BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 11 miesiąc temu #956144 przez Karolincia
Ada - To ciśnienie u mnie to tez może przez pogodę być bo odkąd wieje mocno wiatr to własnie się tak kijowo czuje :( Zmierzę za godzinkę i zobaczymy ile wyjdzie ;)
Kiedy masz wizytę ??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #956145 przez Ada2424
Karolincia jak masz hemoglobie 10 to tak jak Twoja ginekolog powiedziała, masz lekką anemie ale to częsta przypadłość ciężarnych ;) mi pewnie teraz też nie lepsza hemoglobina wyjdzie :unsure: a dostałaś żelazo?

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #956147 przez Karolincia
Ada Tak dostałam Tardyferon 2 x 1 tabletka dziennie biore od 15 grudnia to żelazo :) Może Lilka tak ze mnie żelazo wyciąga :)

9 lata 11 miesiąc temu #956150 przez karola1322
Karolinica farbuje i ścinam je na krótko a wózek taki olx.pl/oferta/wozek-dzieciecy-CID88-ID5sFMt.html

9 lata 11 miesiąc temu #956153 przez Karolincia
Karola - Fajny wózeczek :) :) A to jak juz będziesz po zmianie fryzurki to koniecznie fotke wstaw :) :)

9 lata 11 miesiąc temu #956155 przez karola1322
tylko ze rózowy ale okazja jest to czemu nie skorzystać wstawię fotke mój za bradzo nie będzie za tym obcięciem

9 lata 11 miesiąc temu #956156 przez Ada2424

Karolincia napisał: Ada - To ciśnienie u mnie to tez może przez pogodę być bo odkąd wieje mocno wiatr to własnie się tak kijowo czuje :( Zmierzę za godzinkę i zobaczymy ile wyjdzie ;)
Kiedy masz wizytę ??

Ja też od kilku dni się źle czuje na tą pogode. Ciśnienie niskie 106/62 ciągle bym spała i ogólnie jakaś słaba jestem, nie do życia :( wizyte mam w środe po południu lub w czwartek rano, będę koło 17 dzwonić dziś i się rejestrować.

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #956157 przez Karolincia
Ada - Ta pogoda jest okropna !! Oszaleć można,a co dopiero kobieta wciąży ma powiedzieć :S :S :pinch: :pinch: :whistle: :whistle:
Ja własnie piję herbatkę żurawinową :) ;) W srodę jadę zawieźć próbkę moczu na posiew , jutro nie jade bo jutro 13 :p
Oo to juz pojutrze :) ;) Oby wszystko dobrze u Ciebie było :)

Karola - To Tobie ma być wygodnie i masz się dobrze w niej czuc :) A Mężuś musi się przyzwyczaić :) ;) Pewnie okazja superowa się trafiła :)

9 lata 11 miesiąc temu #956162 przez Ada2424
Karolincia fakt jutro 13 kurcze wyleciało mi z głowy a jutro nasz ważny dzień, 8 lat mija jak jestem razem z moim Mężusiem :cheer: ale to zleciało :whistle: ja bym wolała mieć wizyte w czwartek rano niż w środe po południu, ale kazali mi dzwonić dziś się dowiadywać bo mój gin w czwartek ma dyżur w szpitalu i nie wiadomo od której będzie w czwartek przyjmował.

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #956164 przez Karolincia
Ada - Moje gratulacje :D :D 8 lat to juz szmat czasu :) :) Nam stuknął 10 stycznia rok jak jesteśmy razem :D :D

9 lata 11 miesiąc temu #956175 przez Ada2424
Karolincia dzięki :) nooo już mase czasu jesteśmy ze sobą, znamy się na wylot :laugh: strasznie szybko to zleciało :)

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #956177 przez monia89
Karola fajny wozek. Ja mam po Antosiu to nie kupuje.
Dzisiaj pierwsze zakupy dla Małego zrobione.

9 lata 11 miesiąc temu #956179 przez malina219
Karolincia na pewno wszystko się unormuje :* co do ciśnienia to współczuję, ja przy mojej chorobie mam bardzo niskie ale to akurat lepsze niż za wysokie w ciąży :( ja pewnie też będę miała nie ciekawe wyniki krwi i moczu... we wtorek mam wizytę więc w tym tygodniu muszę zrobic mocz i morfologie.
Wychodzi mi ósemka i zrobil się wokół niej stan zapalny dziasla, jakiś ropniak. Byłam u dentysty i skończyłam już z wszystkim dziurami całe szczęście. Teraz za to cierpie z powodu ósemki. Jak spuchne to od razu do usuniecia... Na dodatek odezwalo się nawracajace zapalenie ucha zewnętrznego więc umieram z bólu..... gdzież tak wszystko na raz się do mnie przypaletalo.... :( na poniedziałek mam wizytę u neurologa umowiona, ciekawe co powie. Pewnie znowu rezonans zleci bo się będzie bal ze coś przeoczy ale akurat rezonans nie jest szkodliwy dla płodu.
Z dobrych rzeczy wózek już zamówiony więc będzie u taty w niemczech już w tym tygodniu a u mnie w lutym :woohoo:
Dziewczyny polecacie coś na bezsenność? Dziś spalam tylko 3 godziny.... melisa niestety nie pomaga więc nie wiem co innego.

9 lata 11 miesiąc temu #956181 przez Karolincia
Ada - Moj Mężulek przyszły jak sie dowiedział o moim stanie zdrowia to sie wkurzył na mnie i powiedział, że juz wiecej pociągami się tułać nie będe i będzie po mnie przyjeżdzał autem i mnie odwoził w razie szkoły :)Rozmawiałam z nim i chyba biore dziekanke na semestr letni...jak tak dalej bedzie kiepsko z moim zdrówkiem :( Nie podołam semestrowi letniemu :( a jeszcze praca mgr i obrona, wole to zrobić za rok i na spokojnie .... a żebyśmy z Lilką zdrowe były ...Jeszcze pomyślimy i zadecydujemy :)

Monia - Wiem wiem nawet co kupiliście :D :D :) :) :)

Malina - O rany jak nie ....to przemarsz wojska...!!!! :S :S :whistle: :whistle: Współczuję Ci Kochana i łączę się w bólu z Tobą :( Trzymam kicuki za wizyty !!!! :*

9 lata 11 miesiąc temu #956185 przez Ada2424
Karolincia i dobre postanowienie :)

Wizyta w środe na 16 bo w czwartek gina nie ma wcale.

[/url] [/url]

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia