- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- LoveMami
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Hehe położona mówiła że jeszcze zdarzają się przypadki omdleń u panów.
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Lowi imie z V przynosi szczęście
kisti a to drugie znieczulenie to zzo? ja jakbym miała wybór wzięłabym zzo ale jak rodziłam i błagałam to nie było mowy..... eh! nawet jak obiecywałam załodze wycieczkę do Egiptu, nic ich nie przekonało
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
Idę zaraz do apteki po syropek bo niedożyje do jutra, i normalnie będe udawać że mnie nie ma jak będzie trzeba to i do szkoły nie pójde, oby jak najszybciej przeszło to choróbsko, bo już mam dość, nic nie pomaga. Nawet siostrzenieć wczoraj próbował mnie naśladować, i kaszlał zaraz pomnie i się śmiał
Lovemami bardzo ładne imię.
- Kalinka90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Dziewczyny ja chcę rodzić ze znieczuleniem ponieważ, mam traumę z poprzedniego porodu,ale cesarki bym nie chciała.
Od kuzynki męża dostaliśmy bardzo dużo ubranek dla dziewczynki od 0-2 lat także kupię pewnie tylko coś do szpitala, bo jeszcze po synku też coś tam mam.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
MlecznaMama - dziękuję za poczęstowanie pizzą - zjadłam własnie śniadanko 2 kromki chałki z masłem i miodem Imie prześliczne
Kristi - Z tego co trochę czytałam o tych znieczuleniach, to maseczkę kobieta przystawia sobie kiedy chce i wdycha gaz , jak już poczuje, że ból mija zdejmuje maseczkę Fajne rozwiązanie z tym gazem rozweselającym
Koniecznie idz po syrop, jutro święto i apteki nieczynne !!! Szkoda mi Ciebie, tak się Bidulko męczysz
Kalinka - Oszczędzaj się i więcej odpoczywaj, lepiej chuchać na zimne !! Będzie dobrze :* A ładnie się odwracała cały czas do Was?
Super, to już dużo jak dostaniesz ubranka
Ja jadę do mojego chrześniaka, bo z kuzynem rozmawiałam i jego żoną, że mają bardzo dużo ubranek po Kubulku, więc jeśli będzie u mine dziewczynka to będe musiała wybrać co dziewczynce można założyć hihi A jak będzie chłopak to zabieram 5 worów wielkich ubranek 0-4 lat
LoveMami - Bardzo oryginalne imię, ale ładne
- LoveMami
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Choć w rodzinie nie każdemu przypadło do gustu to i tak będzie moja córa i ja wybieram imię
Co do znieczuleń, nigdy się nie zastanawiałam nad tym i nie wiem jak to u nas w szpitalu jest.. Ale pierwszy poród przeżyłam bez to i z drugim chyba też dam rade
Ciuszki też dostałam od siostry ale to bardziej dla chłopca..mam jeszcze od koleżanki dostać dla dziewczynki to akurat
Akurat z tych najmniejszych ciuszków dziecko szybko wyrasta
- Kalinka90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
U nas też szaleje przeziębienie staram się domowymi sposobami ale wciąż trzyma.
Anabell w jakim szpitalu będziesz rodzić?
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kalinka - Hehehe mała Wiercipiętka U mnie na usg przezierności karkowej ginekolog mówiła, że to chyba dziewczynka będzie, ale może jeszcze siusiak urosnąć, ale czuję że to jest dziewuszka
Ja wyszłam dopiero co z przeziębienia Domowymi sposobami leczone to się ciągnęło i ciągnęło.
Dziewczyny, wczoraj wieczorem jak leżałam w łóżku i głaskałam brzuszek przytrzymałam chwile dłoń po lewej stronie na podbrzuszu i poczułam jakby mi się coś w brzuchu przesuwało w prawą stronę pod tą ręką czułam, az się wystraszyłam na początku, ale tak leżałam i myslałam co to mogło być. Mogła to być dzidzia? Nie za wcześnie na takie dokładne czucie jej??
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Wróciłam od rodzinki w niedzielę wieczorem ale starałam się poczytać o czym pisałyście super podpowiedź z tymi koszulami właśnie zamierzam kupić bo niestety ja już nie mieszczę się w swoje piżamki z przed ciąży kupiłam sobie na początku ciąży piżamę w biedronce i teraz żałuje że tylko jedna bo jest super piękne macie sukieneczki na śluby a reszcie co były na usg to gratuluje zdrowych maluszków
Co do reszty to jak wróciłam to mąż dostał szoku gdy zobaczył jak bardzo w ciągu niecałego tygodnia urósł mi brzuszek ale nie dziwię się bo moja rodzinka karmiła mnie jak nie powiem co wszystkie zachcianki jak tylko powiedziałam zostawały zaspokajane no i masz babo placek znaczy brzuszek ciekawe ile będzie na wadze w czwartek u lekarza
a to ta moja super wygodna piżamka z biedronki bardzo polecam jak ktoś średnio przepada za koszulami
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziewczyny koniecznie pochwalcie się ciuszkami jak dostaniecie, ja się nie mogę doczekać kolejnych, siostra ma pod koniec tygodnia pojechać i poprzywozić.
Syropek już mam i tabletki na gardło, może pomoże
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bardzo ładna ta pidżamka, kiedy ją kupowałaś?
Kristi- Oby pomogło Ja poczułam "motylki w brzuchu" w 14 tygodniu, później czułam jakby mi pływała rybka, a od kilku dni codziennie czuje jak mi tam sie rusza, a wczoraj poczułam bardzo wyraznie pod swoja ręka pierwszy raz Niesamowite uczucie!!
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Kristi wracaj do zdrówka szybko!
A ja sobie kupiłam kozaczki na zime wczoraj w mieście i dziś zamówiłam dwie koszule do karmienia jedną tą co Anabelle linka wstawiała a drugą z krótkim rękawkiem po wizycie zaczne szaleć z zakupami dla dzidziulka mojego
- bujanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zostały teraz szafy i komoda z ciuchami Mam zamiar dziś się z tym uporać