- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- bujanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mleczna no z 15 minut trwała, ale samo usg za krótkie prywatnie chodzę i 200 zł za wizytę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anioleczek208
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "nigdy nie trać nadzieji"
- Otrzymane podziękowania: 1
co do witamin biore wlasnie prenatal duo sa 2 tabletki wlasnie jedna z tymi kwasami dha
kurcze dziewczyny szalejecie z ciuszkami ja nic nie kupije jeszcze poki nie znam plci a potem bede szalec
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
Bujanka to taka krótka wizyta za taką kasę? tym bardziej Ci się nie dziwię , że się wkurzyłaś ;/
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
ale jak mój był na urlopie, a ja jeszcze nie miałam potwierdzonej tej ciąży poszłam do jakiejś innej nieznanej mi babki. Wzięła 150 zł i powiedziała mi ,że raczej nic z tego z tej ciąży bo nie było nic na monitorze.... także jedyne co z tamtej wizyty wyciągnęłam to stres, smutek i niezadowolenie. Nie skierowała mnie na żadne badania,no nic... i ja dałam jej za to 150 zeta..... niektórzy to konowały....
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Szybko macie wizyty, ja mam za 4 tygodnie dopiero, jeszcze nie znam dokładnej daty bo rejestrują kilka dni przed wizytą nie wcześniej, ale będę chciała się dostać między 13 a 17 października.
Bujanka faktycznie ale koszt wizyty. ja płace 100zł ze wszystkim, badanie plus usg.
- anioleczek208
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "nigdy nie trać nadzieji"
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Ja byłam we wtorek na wizycie, obejrzała usg i wyniki badań,gin zadowolona że ciąża dobrze się rozwija.
O dziwo zapytał czy potrzebuje zwolnienie - a wcześniej miała z tym problem - powiedziałam że już inny lekarz mi wystawił.
13 października mam USG połówkowe, może w końcu się dowiemy kto to będzie. Pytałam moją mamusie czy chciałaby z nami pójść i zobaczyć wnusia.
Bardzo się ucieszyła i powiedziała że wolne w pracy weźmie albo się zamieni hehe
Dzisiaj wymieniałam szkła w okularach, soczewki odstawiłam - nareszcie widzę , jeszcze tylko na laser muszę się zapisać.
Ja sie narazie rozglądam po sklepach i allegro, ale zakupy zaczniemy robić od października.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Ale postów sporo, mnie głowa pęka. Antek zasnął 20 minut temu, ja biorę się do łazienki, a później idę spać. Od 2 tygodni jestem sama z Antkiem i troche wymiękam. Na szczeście mąż zawrócił ze słowacji i ma jutro być, choć w weekend znowu jedzie do pracy. DObry jednak chciaż jeden dzień, może się wysikam bez Antka trzymającego mnie za majtki i krzyczącego "si! si!"
Ściskam was mocno.
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
Kristi super , że po wizycie ok wszystko Nic tylko czekać na połówkowe a potem szaleć z zakupami
Coś mnie pośladek boli, oby się nie okazało że to rwa kulszowa
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Kisti dobrze ,że na wizycie wszystko ok. i że nie będzie już problemów ze zwolnieniem
Anabella masz przekichane, być ciągle samej. Ja mojego ostatnio widzę 2 godziny dziennie. Bo chodzi na nocki a w dzień dorabia... więc też jestem ciągle sama, natomiast chociaż mam te 2 godziny.... odpoczywaj dziewczyno. A jak będzie 2 dzidzi to też będziesz ciągle sama? To jest ciężko strasznie!
jeeej dziewczyny jak mnie te ząb boli...... jutro idę do dentysty...cała drżę....
- bujanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Wizyta taka droga bo po pierwsze Warszawa, po drugie to specjalistka od mojej choroby i naprawdę się na tym zna. A wiecie ile specjaliści biorą Gdybym byla zdrowa to pewnie chodziłabym do zwykłego gina u mnie w mieście i płaciłabym 80-100zł.
Mleczna współczuje dentysty, mi cały czas krwawią dziąsła jak myje zęby, ale chyba dopóki nie boli nie odważę się iść do dentysty, brrrrr
Anabell trzymaj sie, kurcze potedm to rzeczywiscie będzie tylko gorzej bo malutkie dziecko będzie kolejną połowę czasu zajmowało. Antoś pewnie będzie zazdrosny co? Jak taki mamusinek z niego
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
Bujanka no faktycznie specjaliści trochę zdzierają z człowieka, ale najważniejsze żeby dobrze Twoją ciążę prowadziła !
Mleczna powodzenia u dentysty !
Mnie znowu przeziębienie dopadło, a dopiero co się z jednego wyleczyłam...
- madlen_m
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Fajne ubranka już macie, ja jeszcze nie kupuję, bo nie chcę zapeszyć i nie wiem jaka płeć.
- madlen_m
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0