BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 11 miesiąc temu #956188 przez Karolincia
Ada - Tylko sie obawiam czy wrócę na ta uczelnie :( A no to jednak środa., no trudno ważne że jest wizyta :) :) Wiem że poznawo troche i stres będzie Ci towarzyszył prawie cały dzien, ale dasz radę !! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #956192 przez Ada2424
Pojade wcześniej tak jak miesiąc temu ;) wtedy miałam na 16.30 a weszłam po 15 :)

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #956198 przez Karolincia
Ada - ;) Próbuj :) A nóż widelec się uda :)

9 lata 11 miesiąc temu #956204 przez karola1322
A ja czekam na swoja kolej 2 osoby przedemna

9 lata 11 miesiąc temu #956208 przez Karolincia
Karola To już niedługo się bierze fryzjer za Ciebie :) :) A ja własnie obiadek kończe jeśc :) Duszony indyk bruskselka i popijam sokiem z grejpfruta wyciskany świeżo ;)

9 lata 11 miesiąc temu #956217 przez Agula89
:angry: :angry:
Artykul prawie napisalam i mnie wywalilo !!! I jeszcze raz....
Podbijam pytanie Maliny o cos na bezsennosc bo mnie tez trapi...
Pije miete przed snem ale slabo pomaga...
Budze sie co chwile w nocy...zasnac nie moge...nadranem 6-7 zasypiam tylko i spie do 9..zmeczona jestem tym..

Ja w czw na badania,zobacze jak tam bakterie w moczu bo ostatnio powracaja jak bumerang...ale to wina infekcji bakteryjnych lub grzybicznych...
W calym swoim zyciu nie mialam tylu infekcji co w ciazy, ale co zrobic..

Mykam na basen, moze jak sie zmecze to bede lepiej spac :)

Aa czy ktoras z was chodzi chodzila w ciazy na basen bo mam pytanie. Wiem że zewzgledu na odc ledzwiowy kregoslupa zabka nie powinno sie plywac ale ja i tak nie moge nawet 3 ruchow wykonac bo tak mnie kosci łonowe napitalaja ze szok !
Ogladalam dzis jakis program i tam polozna mowila ze plywanie zabka pomaga w przygotowaniu krocza do porodu :blink:
Co myslicie o tym ? Bo pierwszy raz slyszalam taka opinie

9 lata 11 miesiąc temu #956229 przez syza24
Agula ja nie polecam żabki bo wiem że jak chwile nią popływałam to później przez 3 dni mnie ciągnął brzuch dałam radę tylko na plecach i mały aerobik w wodzie no i te infekcje możesz łapać właśnie na basenie ja przez to nie mogę chodzić na basen bo łatwo łapałam tam infekcje :(
Karola fajny wózeczek :)

Wierzycie w takie przesądy że 13 to niby pechowy :woohoo: ja mam jutro usg prenatalne i mam nadzieje że będzie wszystko OK bo gdyby każdy 13 miał byc pechowy to co robić co miesiąc tego 13 ??!! :blink:
Mąż tak strasznie się cieszy, że jutro zobaczy naszą księżniczkę, że dzisiaj cały dzień przeżywał zanim poszedł do pracy :laugh: co chwilę pytał jak jest ułożona? czy się ne odwróciła? czy będzie widać twarz? i jeszcze setka pytań :cheer:

9 lata 11 miesiąc temu #956235 przez Karolincia
Agula - Zgadzam się w 100% z tym co Syza pisała a propo basenu i pływania żabką.
Syza - Fajne to i urocze jak Mąż Twój przeżywa ciążę i usg :) :) Mój tez się nie może doczekać a idziemy 20 lutego dopiero ;)

9 lata 11 miesiąc temu #956240 przez monia89
Agula infekcje tak często.masz przez basen... dlatego ja zaprzestałam po pierwszej mega infekcji chodzeniaz Synem na czas ciazy. Po połogu zaczynamy znowu nasza przygode z pływaniem.

9 lata 11 miesiąc temu #956242 przez Ada2424
Agula ja tak samo często infekcje dostawałam jak na basen chodziłam, teraz nie chodze i infekcji brak :)

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #956246 przez MlecznaMama
hej dziewczęta

mam pytanko! moją córcię czuję pod żebrami, a czasem na samym dole. Co to oznacza? że ona się jeszcze obraca....? mam cichą nadzieję, że nie będę musiała rodzić naturalnie..
co do bezsenności mam to co Agula.... jest to straszne i miałam tak samo w pierwszej ciąży, minęło po porodzie. :)
Karolincia mam nadzieję że te skoki ciśnienia Ci miną. JA przez ten wiat też się kiepsko czuje. Mam kołatania serca, ciągłą zadyszkę i jestem słaba.
W piątek wizyta :)
Kalinka90 miło Cię widzieć. bywaj częściej
Współczuje dziewczynom, które bolało zszywanie.... to chore że nie dali Wam znieczulenia miejscowego.

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #956247 przez Ada2424
Mleczna moja też raz siedzi wyżej tuż pod piersiami a raz na samym dole :whistle: to widze, że nie tylko ja taka słaba jestem przez ta pogode :dry:

A co do bezsenności bo ciągle zapominam odpisać to ja też bardzo często budze się w nocy i później nie moge zasnąć a znów jak zasne nad ranem to śpie do 11 czasem 12 i ciężko mi się dobudzić a usypiam baaardzo późno bo koło 2-3 wcześniej nie moge.

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #956252 przez Karolincia
Kobitki pocieszacie mnie tym swoim złym samopoczuciem przez tą pogodę, bo to oznacza, że przez nią się tak kiepsko pewnie czuję :) :)
Mierzyłam ciśnienie 126/70 :woohoo: Oby tak dalej :D
Mleczna - Niedługo wizyta fajnie :) :) Mam tak samo jak Ty i Ada z czuciem Małej -raz na górze raz na dole ;)

9 lata 11 miesiąc temu #956254 przez Ada2424
Karolincia może po prostu zdenerwowałaś się przed wizyta i ciśnienie ci skoczyło ze stresu ;)

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #956255 przez Karolincia
Ada - W poczekalni na korytarzu było mega duszno, może też przez to :) :) Oby tak było :) :) A moje wyniki z krzywej cukrowej to na czczo miałam 90 , po godzinie 150 a po 2 godzinach 124 :) Moja ginka mówiła, że idealne :) ;)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia