- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- kropka1987
- Wylogowany
- gaworzenie
kristi ja na Twoim miejscu bym zmienila lekarza ze wzgledu na to l4, albo moze idz do zwyklego internisty on napewno Ci je wystawi, w zadne zaswiadczenia i zdolnosci do pracy sie nie baw bo ewidentnie szef cos kombinuje
dziewczyny mam pytanie do mamus ktore prowadza ciaze u 2 lekarzy, jak to wyglada w praktyce bo tez chcialabym tak zaczac robic ale sie boje ze jeden z lekarzy sie na to nie zgodzi, anabelle chyba Ty pisalas ze masz 2 karty ciazy czy Cie z kims pomylilam?
jeszcze mialam pisac ze macie piekne zdjecia maluszkow i super ze wszystkie wizyty udane
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
KROPEK lekarza normalnie wybierasz albo na recepcji zglaszasz albo lekarzoei, wszedzie jest innaczej. Zapytaj, odmowic nie moze.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Jak tam minęła nocka? Ja budziłam się co chwile, ale w miare się wyspałam, za chwile zjem śniadanko i zajmę się fakturami bo troszkę mi się ich nazbierało kurcze nie ma jeszcze mojego wyniku z tych przeciwciał, jutro po 12 maja być, ale nie będzie miał kto odebrać więc pewnie dopiero w poniedziałek się dowiem co i jak
Buziaki
- Kalinka90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
A mam pytanie do dziewczyny co niedawno były na usg, miałyście dopochwowo czy już przez brzuszek??
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia81
- Wylogowany
- gaworzenie
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba
Chyba w tej ciąży psychika płata mi figle Ostatnio martwię się że nic mi nie dolega... tzn z takich ciążowych przypadłości i w związku z tym myślę czy na pewno wszystko jest ok ?! Przecież to nie jest normalne !!! Zwłaszcza że z Matim też przechodziłam bezobjawowo... To chyba to siedzenie w domu... za dużo czasu na myślenie )
kristi ja też radziłabym uciekać na zwolnienie... zmień tego cholernego dotorka. Zresztą nie rozumiem z czym on ma problem, przecież to logiczne że praca w takim miejscu do łatwych nie należy... Ja też pracuję na stacji tylko trochę w innym charakterze i wiem doskonale jak to wygląda.
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Tak Ja chodze prywatnie co 5-8 tygodni i na nfz co 4 tygodnie. Mam dwie karty ciąży. Na NFZ w szpitalu robią w ciąży 2 usg - genetyczne i połówkowe, ale za to dostaje skierowania na postawowe badania plus recepte na luteine i eutyrox i zamiast płacić co miesiac za leki 60 zł, płace 12. U gina prywatnego wizyta kosztuje 140 zł, ale za to mam 40 minutową wizyte z badaniem na samolocie plus usg i zdjęcia. Lekarze o sobie nie wiedzą, ale się dowiedzą, bo gin prywatny wykonuje genetyczne za 250 zł, a ja mam skierowanie na genetyczne do szpitala a wiec nie zamierzam robić genetycznego u gina. Jeśli sie zapyta o genetyczne to powiem, że robili mi w szpitalu - bagatela w którym pracuje mój gin prywatnykropka1987 napisał: dziewczyny mam pytanie do mamus ktore prowadza ciaze u 2 lekarzy, jak to wyglada w praktyce bo tez chcialabym tak zaczac robic ale sie boje ze jeden z lekarzy sie na to nie zgodzi, anabelle chyba Ty pisalas ze masz 2 karty ciazy czy Cie z kims pomylilam?
Nie wiem czy wyjaśniłam dobrze
- nesQa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie moze któraś z Was co oznacza kiedy krwinki białe sa obnizone, a czerwone podwyższone? Dostałam wyniki i nie wiem co to znaczy.
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
u mnie nocka beznadziejnie, od wczoraj zmagam sie ze stanem podgorączkowym i bólem głowy ;/ chyba mnie coś bierze ;/ do tego znowu się zaczęły bóle kręgosłupa;/
Ale na szczęście z pozytywów to już zupełnie wymioty i mdłości minęły
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- kropka1987
- Wylogowany
- gaworzenie
podrzuccie pomysla na obiad bo u mnie ostatnio pustki w glowie
ja mam dzisiaj genetyczne, juz sie doczekac nie mogeee