BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2015

10 lata 6 miesiąc temu #929655 przez kocham_cie
Oglądacie porodówke na TLC? Bo ja jestem uzależniona od tego programu :)

Magda M

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #929669 przez luska
Jesem jestemk kobietki :kiss:

próbowalam Was nadrobic , ale ciężko

Przede wszystkim gratuluje poznania tożsamości brzuszkowych lokatorów ,OOOO no przybywa nam małych księżniczek .U mnie nadal dwa pindory :P
Tak mała wizytę i generalnie ok chłopaki zdrowe , maja około 300g , czyli nie tak żle jak trzeba się dzielić :P
Szyjka ok , na glukozę nie dostałam na razie skierowania , ale za 4 tygodnie na pewno już dosane. a no i mam się zgłosić na oddziała, bo mnie głowa boli ......... Kurcze powiedziałam doktorkowi , bo powiedziałam.myślałam , że to normalne w ciąży a on mówi , że nie, jak nie miałam dolegliwości takich przed ciążą. Nie wydaje mi sie żebym miała cos nie tak z głową (ofkors mój małz twierdzi inaczej :P) ale kusi mnie akie 3dniowe wakacje z kompleksowym badaniem chłopaków ktg i ten błogi nastój po sprawdzeniu , ze wszystko oki :evil: :P

Ola koniecznie poproszę cię o info na temat jakość tych kocyków , bo ja je kocham :D ale mnie niestań na razie w y miesiącu (dobrze , że to już ostatni dzień :evil: )heheh znaczy ja miała w rękach z LaMillou i były boskie ale jeden 100x75 260zł a ja chce od razu ze 4 i to jeszcze te juniory,,,,,,,,,więc wole tańsza alternatywę tylko żeby była też w miarę jakościowo.Czkam na info i będę się brała za zamawianie.chociaż małżonek chce mi blokadę zrobić na konto internetowe , wpadłam z odzywką o rzęs :P

Nie będę laseczki już na wszystko odpisywać, bo marze już o wyrku

10 lata 6 miesiąc temu #929670 przez luska
Kocham cię na właśnie zawsze chce , a nie mogę obejrzeć , bo ta jakoś mi koliduje z Leśna Górą

10 lata 6 miesiąc temu #929721 przez olka_ka
Kocyk dzisiaj przyjdzie to dam Wam znać jak z jakością.

Wysyp dziewczynek widzę :D Gratulacje :)) To jeszcze dziewczynka dla Meli ;)

10 lata 6 miesiąc temu #929723 przez MagdaK
K1C1A gratuluję córeczki, ale fajnie że tak Wam się dziewczyny układa mnie tez ciekawość zżera okropnie chociaż pewnie bedzie trzecia córka :)

Kocham cię ja oglądam porodówkę :) w prawdzie wczoraj na końcówce przysnęłam :P

10 lata 6 miesiąc temu #929738 przez Kasiuszka
Dziewczyny gratuluję wszystkim potwierdzonych płci :cheer:
Ja już na 100% będę wiedziała czy chłopak 10.10., ale myślę, że to na pewno chłopak... takie przeczucie :silly:
Kocham_Cie Ja ogladałam Porody na Polsat Cafe i szczerze wolałabym tego nie zobaczyć, teraz jeszcze bardziej się boję :unsure:
olka_ka kocyk świetny, oglądałam taki w smyku za chyba 49 zł, bardzo fajny w dotyku i jako niedoświadczona;) myślę, że się sprawdzi.

Dzisiaj czekam na pake z ciuszkami zlicytowaną na allegro, jak przyjdzie dodam foty i dam znaka czy się opłacało :P
Miłego B) B) B) B)

10 lata 6 miesiąc temu #929739 przez ivet89
Witam , jestem tu nowa. Nie wiedzialam wczesniej o takim forum :) termin mam na 19 luty , ale raczej bedzie cesarka, wiec przynanmniej tydzien wczesniej. To moja druga ciaza i wczoraj sie dowiedzialam ze drugi chlopczyk:).

10 lata 6 miesiąc temu #929740 przez Dżasta86
Kocham cie a to dobre z tym lakierem, ja się ostatnio złapałam na tym że zaparzyłam sobie herbatę i poszłam z nią zrobić siku :whistle:
A porody oglądam sobie na youtube :) niestety nie mam TLC, ciekawość mnie pokierowała na internet ;]

Luska kurde bo ja pamiętam że Ciebie męczyla głowa, tak samo jak mnie a teraz piszesz ze do szpitala :unsure: Ja mówiłam swojemu lekarzowi, a on to tak pominą widzę że pasuję rozwinąć temat. Dzisiaj np wstałam to ledwo głowę trzymam na szyji, pulsowanie, ból i lekko niedobrze ... ;/

Ja sie już wstrzymuje od zakupow i kocyków, korcicie niesamowicie :( USG mam dopiero 7 pazdziernika

