- Otrzymane podziękowania: 78
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2015
Mamusie Luty 2015
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- GabrysiaSta
- Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
U nas wyszło słońce... w poniedziałek dostałam skierowanie na wtorek na zabieg bo powiedzieli, że się nie oczyszczę a dzisiaj na usg jestem świeżynka !!! jupi! od 4 tygodni dobra wiadomość. Oczywiście nie może być pięknie i mam okropny ból żołądka przez którego miałam zarwaną noc no i zgubili moją morfologię, całe szczęście CRP udało im się zrobić!
Jak Was tak podczytuję to normalnie brakuje mi tych mdłości, duszności i zaparć ... może adoptuś będzie 4 (tak jak było w pierwotnym planie )
Mało widzę zdjęć z usg fasoleczek a chętnie pooglądam Wasze Kruszynki!
- daria8913
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- Marti
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 5
GabrysiaSta, czyli jednak jeszcze jedna proba będzie? To superowo, koniecznie zdawaj relacje
daria, skonsultuj te witaminy z lekarzem, każde mają trochę inny sklad i nie każde musza byc dla Ciebie dobre.
- patio
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Też nie mam zbyt dużego apetytu, a jak już nawet mam na coś ochotę, to bardzo małymi porcjami przejadam się aż do bólu brzucha :/
Ale tak w ogóle, to zakupiliśmy sokowirówkę i codziennie rano robię sobie świeże soki. Mieszam co się trafi, i tak powstają moje bomby witaminowe Powiem Wam, że dzięki temu przestały mi doskwierać zaparcia. Ogólnie polecam
Antoś 05.04.2014
Link - tabela Luty 2015 docs.google.com/spreadsheets/d/1ggTDIhF6...ldX8v_MCU/edit#gid=0
Link - przydatne rzeczy docs.google.com/spreadsheets/d
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Ale ruszałyście z postami
Patio jejku strasznie mi przykro , wiem dokładnie co musiałaś czuć (niestety) Sama przeżyłam coś podobnego Ale dwa razy mi się udało , teraz też się uda nam wszystkim
Ja mam na imię Luiza i terminy mam dwa bo na 14.02 i 24 .02 lekarz sugeruje się tym pierwszym , to niech on będzie.
Tabelka super
A i Witam nową lutówkę
Co do apetytu , to ja jak jadłam na serio za trzech , o teraz nie mam też zbytnio na nic ochoty , wręcz się zmuszam , bo wiem , że jak nie zjem to będzie romansik z kibelkiem .Raz mi się zdarzyło i o matko .
Gabrysia zaglądaj, pisz co u ciebie koniecznie
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- patio
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Domyślam się, że przy szarańczy to dzban soku potrzebny Do mojej sokowirówki na szczęście mogę wrzucać całe owoce więc oszczędzam czas, bo tylko wszystko myję (no wiadomo - obieram cytrusy), i szybko się tą sokowirówkę myje, więc nie zniechęcam się tylko robię codziennie
Antoś 05.04.2014
Link - tabela Luty 2015 docs.google.com/spreadsheets/d/1ggTDIhF6...ldX8v_MCU/edit#gid=0
- patio
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Antoś 05.04.2014
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hhaha no wszyscy mi zazdroszczą , tylko jak się ich pytam czego bliźniaków czy czwórki dzieci , to już daje im do myślenia hehehe Tym bardziej , żre każdy wie jakie mam zajebiste pociech , jakie ładne takie niedobre i już nam dały popalić za 4czwórke .Ale ja sobie tłumacze , że są po prostu bardzo kreatywnymi dzieciakami
- patio
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Antoś 05.04.2014
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tylko tak na szybko skrobię z telefonu że jestem już po wizycie. Wszystko u nas dobrze. Szkrabek obejrzany i wymierzony przez doktorka wzdłuż i w szerz. Widziałam rączki i nóżki wszystkie narządy wewnętrzne kość nosowa udowa i przyziernosi karkowa w normie aaa i maleństwo zaparlo się stopkami na głowicy usg i widziałam wszystkie paluszki oj rozkoszne to było:) i doktorek pokazał mi okruszka w 4D śmiesznie bo na normalnym usg wygląda już jak małe dziecko a w 4D nadal taki potworek
Uff cieszę się ze to już za mną teraz uciekam bo od 3 dni prawie nie sypiam bo mam Antka chorego, jak tylko się u nas uspokoi to wszystko grzeczne nadrobie
Trzymajcie się brzuchatki... O boshe dopiero po tej wizycie chyba do mnie dotarło ze znowu noszę w sobie małego człowieka :*
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa