- Otrzymane podziękowania: 23
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- agat
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- maja001
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 74

studentka powodzenia na wizycie
Ja dzis w nocy nie dośc ze nie spałam to miałam dziwne skórcze takie jak do porodu tylko ze krutkie i krutko a póżniej jak wam pisałam nie mogłam zasnąć
Odebrałam tez wyiki z GBS i jest ujemny

Tak więc dzis same dobre wieści
- kasiah06
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 77

studentka dobrze że gbs ujemny

mamuśka też nie typowałam kelis jako jednej z pierwszych

martadiana tak jak piszesz sny to odwrotność więc pewno twojej psince dobrze u brata

maja super że gbs ujemny

po serii dodatnich gbs rozpoczęła się seria ujemnych i dobrze niech tak zostanie już do końca

ciekawe jak tam wyniki montresor ... mam nadzieję że wszystko wyszło ok

- Mamuśka 2222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 26

A swoją drogą to Kelis jak na tak mały brzuszek i w 37 tyg urodziła to spory chłopczyk

- EwelinaS
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 20
Ooooo jest już dzidziuś?? przecież to połowa grudnia co maluchom się tak śpieszy??? No nic, najważniejsze że wszystko dobrze i że syneczek aż 10 ptk dostał gratuluje z całego serca i powodzenia już z maluszkiem. Ale beka!! teraz to zaczynam się bać że to jest takie niespodziewane nie zna się ani dnia ani godziny. Ciekawe ile z nas jeszcze nie donosi i będzie grudniówkami a ile przenosi i bedzie lutowymi mamusiami.
- Asik92
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 12

- Anna1991
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 18
- Mamuśka 2222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 26
- ela85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 68
Maju cieszę się, że twój gbs ujemny

Asik jak po prysznicu nie przejdzie, to jedź na izbę, bo to na bank wtedy się zaczyna. Kurcze dziewczyny ale się dzieje, połowa z nas to pewnie będzie przed końcem roku rozpakowana. Mi to się wydaje, że ja rozpakuję się przed terminem ale już w styczniu. Dziewczynki, czy wy myślałyście o zrobieniu sobie w domu lewatywy, jak by były już skurcze. Bo czytałam że też tak można, tylko czy panice że się zaczyna, będziemy miały czas o tym pomyśleć.??
A moje suwaczki już kilka dni stoją w miejscu
- Monika_1985
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 91

Elu my też mamy piec na ekogroszek. Jednak nie narzekamy więc pewnie jak już Wam dobrze zastartuje to już będzie dobrze

Kasiah u mnie też już przystrojone mieszkanko świątecznie, tylko choinki jeszcze brakuje. Tzn. stoją dwa cyprysiki ale to nie to samo

Maju
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Super, że GBS ujemny!

Martadiana śliczne wnuki i jakie malusie! Nic nie pisz o prasowaniu, od tygodnia próbuję się za nie zabrać

Asik i Ty już się otwierasz! No nie ładnie tak się spieszyć

Dziewczyny Kelis samą siebie zaskoczyła

Mamuśka ja niewiele mniej przytyłam a termin mam podobny i też czuję się jak wieloryb. Damy radę, musimy

Ja dla odmiany, nie mam żadnych skurczy, bóli jak na miesiączkę, no czasem zakłuje mnie w pochwie i pociągnie ale to wszystko, a wizytę mam dopiero 30.12 więc w porównaniu z Wami jestem daleko w tyle

- martadiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41

Mamuska ja tez przytylam juz 17 kg :O ale trzeba liczyc dzidziusia,wody, lozysko itp wiec nie ma sie co przejmowac az tak
dobrze ze nowych rozstepow nie masz

Ewelina prawda teraz to kazda z nas powinna juz byc gotowa

Asik moze jedz na ktg ?
Ela ja lewatywy to chyba se robic nie bede chodzi ci o mydlo tak ? Wiem ze mozna cos wypic i to dobrze oczyszcza ja chyba
tak zrobie... i tez tak czuje ze polowa sie rozpakuje w grudniu

Monika krecilam sie w lozku lazilam po mieszkaniu juz mnie to meczy naprawde :/ i chyba jak dzis tak zasne pozno to jutro
sobie wstane na 8 rano i bede sie meczyla do wieczora to pojde spac gdzies o 22 i moze zasne na cala noc bo co innego mi pozostalo ?
A mnie dzisiaj caly dzien brzuch boli jak na okres i jakis inny bol nie wiem co jest :/ a wizyta dopiero 23.12 wiec trzeba czekac
czy wszystko ok..
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27

Kelis gratuluje
ja sie tylko melduje już po remoncie i sprzątaniu

- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

KELIS MOJEGRATULACJE! Mam nadzieje ze oboje sie czujecie dobrze.
Asik ty kobieto nie na forum tylko na porodowke! Jak czujesz ze ci bardzo cisnie w dol to tym bardziej. Daj znac czy prysznic pomogl, ale z opisu juz sie domyslam ze to bole porodowe

Ja tez bez skurczy ostatnio, wczoraj odebralam tem pas ortopedyczny i troche pomaga, ale mocniej teraz czuje skurcze, do tej pory byla cisza. Ale wiem ,ze ja to jeszcze, bo to nie ten bol, zupelnie inaczej se go odczowa. Dzis wizyta u pielegniarki, wszystko ok, dostalam anty d i tyle.
Teraz my u tesciowej, jak zwykle strata czasu, nic nie robimy :/
- EwelinaS
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 20
monika ja mam tak samo jak Ty ani skurczy ani żadnych bóli tylko to tu to tam mnie chwileczkę zakłuję, pociągnie. Mały jak się rozpycha to troszeczkę kość łonowa mnie poboli ale tak to kompletnie nic.
asik ja chyba też pojechałabym chociaż na KTG ja nigdy nie rodziłam i nie wiem jak to sie zaczyna ale chyba wolałabym być gdzieś gdzie ktoś się mną zajmie.
luska gratuluje zakończenia remontu to już teraz możesz szykować sie na święta w wyremontowanym i czystym mieszkaniu.
- Asik92
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 12