- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2015
Mamusie Luty 2015
- K1C1A
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- GabrysiaSta
-
Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4
meli dobrze, że mdłości choć trochę ustępują u mnie się nasilają i jak coś to będę pamiętała o B6
Nas dzisiaj teściowa zaprosiła na wino które przywieźli z Rzymu więc trzeba będzie się wygadać bo ja nie gardzę dobrymi winami

- K1C1A
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Marti
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 5
My też jutro powiemy teściom, jedziemy do nich i program wizyty jest tak napięty, że jestem zmęczona na samą myśl.
K1C1A, ja w poprzedniej ciąży przytyłam 23

- K1C1A
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- GabrysiaSta
-
Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4
ja też miałam +20 kg i przy pierwszej ciąży zgubiłam w 1,5 mies.

- K1C1A
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- magda113
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- magda113
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27

Marti no właśnie nie za bardzo mam do wyboru Toruń (gdzie chcę ) Włocławek (tu chyba nie muszę dodawać komentarzy ) Lipno które uważam za umieralnie , nie ma kompletnie nazwijmy to "zaplecza " ratującego.
Kocham cię współczuje tych wymionów.a dla Antosia zdrówka , moje też zasmarkane też kilka nocy wędrowaliśmy.
hehehe dokładnie wlazło to i wylesić musi , no ii pozytywne myślne , o połowa sukcesu.
Chyba twoi rodzice też w osłupienie wpadli

Niby przy kolejnej ciąży ruchy czuje się szybciej , u mnie o tydzień zawsze , ale teraz mam takie sadło , że szybko nie poczuje , zanim fasolka przez tłuszczyk się przebije

Luiza:)
Hheheh to się prezes zdziwi

MagdaK zdrówka dla córy . Pewnie każdą złapią te mdłość , oby szybko przeszło ,jak najszybciej i nas nie męczyło .
Sylwia jejku aż 16 lipca , nie wytrzymałabym
Ja z PL
Monia kurcze 7 kg w ciąży tylko przytyłaś

Gabrysia ja mam zaraz po tobie , bo we worek

hehe ja plan ma zawsze na cwiczenia , ale i chęci brak , czasu i sił , teraz nie planuje na pewno , bo wiem , że nie ogarneła bym

U mnie nadal te mdłość , ciągle i ciągle muszę coś mielić w ustach żeby nie zwymiotować. Łapie mnie też senność ii mam lenia , nie dobrze , bo nie da się przy mojej szarańczy .ale byle przeżyć wakacje i idą do szkoły

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Szerszeń obgilany wstrętny nie dosyc że od 4 dni jest tak marudny że najchętniej bym go przez okno wyrzuciła to na dodatek mnie zaraził... i teraz ja jestem obgilaną wstrętną marudą

Meli jak możesz, jak możesz mnie tak dołować i pisać o jakiś 7kg??? boshe ja tyle to chyba w pierwszym trymestrze przytyłam

magda113 a co ty się tak tym wiekiem przejmujesz??? ile masz lat (bo chyba coś mi umknęło) kurcze żyjemy w XXI wieku i cięże po 30-40 są normą.... wyobraź sobie co przechodziła moja mama jak 20 lat temu urodziła moją siostrę w wieku 40 lat

A ja mieszkam w PL w małej mieścinie koło Opola

Kurka moje dziewuszki z Wrześniówek 2013 są dziś na wypadzie weekendowym a ja siedzę w domu i tylko czekam na jakieś fotorelacje ze spotkania... tyż miałam jechać ale w związku z tym że w maju poroniłam w 6 tygodniu i od razu w pierwszym cyklu zaciążyłam doktorek powiedział żebym lepiej odpuściła sobie wyjazdy w pierwszym trymestrze

a teraz pytanie z serii intymne :
Kurka rurka biorę malego pod pachę i uciekam z domu bo małż mój wziął się w końcu za graciarnię która ma być pokojem Antka i zaczyna kurwić że trzeba tira zamówić żeby ten syf wyczyścić... hihihi sam go narobiła więc niech sprząta

- Marti
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

kocham_cię, wspolczuje gluta, czosneczek i cytrynka poszly w ruch?
taa, ja myslalam ze mloda jestem jeszcze, a tu moja ginka mnie na prenatalne kieruje. I poczulam sie staro

ja mieszkam w Warszawie. Zawsze latwiej sie zgrać, jak sie blizej mieszka, bo mozna sie spotykać częściej, ale kciuki zacisniete

hehe, gon faceta do roboty, Ty tu hodujesz mlode życie, on tez niech sie przylozy!
luteine kiedyś dawno bralam- mialam tak samo...
luska, no to faktycznie kawalek musisz przejechać. Tylko nie czekaj jak juz sie zacznie, bo będziesz miala domowy poród

magda113, cudownie, ze pomoglo. Ja juz tez sie zaopatrzylam w duży zapas cytryn, chociaz u mnie nie jest źle.
GabrysiaSta, mialam tylko badanie, bez usg, wiec dowiedzialam sie ze wszystko ok, ale co z dzidzia to dopiero w pon będę wiedziala. No i to skierowanie na prenatalne dostalam, bo pani dr powiedziala, ze statystyki miedzy 33 a 35 lat nie roznia sie zbytnio

- monique1983
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 78

Witam się z Wami dziewczyny, na razie nieśmiało żeby nie zapeszać. 22.06 robiłam test i wyszedł pozytywny. Wyniki beta HCG z 23.06 - 101,30 mIU/ml, a z 25.06. - 242,50 mIU/ml. Wizytę mam 4 lipca i jak wszystko będzie ok to założę suwaczek. W zeszłym roku byłam niestety w ciąży pozamacicznej i trochę się obawiam, aby tym razem wszystko było ok. Z moich wyliczeń wychodzi, że jestem w 5 tygodniu i 3 dniu ciąży, czyli z tego co zauważyłam tak jak MagdaK i Luska

- meli1990
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
Moni witaj