubie za bardzo tej firmy:-\ jaki kupujecie?
Dziewczyny ja slyszalam ze mozna jakos sledzic te wyplay z ZUS na ich stronie tylko trzeba miec chyba login a nie wiem czy to przypadkiem u nich sie nie zalatwia, mi dzieki bogu placi pracodawca, jak czytam o Waszych problemach to jestem przeszczesliwa!
Martadiana bardzo ladny brzeszek:-)! A jak druga mamusia?

Mamy blizniakow nie wiem czy bedziecie braly macierzynski i rodzicielski ale w przypadku dwojki dzieci lepsza jest opcja 100 i 60:-)
- kasiah06
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 77

stokrotka ja mam krem właśnie z nivea więc chyba ci zbyt nie pomogę
a tak poza tym przyszła paczka z gemini i dołączam do grona zadowolonych klientek

uciekam dziewczynki bo zostało mi jeszcze sporoooo prasowania

- Stokrotka34
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Kasiah a ten Pan to idiota, wiec nim sie postaraj nie przejmowac!!
Dziewczyny a ja sie stresuje jak bedzie wygladal moj zwiazek po porodzie czy damy rade, bo mysl ze moze byc ciezko:-\
Ja dokupie jeszcze pieluchy i tez biore sie za pranie:-)