- Otrzymane podziękowania: 78
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Aleksandra super ciuszki ja tez mam straszne pociągi do kupowania ale muszę poczekać bo mam trochę dostać więc nie wiem co kupować żeby później nie leżało
karola1322 ja mam super bloga z przepisami na ciasta prawie wszystkie przepisy mam z niego może ci zainspiruje zjemto.blox.pl/html
Moja dzidzia tak ostatnio szleje, że szok jak byłam u rodzinki to wygiął mi się brzuch w półksiężyc a dzisiaj w pani kasie w kasie powiedziała ale pani się brzuch rusza zobaczymy co będzie jutro na wizycie u gin a na wagę nawet nie chce patrzeć bo brzuch strasznie mi urósł
Byłam dzisiaj w markecie budowlanym i wzięłam reklamy farb z kolorami bo musimy jakiś wybrać i zacząć malować, Starznie spodobało mi się połączenie różu albo fioletu z błękitem ale jeszcze trzeba się z mężem skonsultować jak on to widzi i czy będzie to ładnie wyglądać na naszych skosach?
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
dr brown tez mam dwie sztuki, ale nie przypadly do gustu ani mnie, ani mezowi ani tesciowej. miarka daje w tylek, jest tłoczona, przezroczysta, widac liczby tylko pod odpowiednim katem co mega utrudnia sprawe w nocy, sam smoczek z wyglądu jak w avent, a butelka po rozłożeniu ma do mycia chyba z 5 czesci, w tym słomke, siatke gumową, nakładkę, smoczek, butelke... nikt nie chciał ich używać pod moją nieobecność, a ja odciągałam Antkowi pokarm przez pierwsze 3 msc, wiec jak miałam do mycia laktator po każdym użyciu i jeszcze te butelki to wywaliłam je w diabły.
jakby co to mam w domu : avent, lovi, tomme tippe, nuk, dr brown, canpol
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
- Kasia81
- Wylogowany
- gaworzenie
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 0
Mati dziękuje za pozdrowienia i całusy Wysypka ciągle jest ale nic poza tym więc czekam na efekty leczenia
Jeśli chodzi o butelki dr brown to ja ich używałam cały czas przy Małym ale faktycznie masakra z myciem była :/ Natomiast nie miał ani jednego dnia kolek (a to dlatego tyle tych części tam, żeby powietrza dziecko nie zasysało) więc nie wiem czy one tak działały czy tylko mieliśmy szczęście i tak czy siak ich by nie miał.
Mąż mi dzisiaj przytargał trzy kartony ciuszków z piwnicy żebym przejrzała i okazało się że z 70 % mam takich uniwersalnych więc pranie, i do szafki Oczywiście muszę kupić takich typowo ślicznych dziewczyńskich ) ale i tak kupa kasy w kieszeni..
I ostatnio zaczynam świrować czy moja gin się nie pomyliła i na pewno będzie córunia ;/ Tak marzyłam o córeczce a teraz wciąż nie mogę uwierzyć... Chyba bym ją zatłukła gdyby na następnej wizycie powiedziała że jednak chłopak Ja wiem, najważniejsze żeby urodziło się zdrowe ))))
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alesandra ja to nawet nie wiem kiedy mi te tygodnie zleciały, jeszcze troche i 3 trymestr się zacznie bardzo szybko mi ta ciąża mija bardzo...
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
A czas strasznie leci dopiero było lato i początek a teraz już coraz bliżej do porodu już zaczynam się stresować czy zdążę wszystko przygotować do porodu
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Anabelle - to z tego całego arsenału coś polecasz? A miałaś do czynienia z butelkami Mam Baby, dosyć dobre opinie też czytałam. Kurcze już sama nie wiem co wybrać
Kasia81 - no właśnie myślałam o tych butelkach właśnie z tego względu, że dziecko podczas karmienia nie połyka tyle powietrza, ale teraz to już sama nie wiem
Ada - to ja po Tobie, na 13
Alesandra - też mi szybko czas leci, niedługo 3 trymestr zaczynam, aż ciężko uwierzyć
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa