- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kochane maleństwo :*

Alesandra kurcze co jest?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Agula89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Ja po dzisiejszej wizycie i wszystko w porzadku

A co do bakteri w moczu to pomogly globulki na infekcje intymne tylko zapomnialam zapytac co to sa "krysztalki szczawianu wapnia" ktos wie? Bo mialam ze sa liczne w moczu.
Nastepna wizyta 26.11 no i glukoza czeka mnie

Ja juz teraz zaczne tez kompletowac wyprawke. Jak zamawia ktos ubranka z internetu to macie jakas fajna stronke ? Ktos cos poleca?
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
Mi też właśnie przełącza gin podczas normalnej wizyty w cenie, żebym zobaczyła jak dziecko się rusza i zachowuje, ale w Krakowie 4d kosztuje miedzy 250-300 zł - ja bym tyle nie dałanesQa napisał: Moja doktor na genetycznym przelaczala na 4D fajnie było popatrzeć, pewnie, ale czy bym za to dodatkowo płaciła to chyba jednak nie

Ale absolutnie nie odmawiam wam tego 4d - jeśli ktoś chce i ma pieniądze to czemu nie

Na facebooku dopiero trudno się odnaleźć

Alesandra ale co się stało????
Agula ja nie wciskałam cytryny. U mnie nie pozwalają, twierdzą że zaburzy wynik, ale są laboratoria które pozwalają. Możesz sobie wziąć cytrynę i zapytać u siebie, ponoć wtedy jest mniej słodkie - ale wiem tylko z "opowieści"

Agula dużo jest sklepów online - next ma fajne ciuchy jakościowo dla dzieci - choć nie są tanie. 5-10-15, c&a, smyk, cocodrillo - mnóstwo jest tych sklepów.
Również na allegro są. Choć ze smyka mam kilka sztuk i strasznie się rozciągają.
Rajstopy/skarpety jak dla mnie najlepsze gatunkowo są firmy Wola. Mam też z allegro firmy YO! to niestety rajstopy się przecierają, absy z nich schodzą i dziecko później tańcuje, do tego na pieluszce się rozciągnęły i są cienkie a gumka też się rozeszła i leci z tyłka - a ile dziecko w tym chodziło? ze 3 miesiące? porażka.
- Alesandra
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- kristi*
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Jutro zaczynam szkołe rodzenia a tu mąż mówi, że jakieś szkolenie mu wyskoczyło

Czy was też tak ciągle na pęcherz ciśnie? no tragedia, najgorzej jak mam gdzieś dalej jechać, ledwo wytrzymuje.
- karola1322
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- Agula89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

I pytalam wlasnie przy tych badaniach ostatnich czy cytryne moge przyniesc mowily ze nie ma problemu. Zobacze, zabiore i sprobuje

Kristi ja to tez sikam co chwila...w nocy przynajmniej raz musze wstac bo az ból mnie chyba budzi pęcherza a potem leże jak taki cep i zasnac nie moge. Mąż sprawy nie ulatwia jak daje koncert chrapania przy tym i potem sie dre na niego. Chyba tez nerwus sie zrobil ze mnie ostatnio

A co do szkoly rodzenia tez juz dzwonilam i przy kolejnym kursie grudzien-styczen beda dzwonic i informowac mnie bo w pazdzierniku to za szybko jeszcze by bylo

Aleksandra współczuje Ci ze leżysz teraz biedaku a szczegolnie ze to weekend... zdrowiej i wracaj szybko do domu.
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Alesandra bardzo mocno ci współczuję, może po obchodzie bedziesz wiedzieć więcej, może lekarz coś powie, ale pewnie muszą dopiero badania zrobić. Dobrze, że jesteś pod okiem lekarzy.
Agula sporo pozytywnych opini słyszałam o ciuszkach z f&f od tesco jeśli chodzi o dziecięce. Natomiast myśmy większość ubranek dostali. Ja kupowałam nie wiele więc mam może po kilka sztuk z jednej firmy kupionych przez siebie. Więcej kupowałam rajtek, skarpetek, czapek, apaszek, kominów, czy dresików w lidlu

- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Alesandra wracaj szybko do zdrówka

Agula moge Ci wysłać namiary na sprzedawce z allegro u którego kupiłam sporo ciuszków z polecenia koleżanki i są bardzo dobre jakościowo

- Alesandra
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
mąż sprząta od rana, ja jem delicje a zaraz Antek wstanie.
W nocy niestety znowu mi macica stwardniała, ponownie podczas leżenia na plecach (Antek się obudził, ułożył się na mnie, czekałam aż zaśnie i mi się przysnęło. Obudziłam się bo stwardniało mi podbrzusze, musiałam go jeszcze przełożyć, poszłam się wysikać, położyłam na lewym boku i przeszło.
Jutro odwiedziny moich rodziców.
- malina219
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Od wczoraj bardzo boli mnie lewa strona na dole pleców (myślę, że to mogą być nerki) - dodatkowo przed wczoraj odebrałam wyniki badań moczu i krwi i nie wyszły zbyt dobre. W moczu infekcja. Zastanawiam się co może mi pomóc na ten ból, który jest nie do zniesienia przy każdym ruchu

Ada2424 bardzo proszę o linka do aukcji z tymi ciuszkami

Aleksandra powrotu do zdrowia!!!!!