10 lata 6 miesiąc temu #929742 przez patio
K1C1A!!! gratuluję córy :) Ale fajnie że Księżniczek coraz więcej :D
Kasiuszka, daj koniecznie zdjęcia. Ja też czekam na ciuszki wylicytowane na trzech aukcjach (ale małe paczki). Poza tym, teraz poszukuję zimowego kombinezonu i w Smyku widziałam wczoraj fajny za 120zł www.smyk.com/cool-club-kombinezon-dziewc...ubranka-dla-dzieci-p
olka_ka podeślij proszę jeszcze raz link z tym kocykiem, bo gdzieś go zgubiłam a nie wiem czy teraz się dokopię do Twojego wcześniejszego wpisu.
Porodówkę, Porody i Ciążę z zaskoczenia lubię oglądać, ale nie za często mam okazję, bo mój z kolei nie chce oglądać, a TV mamy tylko w dużym więc nie mam za bardzo jak..

Antoś 05.04.2014

Link - tabela Luty 2015 docs.google.com/spreadsheets/d/1ggTDIhF6...ldX8v_MCU/edit#gid=0
Link - przydatne rzeczy docs.google.com/spreadsheets/d

10 lata 6 miesiąc temu #929745 przez mamdwaserca
Miały być same chłopaki, a tu tyle dziewczynek :)
Mam teraz mało czasu żeby się tu cokolwiek napisać, ale w wolnej chwili czytam co u Was.
My jeszcze do weekendu mamy cyrk na kółkach ( czyt. końcówka remontu ).
Mateusz kończy pracę o 19 więc po pracy już dużo nie porobi, ale mój tata dzielnie pomaga.
Jutro albo w piątek przyjeżdża nasz narożnik i koniec z meblami.
Ja jeszcze ciągle siedzę przy testach bo jutro egzamin :( jak mi pójdzie tam tak jak w domu to znam ale jeśli dojdzie stres to dupa, dupa i obleję :P
Jedziemy dzisiaj w końcu i nareszcie na te badania prenatalne, nie doczekam chyba wieczoru już bym chciała widzieć malutką :)
Nie zanudzam was już dziewczyny, miłego dnia :)

10 lata 6 miesiąc temu #929746 przez Justyna_1709
Dziewczyny po raz kolejny gratuluję ;) Fajnie, że przybywa nam dziewuszek. Może jednak tej wojny nie będzie :laugh:

Wczoraj akurat M. przerzucał kanały i trafił na Porodówkę czy tam inne Porody - wcześniej tego nie oglądałam. Wczoraj też tylko końcówkę obejrzeliśmy, ale mojemu ślubnemu wystarczyło :laugh: Stwierdził, że nie ma szans, żeby był ze mną na sali, bo jemu nogi się uginają jak ogląda takie coś w telewizji, a co dopiero jak zobaczy mnie na miejscu tych kobiet. A najlepsze jest to, że tam nic takiego strasznego nie było... Ale cóż, dobrze go znam i nawet przez sekundę nie przyszlł mi na myśl, żeby on był ze mną przy porodzie. Miałabym dodatkowy problem, bo bardziej bym się o niego martwiła :P

Ja również czekam na info o kocykach. Jeżeli jakość będzie dobra, kupuję ;) Szansa, że mojemu Maluchowi odpadnie siusior jest znikoma... W końcu tak odważnie go prezentuje, że nie sposób pomylić go z pępowiną :P

Witamy oczywiście nową Mamuśkę ;)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #929747 przez MagdaK
Dżasta86 ja tez czuje od kilku dni głowę, nie ma jeszcze masakry, ale pobolewa. Moje ciśnienie jest niskie 90/50, a kawy codziennie nie wypiję , bo mnie odrzuca muszę mieć ewidentnie ochotę. Wczoraj miałam jeszcze dwa racy bliskie spotkanie z kibelkiem. U mnie to się chyba nie skończy.

ivet89 witaj :)

10 lata 6 miesiąc temu #929748 przez Kasiuszka
Witaj ivet89 w gronie szczęśliwych mam :cheer:
Dzasta ja też dzisiaj mam problem z bólem głowy, jakieś właśnie takie dziwne pulsowanie, ale może to wynika z wysokiego ciśnienia?Nie wiem...
patio ja właśnie też przymierzam się do kupna kombinezonu w smyku, ale nie ma go na necie, albo w h&m jest dość fajny a ceny właściwie sa bardzo podobne wszędzie.

10 lata 6 miesiąc temu #929754 przez patio
Kasiuszka - ten co przesłałam można kupić online i to chyba z darmową dostawą przez Kuriera. Chyba, że masz coś innego na oku. Proponuję też zerknąć na ubranka i kombinezony w C&A - wydaje mi się, że mają niższe ceny.

Antoś 05.04.2014

Link - tabela Luty 2015 docs.google.com/spreadsheets/d/1ggTDIhF6...ldX8v_MCU/edit#gid=0

10 lata 6 miesiąc temu #929755 przez patio
ivet89 witamy w naszym gonie lutówek :) Napisz skąd jesteś, jak masz na imię, jak do tej pory przebiega ciąża :)

Antoś 05.04.2014

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia