BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 20 godzin temu #954863 przez Karlinka
Hej :)
Co do proszków i płynów to ja mam z lovelli -jakiś czas temu biedronka miała na nie fajną promocję to się obkupiłam :) siostra też lovelli używała i zadowolona była. a jak mi sie skończy to może tego dzidzisia kupię.
Ja na ten trzeci trymestr jakoś bardzo nie narzekam :) Chociaz wiadomo sa lepsze i gorsze dni. Dzisiaj mam jakiegoś śpiocha i lenia- do niczego nie mogę się zmobilizować...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 20 godzin temu #954866 przez kristi*
Agula89 brzusio cudny, i rośnie :laugh: :laugh: :laugh:
Karolincia ja przy pierwszej ciąży miałam przygotowania do ślubu, to mi koleżanka kiecke w pasie poszerzała na pasek z rzepem do regulacji, żebym się zmieściła z każdym brzuszkiem :cheer:

10 lata 19 godzin temu #954871 przez syza24
Agula brzusio rośnie ci tak zgrabniutko ;)
Ja dziś na obiad kopytka, gulasz wołowy i kapusta kiszona właśnie się objadłam i leże jak wielorybica :laugh:
Anabelle a jak ten Jelp pachnie bo mi nie odpowiada zupełnie zapach Lovelli a bym poprosiła koleżankę żeby kupiła w hurtowni tylko nie wiem czy zapach będzie odpowiedni? No i jak tam po świętach i po sylwestrze bo wróciłaś i nic nam nie poopowiadałaś ?? :whistle:

10 lata 19 godzin temu #954874 przez lalka
dzień dobry!!!!!

Mleczna u mnie tez niema szans na to żeby dzidzia mnie obudziła kopniakami...a te są na prawde konkretne :woohoo: :woohoo:

co do proszku i płynu do płukania sie nie wypowiem.... mam swoją metodę :whistle: :whistle: :whistle:

to pokażę wam mój brzuch w dzisiejszej odsłonie...i czekam ...kto da więcej!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 19 godzin temu #954879 przez malina219
Agula piękny brzusio, zgrabniutki! :)

Ja dziś znów się nie wyspalam bolą mnie kosci niesamowicie, czuję się jakbym była chora... :/ co do rzeczy do szpitala to ja kupiłam paczkę podkladow na lozko 10 sztuk, 4 szt majtek wielorazowych z canpol bo podobno najlepsze ale zobaczymy, 5 szt jednorazowych, dwie paczki podkładow po porodwych i dwie paczki wkladek laktacyjnych czyli 120 sztuk pewnie za dużo ale to nic, najwyżej komuś oddam.
Jutro odbiore przesyłkę z apteki z termometrem, podfrzewaczem i jakimiś kosmetykami a w pt przyjdzie paczka od tego sprzedawcy z allegro więc już zostanie mi kupić duże rzeczy typu wózek lozeczko pościel :)

10 lata 19 godzin temu #954880 przez malina219
Lalka spory brzusio! Willę ma Twoje dzieciątko! :D mnie też nie obudziły nigdy kopniaki. Dopiero jak się obudze to coś tam pokopie :D

Ja mam proszki i płyny z niemiec i pachną pieknie *.* ale jak się skończą to będę prac w dzidziusiu, bo wszyscy polecają :)

10 lata 19 godzin temu #954884 przez Agula89
No Lalka mnie na pewno przebilas :silly:
Jakie to niesamowite ze kazda z nas inna jest w ciazy inaczej wyglada, inaczej sie czuje ;)
Jak mozesz to zdradz nam swoj sposob prania moze sie przyda :)

10 lata 19 godzin temu #954885 przez Ada2424
Malina ja jutro dostane paczke od tego sprzedawcy m.in laktator i inne pierdółki ;)

Lalka spory brzuś ;) ja nie mam fotki z dzisiaj, ale wstawiałam 5 dni temu to nie będę się powtarzać ;)

[/url] [/url]

10 lata 19 godzin temu #954890 przez monique1983
Agula89 - ja piorę na razie w mleczku Lovela, proszki też mam, ale nie próbowałam na razie, płynu do płukania nie stosuję, ustawiam pralkę na podwójne płukanie. Mnie tam zapach pasuje, zresztą bardzo delikatny jest. Podkłady na łóżko mam Seni 90x60 cm, wkłady higieniczne dla mnie Bella Mama, majtki siateczkowe z Baby Ono, wkładki laktacyjne Lansinoh.

Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze jak to jest. W szpitalu podaje się adres przychodni, gdzie będzie chodzić dziecko czy imię i nazwisko lekarza też trzeba podać? Coś wcześniej trzeba pytać w tej przychodni czy dopiero po porodzie idzie się wybrać lekarza? I jak jest z położną co przychodzi do domu? Informuję w tej przychodni co mam swojego lekarza, że urodziłam i tam mam wybraną położną czy informuję w przychodni dziecięcej i stamtąd przychodzi ktoś do dziecka, czy tu i tu?

10 lata 18 godzin temu #954892 przez lalka
monique do nas tzn do maluszka przychodziła połozna która opiekowała się mną podczas ciązyy....ona dała mi deklaracje do wypełnienia odnośnie lekarza,którego wybrałam!!!żadnych nazwisk nie podawałam w szpitalu tylko przychodnię żeby wiedzieli gdzie papiery wysłać!!!nic wcześniej nie pytasz w przychodni...dopiero po urodzeniu jak idziesz zgłośić dziecko!!!jak nie masz teraz położnej to informujesz w przychodni dziecięcej...tylko tam!!!

10 lata 18 godzin temu #954894 przez MlecznaMama
Lalka no pięknie brzuszek się prezentuje! to co z tym imieniem? czemu nie Lili?
Monika u mnie to było..... nie pamiętam już totalnie..... wiem że numer położnej dostałam i ja musiałam do niej zadzwonić i się umówić. ona była z mojego rejonu. W szpitalu nie podawałam imienia i nazwiska lekarza bo wtedy nie wiedziałam do którego...
u mnie w końcu na obiad było Sphagetti.
Agula ślicznie wyglądasz! brzuszek elegancki

10 lata 18 godzin temu #954895 przez lalka
Mleczna no własnie nie wiem co z tym imieniem.....jakoś tak zachwytu nie było!!!a razem z męzem mamy jakąś blokade jeżeli chodzi o imie dla dziewczynki :( :(

10 lata 18 godzin temu #954897 przez Karolincia
Lalka - Wygrywasz z wielkoscia brzuszka :)Wielki jest :) Mimo wielkosci jest zgrabny i. Ksztaltny :) :)

Musze sie zarejestrowac w przychodni gdzie sie przeprowadze i zmienic polozna :(

10 lata 18 godzin temu #954899 przez lalka
karolincia moja położna nie była ani z mojej przychodni ani z przychodni dziecka...ma swoja praktykę...więc nie musisz zmieniać położnej

10 lata 18 godzin temu #954907 przez MlecznaMama
Lalka ale przede wszystkim jaki gładki! ani pół rozstępu!!! czym się smarujesz? co do imienia, dajcie sobie czas. Przyjdzie samo. Czasem ktoś ma zaplanowane całe życie jak da, a czasem w ostatniej chwili wymyśli. Albo jak ja.... całe życie imiona wybrane, a w ciąży zmiana zdania.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia