- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
Kristi właśnie też się zastanawiam ile takich wkładek potrzeba tak samo ile pampersów
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Chyba zapakuje z 10szt tych wkładek, mężuś i tak ma codziennie przyjeżdżać to w razie czego dowiezie.
Alesandra spory brzuszek
ostatnio przeszło mi i zaczęłam jeść słodkie tzn. czasem coś w malutkich ilościach . A siostra mnie częstowała milką oreo i mi tak zasmakowała, że poluje na nią i nigdzie u mnie na tym zadupiu jej nie ma
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Ada - do szpitala będę brała paczkę 28 szt pieluch paczkę wkładek laktacyjnych 10 podkładów
Tak jak Kristi bardzo podobnie
Alesandra - Śliczny brzunio sporawy juz
Skończylam sprzątać jeju....jak się tym zmęczyłam Mężulek reszte sprzątnie jutro
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dzisiaj odpoczywam, coś nie bardzo czuje się na tą pogode rozwiesiłam pranie i tak mi się słabo i gorąco zrobiło, że musiałam się położyć i teraz leż cały czas. Prasować to ja chyba będę na siedząco jak tak dalej będzie.
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Normalnie jestem przeszczęśliwa , teraz poprałam jeszcze śpioszki i pajace których mi brakowało, i koniec, moja lista to dosłownie 5-6 rzeczy do kupienia do torby do szpitala
Teraz sobie odpoczywam, mężuś zaraz będzie, i czekam na ojca przywiezie łóżeczko i wózek
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Po co 50 szt wkładek laktacyjnych? Po co 30 sztuk pampersów ? Najpierw się czeka na pierwszą kupkę czyli smółkę, pozostałości z wód płodowych, a dopiero później zaczyna sie produkcja kału z mleka, ale dzieci często wymęczone porodem przesypiają większość czasu w pierwszych 24 h. Poza tym szpitale są stosunkowo blisko miejsca zamieszkania. Codziennie ktoś was odwiedzi, podejrzewam że obowiązkowo odwiedzi was tatuś maleństwa. Wystarczy wszystkiego po pare sztuk, a jak zobaczycie że wam to schodzi to tatuś przywiezie. W szpitalach mają pieluchy w razie jakiegoś strasznego wypadku. Naprawde nie ma się co pakować jak na biegun
Karolincia nie bierz 10 podkładów na łóżko, przecież masz podpaskę poporodową, podkład jest awaryjnie jakby wyciekło. Schodzi ok 1 na dobe tylko dlatego że się pomnie. Do tego u mnie w szpitalu akurat jak kładli mnie na łóżko to podkład leżał razem z pościelą, bo im też się nie uśmiecha łóżka z krwi prać, wolą dac podkład. Trzeba mieć swoje na wypadek jakby się zużył czy nie dali czy cokolwiek, ale byłam w szpitalu 5 dób, a poszły mi aż 3 podkłady. Jak dali mi nowe, a stare nie było w ogóle ubrudzone to sobie pakowałam do torby do domu
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
No i ta pogoda do D... nie wiem jak u was jest ale u nas przeszła burza z piorunami i to w styczniu teraz ciągle leje i wieje fuuuj
Anabelle dobrze mówi ja też raczej nastawiam się na zabranie tylko minimum rzeczy a w razie wszystkie rzeczy zostawię na wierzchu i mąż dowiezie u mnie w szpitalu jest jeszcze jeden plus podobno ciuszki dla dzieci szpital zakłada swoje więc nie trzeba zabierać z domu. Więc naszykuję w domu te na wyjście dla mnie i dla małej a mąż przywiezie jak będzie nas odbierać wiec zmieszczę się w jedną małą torbę tak jak wymagają w szpitalu
- anioleczek208
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "nigdy nie trać nadzieji"
- Otrzymane podziękowania: 1
wlasnie skoczylam robic pizze tak mnie naszlo na swojej roboty a nie zadna z pizzeri zrobilam dwie a teraz leze i odpoczywam mezus w pracy i mi sie nudzi
dzis zamowilam to co potrzebne jeszcze od tego kolesia co link byl podany reszte szwagierki siostra w przyszlym tygodniu kupi mi w hurtowni i lista sie zmniejszyla badzo mocno bo bylam w szarej du.. hehe
zostana tylko drobiazgi no i lozeczko posciel i wozek ale to w lutym
anabelle masz racje po co tyle brac tez zamierzam spakowac tylko po pare sztuk tego wszystkiego
a powiedz mi Kochana a jakie rzeczy dla maluszka najlepiej zabrac??bo juz sama n ie wiem co jest najlepsze;)
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nesQa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5