- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- kasiula363k
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asieńka*87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 8
Ja tak tylko szybciutko póki mały je.
Piszecie że jecie kotlety w panierce? To zazdroszczę, ja zjadłam udko Kurczaka z piekarnika w niedzielę na obiad i do dziś się mmęczymy druga boć nie przespana za nami, mały ma twardy bbrzuszek, kupki nie może zrobić a ja próbowałam juz chyba wszystkiego, koperek do picia, zapatrzony kminek, masowanie, termometr do pupy, a jemu pomaga na chwilkę a kupki i tak nie robi
Do tego teściowa ze szwagirka przylatuje na 5 dni, zobaczymy jak to będzie
Przepraszam że wam nie odpisze ale cały dom do wysprzatania a mały ciągle płacze
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
kasiula 120 zł + 15 przesyłka szukałam na allegro tańszych ale one są do kupienia tylko na tej jednej stronie niestety ja też małemu puszczam suszarkę i odkurzacz z laptopa albo telefonu ale skusiłam się przez moje koleżanki które chwalą szumisia pod niebiosa i te pozytywne opinie psychologów i pediatrów też mnie jakoś dodatkowo przekonały zobaczymy co będzie
asieńka współczuję i wytrwałości życzę
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
kasiah herbatki nie probowalam ale jablka jem codziennie..
u mnie jak bylo dobrze to bylo dobrze nie wiem czy moja mala ma ten skok rozwojowy czo co bo ciagle ryczy i tylko na rekach chce byc :/
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Jeśli chodzi o smażone to ja też nie jem ale stopniowo chce zacząć wprowadzać, jem juz pomidory, dżem,
Asik mój Oluś też tak je 5-20min ale najczęściej ok 10min i przeważnie za każdym razem mu się odbija i to bardzo głośno. Np jak leży i zaczyna się wiercić to wiem ze chce mu się udać i jak go podniósł jak do odbicia to mu czasem ponownie się odbije a jak nie to chociaż mu ulga się robi i nie ulewa.
Martadina może to rzeczywiście jest ten skok, a może boli ja brzuszek bo mi mały tak ma jak go boli to płacze i chce być na rękach.
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
kasiah nasze biedactwa malutkie moja terz krzyczy jak tylko wkladam jej do noska fride a mi lzy w oczach stoja.
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
- Asik92
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 12
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
Co do zbijania giraczki u niemowlat to ja uzywam czookow dopiero powyzej 38kresek wczesniej nie
- EwelinaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 20
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
ja wapno dawalam 2,5 ml 2 razy dziennie
te mam term z biedrony ale niewiem cy jest ten sam ale szcere mowic niewiem cy mierzy dobrze.nie mam z czym porownac
obysmy my i malutkie jak najmniej chorowali
- Asik92
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 12
Kurcze dziewczyny powiedzcie mi wy pijecie herbatę zwykłą? Ja pije liptona słabą i sie zastanawiam czy to właśnie nie wpływa na to ze mały kupki nie moze zrobic a jak zrobi to raz na dzien albo dwa ale strasznie sie prezy i płacze czasami nawet przy kupce.
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
no a z tymi lekarzami to tak jest że każdy gada co innego, pamiętam że jak byłyśmy w ciąży to była taka podobna rozmowa odnośnie glukozy bo w każdym gadali co innego
asik ja piję jedną herbatę dziennie taką zwykłą ale bardzo słabą wsadzam liptona do kubka zalewam woda i od razu wyjmuje
dziewczyny a możecie podać nazwę tego wapna które można podawać naszym maluszkom ? będę wdzięczna bo wiem że chyba maja podawała ale ja gapa oczywiście nie zakodowałam
- Asieńka*87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 8
Pytałyście o karmienie, wiec u mnie jest tak że Oliwierek przeważnie je tylko z jednej piersi przy jednym posiłku i tak ok 30 min
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ten katarek jest chyba jakąś epidemią, u nas też trochę, ale póki co odciaganie frida wystarcza
A z lekarzami to tak już jest, każdy ma swoją teorię i to nie tylko w Polsce, w Niemczech jest tak samo.
Nie chcę zapeszac ale małemu chyba przeszło, mój M przywiózł wczoraj wieczorem espumisan i to on chyba pomógł, albo egzorcyzmy które babcia mi kazała odprawiać. Normalnie nie wierzę w takie rzeczy ale jak maluch płacze juz któryś dzień to zdesperowana matka czepia się wszystkiego co może pomóc
Zdrówka dla wszystkich chorowitków
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18