- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
co do ZZO to jak rodziłam młodego to u nas w szpitalu tego jeszcze nie było.. a jak rodziłam Jagusię to miałam taki ekspresowy poród,że wenflon zdązyli mi założyć na 5 minut przed przyjściem córki na świat i zdążyli dać tylko glukozę!!!
no i mam podobnie jak Kristi ja się panicznie boję igieł................
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
Ja monitora oddechu nie będę kupować , chyba że Łobuz urodzi się wcześniakiem to wtedy chyba jednak tak. Ale generalnie też widziałam ,że potrafi się włączyć bez powodu ;/
Dobrze ,że poruszyliście temat niani elektroniczych. Jest to moje jedna z wazniejszych pozycji na liście bo mam duży dom i nie mam zamiaru co chwilę biegać dwa piętra w górę i w dół (chociaż napewno dobrze by na figurę wpłynęło ;p). Chciałam kupić bez video ale teraz dałyście mi do myślenia...wydawało mi się ,ze obraz może być kiepski zwłaszcza wieczorem...
Lalka a jakiej firmy ty masz nianię?
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Lalka - Dałaś mi do myślenia swoją wypowiedzą i nie będe kupować monitoringu oddechu...:*
Karlinka - A co do niani to kupujemy, bo mamy też duży dom Łatwiej Nam będzie, chociaż dopóki nie zrobimy sypialni będziemy spać w pokoju Maleństwa Pokoik zrobiony będzie pod Dzidzię tyle że będzie w nim stać nasze łoże
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
Kurczę dziwny przypadek chyba jestem -pierwsza połowa ciązy masakra żle sie czułam , ciągle zmęczona a teraz jakoś tak zastrzyku energii dostałam, ciągle coś robię ,sprzątam, piekę chleby co dwa dni ;p niby się męczę ,ale chwila odpoczynku i znów do roboty
Też tak macie?
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karlinka - Powiem Ci, że mam podobnie Szybciej się męcze, ale mam coraz więcej energii do działania Dziś sprzątnęłam wreszcie ciuchy w szafach i komodzie na wierzch wyjęłam to w co sie jeszcze mieszcze A głębiej schowałam ciuchy do ktorych mam nadzieje wrócę po ciązy jak najszybciej
Zrobiłam ciasto rafaello na krakersach Hoho zawodowy piekarz z Ciebie
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Anabella mi się ten kolorek bardzo podoba i pierwszy raz widzę taki u kogoś. Antek słodziak!!!
ooo Karlinka , ale zbieg okoliczności.... szok. A skąd jesteś? aaaa my chcielibyśmy kupić działkę z domem, ale musielibyśmy na to wziąć kredyt niestety.
a podaj przepis na chlebuś!!! super że masz tyle energii i chęci do działania...
eeeej dziewczyny..... czemu ja tak tyję???? jejku jak mi waga leci do góry... a codziennie chodzimy z Synkiem na spacery ruchu mi nie brakuje a i tak rosnę w oczach grubasek ze mnie się zrobił))
a Ty KAloincia podaj na Twoje ciasto !!!! zamawiam kawałeczek
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
rewelka ale pewnie jest tez kilka innych bardzo dobrych
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
A teraz Kochane trzymajcie kciuki bo zbieram się na glukozę, a że trzeba być na czczo to taka głodna jestem a do 10 muszę wytrzymać. Biorę cytrynkę może pani łaskawie mi pozwoli użyć
- bujanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Mleczna nie przejmuj się wagą, nic na to nie poradzisz, odchudzać się przecież nie będziesz? Może to dlatego że to już drugie dziecko Twoje. Ja na ostatniej wizycie 3,5 na +, ale ja się cieszę bo zawsze za chuda byłam i wam powiem że teraz czuje się fajnie tak bardziej kobieco
Kristi też będziemy w pokoju z małą bo mieszkamy z moimi rodzicami jeszcze. Może do końca następnego roku uda się wyprowadzić do własnego domku, marzenie
Muszę w końcu kupić sobie jakieś spodnie z pasem, prawie w nic się nie mieszczę zresztą zima idzie..... Tylko tak się zastanawiam nad używanymi, myślicie że bardzo ten pas się rozciąga?
Musze lecieć bo ktoś przyszedł....
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przepis na rafaello
Składniki:
zółtka, 3 szt
Mąka pszenna, 3 łyżki
mąka ziemniaczana, 3 łyżki
cukier waniliowy, 3 opakowania
mleko, 3 szklanki
cukier, 1 szklanka
wiórki kokosowe, 1,5 paczki - razem 150 g
margaryna, 1 kostka
krakersy, na 3 warstwy
Żółtka utrzeć z cukrem waniliowym na puszystą pianę, dodać mąkę ziemniaczaną, pszenną, szklankę mleka i dokładnie wymieszać. 2 szklanki mleka zagotować z cukrem i 1 paczką wiórek kokosowych. Do gotującego dodać masę z żółtkami i mieszać na ogniu, aż zgęstnieje. Dodać margarynę i mieszać do uzyskania jednolitej masy. Tortownicę wyłożyć krakersami a następnie zalać 1/3 kremu. Przełożyć ponownie krakersami itd. Wierzchnią warstwę kremu obficie posypać pozostałą częścią wiórek kokosowych. Pozostawić w lodówce na około 3-4 godzin
Może woda Ci się w organizmie zatrzymuje, czujesz się opuchnięta?? Ja myślałam, że już przytyłam z kilka kilogramów, a na wizycie wazyłam się u położnej i przytyłam 400 gram Mój brzuszek jak na razie większy jest w podbrzuszu i w biodrach jestem szersza
Alesandra - Trzymam mocno kciuki!!!!
Nie martwmy się teraz , cieszmy się tym stanem , a po ciąży będziemy chudnąć