- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
Do warszawianek- ja wybrałam szpital Bielanski, ma dobre opinie dostajesz znieczulenie bez problemu a po trzecie najwazniejsze maja oddział noworodkowy III stopnia referencyjnosci, co w trzy stopniowej skali wyspecjalizowania szpitali oznacza najwyzszy stopień. Co do szpitala na Inflanckiej , nie byłam tam na wizycie ale chodzę do lekarza ginekologa ktory tam pracuję i zapytałam się o opinię - szpital jest odnowiony tak więc jest naprawdę ładnie, tyle że mają problem z utrzymaniem stałego personelu co jak wiemy w każdej firmie zle wpływa na komunikacje i jakość obslugi ( zreszta jakiś powód musi byc ze tych ludzi tak zwalniają i zatrudniają ....)
Anabell sliczne sugestie tych koszul, szczególnie ta rózowa, poczekam jeszcze do świąt może będą jakieś promocje
Gratuluję ślubów i dorych wyborów sukienek Chyba Agula nam sie chajta i druga kolezanka, zapomniałam imienia przepraszam.
My chyba co raz blizej jestesmy zdania że jednak slub w maju kiedy będę w formie bez brzucha, będę mogła sie napić kielicha i potanczyc
Chociaż moj plan początkowy był taki że ślub robimy po cichaczu jeszcze nie wiem czy tak nie będzie. Chciałabym mieć to z głowy.
Karolincia ty juz o prezencie swiatecznym myslisz no ładnie, kup mu ciepłe majty z golfem
Ja już po glukozie dzisiejszej elegancko sie spisałam, oprocz migreny i gorącej wody ktorą niespodziewanie wypiłam i poparzyłam sie , zadnych wiekszym obrazen ani uszczerbku nie dostałam
Ejka na bol brzucha to co zwykle magnez i nospa , a mdłosci występują jestem tego zywym przykładem. Poczekaj jeszcze z dwa tyg to bedziesz jeszcze czuła tresc pokarmową w przełyku mi już mały wybija zołądek do góry i jem małymi porcjami co jest duzym plusem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
oj z tym cc no to przekichane na zasadzie zróbmy wszystko by kobita nawet za cenę zdrowia i życia dziecka rodziła naturalnie - oby nie skończyło się zwiększoną ilością sytuacji jak u tego olimpijczyka w ramach absurdów proponuję jeszcze płacić więcej szpitalom, które nie będą używać znieczuleń
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
a tak to dzień dobry w ogóle!!!wy się męczycie jak się golicie a ja się nawet męczę jak mówię...masakra dosłownie a gdzie do marca!!!!!!!
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
sorki, że się wkułam ale ja miałam cc - i co miałabym nie mieć by moje dziecko urodziło się kaleką w najlepszym wypadku oczywiscie w dokumentacji szpitalnej wpisano by poród udany bo dziecko dycha
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Dziewczyny Nasz Rząd nie rozumie pewnych rzeczy, widza tylko pieniądze i jak tu się wzbogacić ...
Niby dążą do zwiększenia liczby urodzeń dzieci, a jak tak dalej pójdzie to będzie jeszcze mniejszy przyrost naturalny.
Ja jestem po złamaniu kręgu L2 w odc. lędźwiowym i mam ucisk na nerw kulszowy...i jeśli będe mieć zaburzone czucie w nodze a lekarz się uprze, że mam rozić mimo wszystko naturalnie to mam zostac kaleką?? i mieć niedowład kończyny?! Porąbane to ....
Jestem przerażona bezmyślnością w Naszym kraju...
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- LoveMami
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
i na 90% dziewczynka będzie
Bardzo się cieszę.. Jak myślicie już nic raczej nie powinno urosnąć pomiędzy nogami dziecku co nie ? bardzo chciałam córeczkę..a na 90% powiedziała, że dziewczynka bo się strasznie wierciła,,ale mówiła że nic tam nie dynda to na dziewczynke wygląda
Kopniaki już czuję od tygodnia.. Mega cudowne uczucie
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- LoveMami
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Oby już się nie zmieniło:)
Wyczekana wnusia mojej mamy
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
Ślubujące- piękne kiecki macie
LoveMami - gratulacje dziewczynki
Co do cesarki - kurczę już ich totalnie porąbało ;/ ja rozumiem ,że są kobiety które chcą cesarkę na żądanie i chce się tych sytuacji uniknąć, ale kurde rebele ile jest przypadków że zwlekają i jest za późno ;/ Ja w grudniu dopiero sie dowiem czy się kwalifikuje na cesarkę czy nie ze względu na dużą wadę wzroku . Już jakiś czas temu mi się śniło ,że rodziłam i w momencie jak usłyszałam krzyk mojego Maleństwa to straciłam wzrok. Normalnie czarno przed oczami. A w sypialni mamy roletę zewnętrzną i faktycznie jest ciemno i jak się obudziłam to się uspokoić nie mogłam.
Ja po usg. Mały Łobuz się zbuntował i postanowił się nie pokazywać. Doktorka stwierdziła ,że tak zasłoniętego dziecka nie widziała. Praktycznie całe badanie w 2d bo chceliśmy zeby wszystko dokładnie sprawdziła i jest wszystko dobrze. trochę szkoda, że Mały nie był ruchliwy bo niewiele sobie pooglądaliśmy i zdjeć tez się nie dało ładnych zrobić. No ale jestem spokojna że na dobrym usg sprawdziła mi wszystko.Nawet płci nie była w stanie na 100% stwierdzić, bo się nogą zasłonił ...
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Lalka to straszne co mówisz... ja nie rozumiem skąd to pacie na naturalny poród..... nie za wszelką cenę!!!!Ostatnio dużo o tym myślałam i czy nie więcej komplikacji jest podczas naturalnego porodu? .... eh/ któraś z Was tu bardzo dobrze powiedziała.- powinni zachęcać do porodu naturalnego znieczuleniem a nie że co po niektórzy rodzą kilkanaście godzin w wielkim bólu............................. ja nawet nie chce myśleć jakie będą konsekwencje.... już niechętnie robią cesarkę a teraz się zacznie...
Lalka ja się męczę przy goleniu, ale nie poddaję się
Lowi gratuluję córuni!!! a jakie imię?
ja wyrywałam zęba 2 miesiące temu dostałam znieczulenie ale po 15min przestało działać.... więc dają.. ale chyba słabsze..
kobietki upiekłam pizze...... ZAPRASZAM DO MNIE
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108