- Otrzymane podziękowania: 20
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- EwelinaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- EwelinaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 20
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Znowu nie odpisze wszystkim.
Maja zdrówka dla małej.
Monika swędzenie juz prawie ustalone, ale ostatnio nasmarowałam się oliwka z Johnsona i znowu trochę swędzi ciało.
U nas chyba też ten cały skok, bo mały co godzinę się domaga i mało śpi.
Pamiętacie jak pisałem wam że małego uczylił dżem, otóż nie jadłam parę dni a uczulenie jest. Z tego co porównałam ze zdjęciami na necie to prawdopodobnie będzie to skaza białkowa. Jutro ma przyjechać pani doktor i obejrzy małego. A mi już wpłynęły pieniądze z macierzyńskiego, czekałam trochę lepiej ponad tydzień od złożenia dokumentów.
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
montresor bo ja to duzo marimera uzywam -myslisz ze to tez pomaga czy musi by sol raczej?a bloga ja bym czytala.
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Ela oj to nie za fajnie bedzie jak to bedzie skaza bialkowa
Ninoczka daj znac koniecznie po wizycie jak maluchy sie rozwijaja
Dziewczyny tez macie taka sucha skore po porodzie ? bo u mnie masakra nawet stopy suche ciagle smarowac sie musze a o cyckac to juz nie wspomne
Moze ktoras z was miala spiralke hormonalna ? tyje sie po niej ? i mozna ja wsadzic przy karmieniu piersia ?
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Insomnia dzięki za linka, bo cały czas zastanawiałam się o jakich skokach rozwojowych piszecie.
Kasiula witam serdecznie . U mnie bardzo podobnie, młody bardzo często na cycu. Na pewno częściej niż co te 2,3 godziny o których raczej się mówi. Na skoki jest trochę za mały więc u mnie to chyba już tak jest. Przybiera po prawie 0,5 kg w tydzień więc swojego pokarmu nie podejrzewam o małą treściwość. Ogólnie już się pogodziłam z takim stanem rzeczy. Jak wychodzę z psem na pół godziny zostawiam mężowi butlę z odciągniętym przeze mnie pokarmem bo inaczej młody potrafi wpaść w histerię.
EwelinaS ja nadal w żadne jeansy się nie mieszczę. Myślę o rozpoczęciu ćwiczeń ale nadal krwawię i nie wiem czy to nie pogorszy i nie przedłuży go?! U mnie mąż się angażuje w opiece nad małym, zajmuje się nim jak muszę coś zrobić lub mam po prostu dość czy go kąpie ale pieluszki z kupą są dla niego tak fe, że nie może się przemóc. On jest strasznie wrażliwy na takie rzeczy, a mnie one w ogóle nie ruszają
Asik ja obiad robię na raty i to tylko takie ekspresowe. Raz ugotuję makaron, raz usmażę mięso, a przy kolejnej drzemce robię sos i potem tylko podgrzewam. No i parowar jest super bo wrzucam wszystko i ustawiam tylko czas.
Elu to jeszcze nieciekawie, bo i Ty nie do końca wyleczona i Olek ma problemy ze skórą. Jestem ciekawa co pediatra Wam powie. Z macierzyńskim to chyba szybko u Was poszło. Ja się martwię, że będę czekać i czekać.
Ninoczka na pewno już są z nich niezłe pulpeciki. Daj znać jak po wizycie
Martadiana ja problemów z suchą skórą nie mam, tzn. większego bo na brzuchu miałam skórki ale teraz codziennie smaruję i jest okej. Reszta ciała w normie .
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Moja musi być taka delikatna bo chyba to był skok rozwojowy. Troszkę lepiej mi odbija i od dzisiaj smiejw się aż na głos i przedewszysrkim karmilam ją i 20.00 ostatni raz potem 2 godziny stekania z refluksem i spala do 2.30 napila się i spala do godziny 6.00 ale co myśmy by robili gdyby nie te leki?
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
- Otrzymane podziękowania: 17
- kasiula363k
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Mój synek tez miał wysypkę czerwone krostki na twarzy, główce, szyjce i pojedyncze na dekolcie. Z początku myślałam, że to potowki, bo mi się zapocil, a okazało się, że to od pokarmu (od bananów bo w prowadziłam do diety, więc przestałam jeść ). Dostałam od pediatry krem Locoid do smarowania i po 3 dniach wysypki nie było.
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
U nas noc ok poszlysmy spac o 2 i od 7 pobudka co godzine na cyca oczywiscie mala zamiast sie najesc to possala 10 min i zasypiala
Ja natomiast mam takie zakwasy ze tragedia nawet w szyji
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Kasiula od bananów? Myślałam, że to raczej bezpieczny owoc a tu zobacz jaka niespodzianka. Muszę się zastanowić porządnie czy i u nas te krostki nie są związane z jakimś konkretnym produktem. A one też były u ciebie niektóre takie ropne jak pryszcze?
Martadiana po godzinie ćwiczeń to ja się nie dziwię, że Cię wszystko boli. Dałaś czasu
Mały leży sobie w swojej elektrycznej huśtawce i mam chwilę spokoju. Mega się cieszę, że udało się nam ją kupić za małe pieniążki bo zasypia sobie w niej czasami albo leży spokojnie. Polecam, zwłaszcza tym z Was co na rękach kołyszą swoje maleństwa. Dla mnie te 4,5 kg to już sporo więc ułatwiłam sobie zadanie .
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
Ne naoisze nuc konkretnego bo zasypiam
Dobranoc
- Asik92
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 12
Trzymajcie sie dziewczyny
- kasiula363k
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
tez podpinam sie pod sprawe dobrego termometra.moj tez cos dziwnie pokazuje.i czy macie jakis dobry inhalator taki co sie robi z soli fizjologicznej.
A maluszki dobrze po wizycie.Myslalm ze beda wazyc tak 4100 a tu Eryk 4390 a tymon 4320.Stan ogolny dobry.Tylko troche jescze katarek i ten kanalik zapchany lzowy.Takze jak beda chcrzciny to ich nie udzwigne hihi.