- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Karlinka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Bujanka no faktycznie dawno Cię nie było

Sukieneczka śliczna , brzusio niewielki ale też śliczny

Ja jakoś za tymi nosidełkami do auta z wózków 3w1 nie jestem przekonana. My wózek mamy używany, ale nosidło kupujemy nowe -Małż już dostał zadanie obeznanie się w tych wszystkich atestach itp.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bujanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 7

U Ciebie już pewnie synek zostanie

Trochę dziwne te przesądy, przecież co ma być to będzie

- bujanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- bujanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/

Łożysko gąbczaste - hmm nie wiem co to znaczy, ale dobrze że gin kontroluje i trzyma rękę na pulsie

Czym się różni tetra od bambusa? Cóż wszystkim

Więcej nie napiszę bo Antek histeryzuje. Niestety przez te trójki wychodzące .....
- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108

No to mamy chyba przewagę dziewczynek u nas w tabelce

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Bo to prawda, większość nosideł dodawanych do wózków 3w1 to niestety pic na wodę. Mieliśmy takie do wózka (tak, tego 3w1 który wywaliliśmy do piwnicy) - badziewny plastik, materiał taki, że nawet pies by się spocił jakby się w tym położył. Tragedia. Fajne foteliki 0-13 kg mają np recaro, romer, besafe i ostatnio mi koleżanka pisała chyba o kiddy że mają fotelik samochodowy z możliwością rozłożenia na leżąco, gdyby zaszła potrzeba wsadzić fotelik na stelaż od wózka, bo wożenia dzieci w nosidełkach samochodowych powyżej 2h dziennie się nie zaleca.Karlinka napisał: Ja jakoś za tymi nosidełkami do auta z wózków 3w1 nie jestem przekonana. My wózek mamy używany, ale nosidło kupujemy nowe -Małż już dostał zadanie obeznanie się w tych wszystkich atestach itp.
A przesądami się nie przejmujcie. Przecież rzeczy do łóżeczka trzeba przeprać, a nowe wózki często śmierdzą plastikiem, nowością, materiałem - to musi postać chociaż z miesiąc i się przewietrzyć.
- Saga0304
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Nasz maluszek ma rożne dni...raz sie rusza jak szalony, a czasem muszę go " zmuszać" do figli

Anabelle odnośnie tabelki to mój maluszek to chłopczyk, a woj. Świętokrzyskie...
Miłego dnia

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Synuś dodany do tabelki
- malina219
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja już czuję się lepiej

Przygotowuje się pomalutku do wyprawki i są fajne promocje na ciuszki w endo. Nie wiem czy znacie tę firmę, ale jakość ich ciuszków jest SUPER! A ceny na prawdę przystępne zwłaszcza teraz na promocjach.
endo.pl/kategorie/dla_niemowlaka.xml
Napiszę jutro czy moja fasolka to faktycznie dziewczynka (bo mam nadzieje, że się pokaze ładnie doktorkowi!).
Pozdrawiam i ściskam was mocno!
- kristi*
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Też nie słyszałam o tradycji z dziadkami, ale wózek i łóżeczko to mi ojciec załatwił.
Ciotka męża dzwoniła wczoraj, mówiła że ma trochę ciuszków dla chłopca więc przy najbliższej okazji nam przywiezie.
malina219 powodzenia na wizycie.
Ja jutro rano śmigam do dermatologa bo dłonie mam już tak wyschnięte, że ostatnio to nawet ranki mi się robiły, a kremy to już chyba wszystkie testowałam.
- Karlinka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Malina to dobrze,że już lepiej się czujesz

Ja tam nie słucham takich przesądów ,bo przecież te wszystkie rzeczy łożeczka , wózki itp muszą wywietrzeć więc my też pewnie w grudniu kupimy i już złożymy. Nie wyobrazam sobie, że ja rodzę a Małż dopiero skręca wszystko...po porodzie to ja się chce Łobuzem zająć a nie układać rzeczy w komodzie ;p Dzisiaj teściowie nam powiedzieli ,że kupią łożeczko dla Małego

Anabelle ja mam pytanie o te 2h w foteliko-nosidełku a co jak gdzieś się jedzie? my planujemy wyjechać w wakacje z Małym na parę dni to na bank będzie dłużej niż 2h i teraz tak sobie myślę ,że to może kiepski pomysł z tym wyjazdem.
- kristi*
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
- Karlinka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Agula89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Anabelle super ze poruszylas temat tych tkanin Minky bo ja sama mialam wlasnie dowiedziec sie czemu sa takie rozbierznosci cenowe ! I jak rozpoznac te dobre Minky. Akurat te strony ktore podalas ze sa podroby mialam na uwadze. Czy tw Mikołajkowo ma na 100% orgin. Minky?
I te pieluszki babmusowe tez fajna sprawa kupic trzeba bedzie.
I ogolnie fajnie ze czasem ktoras z Was poruszy jakis glebszy temat i wytlumaczy co i jak

Ja na poczatku bylam zafascynowana wozkami 3 w 1 ale sie naczytalam i nasluchalam o tym niezbyt dobrych opini..
Podobni mozna kupic dobry wozek 3w1 ale trzeba szukac i sprawdzac atesty nosidelek/fotelikow.
Kolezanka mi tez wspomniala ze 2 godziny takue malenstwa moga spedzic w foteliku. No ale jak podroz to wiadomo ze sie czasem nie da i tak jak ktoras z Was pisala przerwe trzeba zrobic i jechac dalej
Od kilku dni slabo sypiam..budze sie co chwile...
Wyjelam dzis w nocy pierwszy raz rogala do spania. Bo jakos wczesniej stwierdzalam ze nie mam jeszcxe az tak duzego brzucha...i tu sie mylilam wkoncu bylo mi wygodnie!!!!
Ja to juz tez mam troche dosyc przesadow od tesciow tego teraz nie rob...to za szybko... taaa najlepiej w marcu bede malowac sciany klasc podloge/ wykladzine skrecac meble,prac i prasowac...

Ale ja to zawsze przytakne i taj zrobie swoje

Takze tego

A i zdrowka zycze tym naszym maminka co w szpitalach leza!