BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 4 dni temu #954004 przez malina219
Dziewczyny gdzie kupowałyście pieluchy tetrowe zwykłe białe? Macie jakieś miejsce z którego możecie polecić? Oprócz ikea, bo to już wiem :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 dni temu #954011 przez Ada2424
Malina ja w gemini kupowalam przy okazji zamówienia :)

[/url] [/url]

10 lata 4 dni temu #954014 przez Karolincia
Malina - Ja u tego sprzedawcy z allegro zamówiłam :) :) Zamówiłam 25 sztuk tetrowych pieluch :)

10 lata 4 dni temu #954021 przez malina219
Ada i jak jakościowo? :)
Karolincia ja się troszkę boję, bo to co pisała Dżasta, że jak gaza są dało mi do myślenia i wolę zamówić sprawdzone :)

10 lata 4 dni temu #954025 przez Karolincia
Malina w sumie racja...:) dobrze że miałam w koszyku jeszcze te pieluchy, wiec je skasowałam ;) :) i poczekam co Ada napisze o jakości tych pieluch z gemini :)

10 lata 4 dni temu - 10 lata 4 dni temu #954029 przez Ada2424
Malina jakościowo są ok, zobaczę jeszcze jak będzie po wypraniu, ale koleżanka która niedawno urodziła tez w gemini brała i mówi ze są ok :)

[/url] [/url]

10 lata 4 dni temu #954030 przez malina219
Ada dzięki :) Najwyżej troszkę zamówię na allegro rzeczy, a trochę na gemini, żeby te pieluszki też zabrać :) Jutro już muszę do tego przysiąść i zamówić :P

10 lata 4 dni temu - 10 lata 4 dni temu #954031 przez Ada2424
A kilka flanelek kupiłam ostatnio na mieście to rewelacja są tak kolorowe i milusie w dotyku ze bajka :) ciepła wiosna mogą nawet spokojnie posłużyć jako kocyk do wózka czy nawet w domu :)
U tego sprzedawcy z allegro kupiłam laktator elektryczny bo był tańszy o 13 zł niż na gemini no i te woreczki na pieluszki 3 op bo też tanio bardzo ma a na gemini nie ma.

[/url] [/url]

10 lata 4 dni temu #954036 przez Karolincia
Ada - To zamawiam na gemini te pieluszki tetrowe w takim razie - sprawdzone źródło to pewne źródło :) :) A u teg sprzedawcy inne rzeczy zamówię :) We wtorek do tego przysiądę ;) :)

Malina - Ty jutro, aja we wtorek będe robić zamówienia :):) hehe ;):) Jutro jade na ta krzywą cukrową i nie wiem ile spędze w tej przychodni czasu :/

10 lata 4 dni temu #954037 przez lalka
dobry wieczór!!!!
melduje się...jestem...rosnę na potęgę....czuję się jakbym miała już rodzić...a,że ciąża zjadła mi resztę szarych komórek to się nie udzielam,bo i tak nic ciekawego nie spłodzę....ale podczytuję was na bieżąco!!!!

tetry kupowałam w smyku są super....a flanelki też mam takie kolorowe i tak jak pisała Ada są super i się sprawdzają

wózek prawdopodobnie będzie ABC DESING.....a co do imienia dla dziewczynki to dalej mam pustkę w głowie!!!

10 lata 4 dni temu #954039 przez Ada2424
Karolincia ja w gemini połowę wyprawki kupiłam, nie wspomnę już ile kasy tam zostawilam a jeszcze jedno ostatnie zamówienie u nich mnie czeka w następny weekend. Współczuję krzywej nic dobrego :sick: ale niestety każda z nas musi to przejść :S ja wysiedzielam się 3 godz myślałam że oszaleje, najpierw kolejka, pierwsze pobranie, zanim to wypiłam bo ciężko mi szlo no i 2 godz po wypiciu siedzenie a ze mnie przez 1 godz cholernie mdlilo i poty oblewaly to nawet na czytaniu gazety się skupić nie mogłam :pinch: całe szczęście ze to tylko raz się robi.

[/url] [/url]

10 lata 4 dni temu #954040 przez Karolincia
Lalka - Jak dpbrze że się odezwałaś !! :) Myslałam, co u Ciebie słychac, jak się czujesz itp ;) Powiadasz, że w smyku kupowałaś? Może i uderze jutro do smyka jak będe z przychodni wracac i zobacze może się skusze ;) A flanelowe pieluszki to tez mam te kolorowe, kupowałam jakiś czas temu, kupiłam 8 sztuk sytarczy tych flanelowych czy jeszcze dokupić?? Jak sądzicie?? :)

Ooo..tez bardzo fajne wózeczki są te ABC DESING , sąsiedzi mają właśnie ten wózek granatowy i bardzo ładnie sie prezentuje ;) :)

10 lata 4 dni temu #954041 przez malina219
Lalka właśnie zapomniałam, że w smyku były fajne pieluszki!
Karolcia oj współczuje. Długo posiedzisz :sick: Trzymam kciuki, żeby to sprawnie poszło! :whistle:
Ada masz racje pieluszki flanelowe prze milutkie są w dotyku :woohoo:

10 lata 4 dni temu #954043 przez Karolincia
Malina - Nie dziękuję aby nie zapeszyć ...:( Zamierzam tam być przed 7.30 bo od 7.30 punkt pobrań jest czynny a chce byc pierwsza bo i tak bede potem sobie czekać i czekać :///

Ada - Oj pamiętam, jak pisałaś o tym :( Zazdroszcze, że juz jesteś po !!!! :(

Ciekawe jak ja to zniose !!!!!!!!!!!!! ;(

10 lata 4 dni temu #954044 przez Karolincia
Ada - A jakie kosmetyki dla siebie kupowałas w gemini?? :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia