BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 2 dni temu #954540 przez Ada2424
U mnie wagowo i ogólnie rozwinięta ostatnio była o 2 tyg do przodu :blink: teraz wizyte mam 15 lub 16 stycznia będę jeszcze dzwonić w przyszłym tygodniu.

U nas dziś odwiedziny teściowej strasznie nie mam chęci i ochoty :pinch: no ale nie widziałam się z nią od sierpnia :whistle: bo była w Niemczech i w sobote wróciła. W sumie to w ciąży mnie jeszcze nie widziała bo w sierpniu jak była to był 8tc to jeszcze nic nie wiedzieli. Ale chyba nie mam wyjścia, zmęczona jestem już tymi wszystkimi odwiedzinami bo od świąt co rusz ktoś przyjeżdża i szczerze to mam troche dość tych wizyt :S

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 dni temu #954542 przez Ada2424
Dokładnie tak jak pisze Mleczna, u nas też zostało wybrane imie, które wcześniej nie było brane pod uwage nawet nie mieliśmy go na swojej liście ;)

[/url] [/url]

10 lata 2 dni temu #954552 przez Karolincia
Mleczna - To może będzie tak samo teraz z Klaudusią że się drobniejsza urodzi i w późniejszym terminie :) :)

Ada- Znam ten ból wizyt i odiwedzin :( A spotkania z Teściową nie zazdroszczę, ale wierze że dasz rae :) :)

10 lata 2 dni temu #954553 przez Ada2424
Może jakoś wytrzymam bo znowu mdłości mam cholerne :dry: do tego zasnęłam dopiero po 3 bo Julita kopała mnie w lewe żebro i do tej pory mnie kurcze boli :( od wczoraj jestem nie do życia :( wczoraj co chwile ryczałam dzisiaj już też eh te cholerne hormony :( najchętniej to bym przeleżała cały dzień. Mąż mówi, że może zadzwoni i powie żeby dzisiaj nie przyjeżdżała, sama już nie wiem.

[/url] [/url]

10 lata 2 dni temu #954557 przez Agula89
Mleczna
Tak jak mowisz, stwierdzilam ze wybiore jak sie urodzi :) wtedy mnie olśni :cheer: mam taka nadzieje :lol:

Ada nie dziwie Ci sie ze masz dosyc odwiedzin bo ja ogolnie przez te cale wolne rytm dnia rozlegulowany a ja lubie miec wszystko jak w zegarku :P

U mnie dzis kuchnia serwuje rosół a potem ciasto drozdzowe :P ale to sie dopiero zacznie robic bo ja pieke w maszynce do chleba.

Udanego dzionka !

10 lata 2 dni temu #954559 przez Ada2424
Jednak Mąż zadzwonił do teściowej i przełożył odwiedziny po obiedzie on do niej skoczy ja się położyłam do łóżka będzie w polsce 2 miesiące to zdąży nas odwiedzić jeszcze jak będę się lepiej czuła. Małą siedzi pod piersiami wysoko więc pewnie uciska mi na żołądek i od tego te mdłości, wczoraj też tak miałam a jak zeszła niżej to jak ręką odjął.

[/url] [/url]

10 lata 2 dni temu #954564 przez Karolincia
Agula - Rosołek pyszności :) :) A ja mam dziś barszczyk czerwony i uszka ze świat rozmroziłam ;) :)

Ada - Współczuję :( Mi Mała ciągle po pęcherzu jezdzi i cały dół brzucha mam bardz obolały.... :(
Twoja może się już główką w dół przekręciła i nóżki prostuje uciskając żebra i żołądek :(

10 lata 2 dni temu #954566 przez karola1322
Ja dzis jade do tesciowej szwagierka ma byc ale jak by jej nie bylo to bym gnila z mezem w łóżku marzy mi sie taka niedzila dzis do prania wszadzam ubranka w rozmiarze 56 u mnie mala obrucila na prawg bok i wypina dupke czasem główkę niewygodnie sie czasem siedzi

10 lata 2 dni temu #954572 przez Karolincia
Karola - Ojj tak też mi sie marzy tak poleniuchować, ale niestety nie ma kiedy :( :) To widze zaczynasz pranie potem prasowanie :) :)
Mnie natchnienie ogarnęło i wymyśliłam plan pokoiku dla Lili mojej :) Nie zdradze szczegółów, dopiero pokaże Wam efekt końcowy :woohoo: :woohoo:
Powiem tylko, że kolory ścian będą nastepujące - miętowy i wrzosowy ;)

10 lata 2 dni temu #954577 przez Ada2424
Karolina jak przygotowania do ślubu ? to już za kilka dni...

[/url] [/url]

10 lata 2 dni temu #954584 przez Karolincia
Ada - Zmiane terminu mamy na 31 stycznia ;) Z pewnych powodów musieliśmy przełożyć :) Zatwierdziliśmy date w urzedzie stanu cywilnego 31 styczeń godz 14 ;)
Wszystko mam przygotowane :) Musze dokupić tylko buty i bolerko :) Zamówić wiązankę kwiatów i tort ;) A no i zrobić zakupy z Męzulkiem bo weselna imprezka bedzie w domu :)

10 lata 2 dni temu #954586 przez lalka
Mleczna u nas już była Lili potem Tola teraz ma być Tośka,ale żadne imię szału nie robi tzn niema czegoś takiego,że przeczytałam i się zakochałam!!!boje się,ze przy największych bólach wymyślę imię i to będzie np Henryka!!!!

jak dla mnie jutro może być marzec..mogę rodzić chociaż ze wszystkim jestem w czarnej......

10 lata 2 dni temu #954587 przez Karolincia
Lalka - Tośka bardzo mi się podoba, też u Nas było brane pod uwagę, ale zostaliśmy przy Lili :) :) Nasza Slodka Mała Lilianka :) :)

10 lata 2 dni temu - 10 lata 2 dni temu #954590 przez Ada2424
Lalka ja też bym chciala żeby był już marzec, coraz to gorzej się czuje i mam już dość.

Zjadłam 2 kawałki pizzy Mężu zrobił na obiad i leżę a Mąż do teściowej pojechał. Chciałam się zdrzemnac ale nie mogę zasnąć eh ten 3 trymestr taki sam kijowy jak 1 :unsure:

[/url] [/url]

10 lata 2 dni temu #954592 przez kristi*
Pospałam sobie trochę, ale i tak ciągle się budziłam, a to sikać się chce, a to pić się chce, mały w nocy kopniakiem przypominał o sobie i jeszcze kot miał głupawke nad ranem i po łóżku skakał :angry: myślałam że przerobie go na miazge.

Jedno pranie dziś zrobiłam, czekam aż wyschnie bo nie daje rady, jutro na szczęście ostatnie pranie pójdzie i prasowanie.
Wstępnie z ojcem umówiłam się na piątek to przywiezie nam łóżeczko i wózek, i elektryką się zajmie - trzeba przełożyć włącznik światła na drugą stronę ściany i kontakt wymienić i obniżyć.
I zacznę pakować torbę do szpitala, kilka rzeczy muszę dokupic.
Ja wizytę mam 13.01.

Augula pochwal się brzuszkiem, taki malutki miałaś :laugh:
Lalka ja już powoli kończę przygotowania, bo i czas do nauki do egzaminów muszę mieć - chociaż mi się nie chce,
ale tak piorę, prasuję to jednak brakuje mi małych śpiochów i pajaców, wszystkie mam duże od 3mies.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia