- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
Może coś z tego co Monique polecała żel Provag lub lacibios Femina? Poczytaj sobie i w aptece najwyzej zapytaj coś powinni doradzić .
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- nesQa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dobrze ze Ja was mam szybko coś zarzdzicie-poradzicie
będe cwiczyc silną wolę i czekam do jutra
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
ja też jestem podatna na infekcje intymne chociaż bardzo dbam o higienę...... słusznie zauważyłyście ktoś jest bardziej ktoś mnie podatny....
MAdlen śliczne słodkie maleństwo! bywaj częściej!
ale mi się chce spać........
ciekawe jak tam Anabella ..... mam nadzieję,że odpoczywa!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
nesQa - żele są bez recepty "Kobiety w ciąży, którym dokuczają podrażnienia pochwy lub dyskomfort zewnętrznych narządów płciowych mogą skorzystać z preparatu prOVag żel. Służy on do ochrony okolic intymnych i pielęgnacji delikatnych partii ciała kobiety. Żel działa antybakteryjnie i pomaga w utrzymaniu prawidłowej kwasowości pochwy. Preparat prOVag żel sprawdza się nie tylko w łagodzeniu podrażnień, ale i w profilaktyce infekcji. Jest również nieoceniony w nawilżaniu okolic intymnych. " Na żelu Lacibios Femina też jest napisane, że jest bezpieczny dla kobiet w ciąży.
Ada - fajnie, ja jeszcze nic nie czuję, no ale do szczuplaków nie należę
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
Jak nocka minęła ? Mi się dzisiaj zapowiada cudowny dzień z Małżem Najpierw zakupy, jakiś obiadek, kawka u znajomych a później kino Trzeba korzystać póki dzieć w brzuchu ,bo później już tak dobrze nie będzie ;p hihihi
Miłego dnia
edit. zaginął mój suwaczek i to sam z siebie.... dziwne
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
No to ja już jestem pewna w 100% że to ruchy dzidzi jednak czuje dziś dwa razy poczułam to gilgotanie i mizianie identyczne co wczoraj raz jak wstałam z łóżka po lewej stronie a drugi raz jak leżałam i położyłam rękę na brzuchu po prawej stronie to pod ręką po chwili poczułam gilgoty niesamowite uczucie jestem tylko zaskoczona, że tak wcześnie bo nie spodziewałam się, że już ruchy poczuje a tu taka niespodzianka cudowne to mizianie jest
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Tak ja teraz biore femibion natal 2 plus. To jest zestaw witamin plus kapsułka z kwasami dha itp
Co do męża to my nie mamy ciągłej rozłąki itd
Mąż nie pracuje za granicą, nie ma delegacji. Ma jednak własną firmę, pracuje jako inżynier serwisu, zajmuje się ciężkim sprzętem, głównie górniczym. W zimie jak jest śnieg to zazwyczaj siedzi na tyłku w domu bo nie ma co robić. Ale wiosna, lato, jesień pracuje na telefon. Jeśli jest gdzieś usterka, czy robią remont maszyny czy przeglądy to wsiada w auto i jedzie z kilkutonowym sprzętem. Nigdy nie wiadomo kiedy bedzie w domu i czy będzie. Czasem wyjeżdża w pon i jedzie np do kielc, do łodzi, do warszawy, na dolny śląsk i wraca do nas pod kraków na weekend. Czasem jak maszyna ma wyjechać na aukcje czy na sprzedaż za granice i mają dead line to robią po 20h dziennie i w weekendy. Czasem więc jest tydzień, że jest w domu np pon, wr, śr i sb, nd, A czasem zdarza się, że nie ma go tydzień lub dwa. Jak trzeba to jadą nawet 600 km w jedną stronę bo każą sobie płacić za przejechane kilometry, więc jeżdżą też na słowacje czy ukrainę. Oczywiście mogę tupnąć nogą i powiedzieć że wtedy i wtedy mam coś ważnego i musi być w domu. Ale rzadko tak robię bo ja teraz nie pracuje. On jest naszym jedynym dochodem.
Dlatego początkowo cieszyłam się jak miałam termin na początek listopada, bo mąż grudzień czy styczeń byłby wiekszość czasu w domu, a teraz będzie wesoło bo termin na marzec
Z drugiej strony pobycze się w zimie troche z dużym brzuchem, a po porodzie i tak bedzie 2 tygodnie ze mną w domu z tytułu opieki nad matką i dzieckiem. Do tego jeszcze bede rodzić przed świętami wielkanocnymi wiec to dodatkowy tydzień. A później kwiecień i wakacje to już inaczej - można na ogród wyjść, pojechać na spacer, do parku...
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas pogoda paskudna
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
u nas pogoda też paskudna..jesienna,ale lato zdążyliśmy pożegnać
u nas wariacje związane z aparatem Młodego..już nie wiem czym smarować mu język ,dziąsła i wew.stronę policzków!!!Masakra!!!
podusia się sprawdza chociaż początki były śmieszne..spanie z takim wężem!!!!
na obiad robię rosołek żeby Młody mógł coś przełknąć!!!na śniadanie zrobiłam mu kaszkę i stwierdził ,że w końcu się najadł.....jak za dawnych dziecięcych lat!!!
za to mi apetyt dopisuje za całą rodzinę.....rosnę...dupa coraz większa!!!!!do wizyty jeszcze 9 dni!!!!
ostatnio koszmary mnie męczą...krew na udach i na wkładce aż spać mi się odechciało!!!
miłego dnia Laseczki
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
też mam koszmary z krwią -.- później rano lece się podetrzeć.
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Bella ja nigdy nie miałam takich snów...może to przez to,że ostatnio boli mnie po obu bokach brzuch...tak wzdłuż brzucha!!!ból taki jakbym się oberwała!!!